Įkraunama...
Įkraunama...

Ketaus ("špižinės") keptuvės

QUOTE(Sophi @ 2011 11 20, 12:05)
Klausimas, turinčioms "Skeppshult" keptuves - ar lengva buvo prisiderint dangtį, nes originalių kainos didokokos ax.gif

Pritaikiau be jokių problemų, dydis atitiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2011 11 20, 13:42)
Taip. Turėjau nuo kitos keptuvės dangtį ir jis idealiai tiko mano Skeppshult keptuvei.

QUOTE(Laimuxė @ 2011 11 20, 19:49)
Pritaikiau be jokių problemų, dydis atitiko  smile.gif

Kelių cm jūsų keptuvės?
Atsakyti
QUOTE(DIA-40 @ 2011 11 20, 15:34)
naudojames jau senai smile.gif verdame ant dujines virykles.sunkokas tik smile.gif

O kur pirkote, jei Vilniuje. Nes žiūrėjau keliose parduotuvėse, tai mažas,kokiam vienam puodeliui arbatos, kainavo ~80lt, o kitur tokius pat mačiau ir gerokai virš šimto. Labai noriu špižinio arbatinuko, nedidelio.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 11 20, 21:16)
Kelių cm jūsų keptuvės?

28 cm
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2011 11 20, 21:47)
O kur pirkote, jei Vilniuje. Nes žiūrėjau keliose parduotuvėse, tai mažas,kokiam vienam puodeliui arbatos, kainavo ~80lt, o kitur tokius pat mačiau ir gerokai virš šimto. Labai noriu špižinio arbatinuko, nedidelio.

as pirkau is tokio katalogo, kur anksciau i pasto dezutes mesdavo ,man atrodo, kad skandinavu firmos buvo. 100 litu mokejau. i pasta atsiunte. mano pusantro litro talpos. mum uztenka smile.gif
Papildyta:
user posted image toks mano
Atsakyti
Kaip tik norėjau nuotrauką dėti, panašių matau ~ 150lt. smile.gif
o sietelis arbatai yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 21 lapkričio 2011 - 15:11
QUOTE(Safyrinė @ 2011 11 20, 23:13)

Mano taip pat 28cm tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2011 11 21, 15:09)
Kaip tik norėjau nuotrauką dėti, panašių matau ~ 150lt. smile.gif
o sietelis arbatai yra?

pries 3 metus mokejau uz savo 95 litus. dar plius pristatymas. yra sietelis arbatai. pirkau is hobby hall katalogo smile.gif
Atsakyti
Matau labai daug seimininkiu pasinese ant spiziniu keptuviu, as taip pat jos uzsimaniau, savo teffali jau ismeciau, dabar dairausi spizines, aciu visom uz savo nuomones, manau pirksiu woll spizine keptuve rolleyes.gif , juk net raso, gordons ramzey choice biggrin.gif
Atsakyti
woll špižinė? gal galite įmesti nuorodą?

http://www.woll-cook...ons_choice.html čia aiškiai parašyta cast aluminium pans, o špižinės yra iron cast. Lengva apsirikti, o daiktas tikrai skirsis. Žiūrint, ko jums reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 22 lapkričio 2011 - 09:30
QUOTE(Lachesė @ 2011 11 22, 10:27)
woll špižinė? gal galite įmesti nuorodą?

http://www.woll-cook...ons_choice.html  čia aiškiai parašyta cast aluminium pans, o špižinės yra iron cast. Lengva apsirikti, o daiktas tikrai skirsis. Žiūrint, ko jums reikia.

aha,tikrai susiveliau doh.gif , mano drauge turi ta woll, o as galvojau ,kad ji ir yra spizine blush2.gif . tai dabar nebezinau kuria pirkt, kuri geresne? siaip turbut biski irgi esu is tu kurie nori nors kiek sveikesni maista valgyt ir aisku kokiuose puoduose ji gamint,tai dabar kurios man reiktu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(geeta @ 2011 11 22, 20:26)
aha,tikrai susiveliau  doh.gif , mano drauge turi ta woll, o as galvojau ,kad ji ir yra spizine  blush2.gif . tai dabar nebezinau kuria pirkt, kuri geresne? siaip turbut biski irgi esu is tu kurie nori nors kiek sveikesni maista valgyt ir aisku kokiuose puoduose ji gamint,tai dabar kurios man reiktu  unsure.gif

Mano supratimu špižinės biggrin.gif
Atsakyti