sveiki, labai rūpi, ar ketaus keptuvės ir troškintuvai tinkami patiekalams ruošti, kur yra rūgščių, tarkime acto, citrinos sulčių arba tiesiog ant vandens, vyno troškinti?
Neturiu indų gaminimui, tai labai svarstom, ką pirkti, reikia keptuvės ir kelių puodų, galvojau gal imti viską špižinį, tačiau kyla daug klausimų, tai turiu susirinkti argumentų šitam pirkiniui. AČIŪ už atsakymus
QUOTE(lemputė @ 2011 05 13, 14:30)
Ar vis dar esate patenkinta savo pirkiniu? Planuoju tokią įsigyti
As irgi tokia turiu jau n metu ir vis dar patenkinta.
QUOTE(Everlasting @ 2011 08 30, 11:18)
Ar vis dar esate patenkinta savo pirkiniu? Planuoju tokią įsigyti
Perskaičiau visą temą ir atsiliepimai tikrai geri apie šią firmą
Tik tiek, kad dbr šios keptuvės kaina gerokai pakilusi Matėte kur nors pigiau negu čia?
http://www.b-a.lt/ka...-28-cm-Keptuves
Tik tiek, kad dbr šios keptuvės kaina gerokai pakilusi Matėte kur nors pigiau negu čia?
http://www.b-a.lt/ka...-28-cm-Keptuves
Gariūnuose. Ši firma tikrai gera. Man ir baltarusiška gera, tik vaizdo ne itin gražaus
Dėkui Gal kaunietės kauno bazėse irgi užmatėte jų? Reikės pasidairyti
Įdomu, kiek pigiau gariūnuose, nes vien dėl keptuvės vykti ten, kažin ar verta?
QUOTE(Everlasting @ 2011 09 01, 16:33)
Įdomu ir man būtų, kiek Gariūnuose kainuoja?
O gal kas turit švedišką "Carl Viktor" - kažin, kaip šių kokybė. Jos pigesnės.
Nepamenu kainos, šiek tiek pigiau nei parduotuvėje, kokių keliasdešimt litų. Arba yra kitų firmų, tarkim vokiškos, bet mačiau tik mažų dydžių.
Taigi, jau turiu savo išsvajotus ketaus rakandus. Trys keptuvės ir penki puodai. Dvi keptuves radau Rietavo turguje, viena visai surūdijusi, kita nauja, nors parduodama kaip sendaiktis. Trečioji, daugelio numylėtoji skeppshult, pirkom tokią, nes tokio dydžio baltarusiškos neradau. Puodai taipogi ketaus, tik keturi iš jų emaliuoti. Neemaliuotą puodelį radau irgi Rietave, kitus Kauno bazėje pirkom. Pavaikščiojus po bazę, kiekvienam indų skyriuke yra bent po vieną ketaus puodą. Tikiuosi, kad kitų puodų per gyvenimą neprireiks
"metalo amžiuje" ėjom dairytis keptuvių, tai pardavėja to nesuprasdama dar labiau pastūmėjo įsigyti ketaus indus. Ji man sako: "jums reikės daugiau aliejaus ketinėje keptuvėje, aš trisdešimt metų tokią naudojau ir dar galėjau naudoti, bet išmečiau, nes nusipirkau naują keramikos ir metalo, jos garantija net dešimt metų". Tai man ir užteko tokios reklamos, kad nepirkčiau jokių kitokių keptuvių...
"metalo amžiuje" ėjom dairytis keptuvių, tai pardavėja to nesuprasdama dar labiau pastūmėjo įsigyti ketaus indus. Ji man sako: "jums reikės daugiau aliejaus ketinėje keptuvėje, aš trisdešimt metų tokią naudojau ir dar galėjau naudoti, bet išmečiau, nes nusipirkau naują keramikos ir metalo, jos garantija net dešimt metų". Tai man ir užteko tokios reklamos, kad nepirkčiau jokių kitokių keptuvių...
Manau netiesa,kad ketaus keptuvėje reikia daugiau aliejaus. Na gal kol ji naujesnė ir nepersigėrė riebalais. Galima puikiai kepti be aliejaus. Blyneliai kepa be aliejaus, bet aišku, netraškūs gaunas Bet lygiai taip pat iškepa kaip kitose reklamuojamose keptuvėse kur be aliejaus kepti sveika ir la la la.
Lachese, kai pradėsi kepti, iškart pajusi skirtumą, akd maistas iškepa kitaip nei tefloninėse. Turiu kitų keptuvių, bet naudoju tik ketaus, kitos nebepatinka
Noriu tokios kaip troškintuvės, gal Rietavo turguje buvo kas panašaus? Kad galėčiau ir orkaitėje duoną kepti ir sriubą ant kaitlentės išsivirt.
Papildyta:
P.S. Oze yra parduotuvytė visai šalia Prismos kasų, prekiaujanti vokiškom špižiaus keptuvėmis. Kainos parduotuvinės Labai patiko maži špižiniai arbatinukai. Kažkurioj parduotuvėj mačiau gerokai pigiau, berods Mados prekybcentį. O Oze tie arbatinukai ~160lt
Lachese, kai pradėsi kepti, iškart pajusi skirtumą, akd maistas iškepa kitaip nei tefloninėse. Turiu kitų keptuvių, bet naudoju tik ketaus, kitos nebepatinka
Noriu tokios kaip troškintuvės, gal Rietavo turguje buvo kas panašaus? Kad galėčiau ir orkaitėje duoną kepti ir sriubą ant kaitlentės išsivirt.
Papildyta:
P.S. Oze yra parduotuvytė visai šalia Prismos kasų, prekiaujanti vokiškom špižiaus keptuvėmis. Kainos parduotuvinės Labai patiko maži špižiniai arbatinukai. Kažkurioj parduotuvėj mačiau gerokai pigiau, berods Mados prekybcentį. O Oze tie arbatinukai ~160lt
QUOTE(Everlasting @ 2011 09 01, 15:33)
Dėkui Gal kaunietės kauno bazėse irgi užmatėte jų? Reikės pasidairyti
Šios firmos keptuvę pirkau pigu.lt, kaina buvo mažesnė, žiūrėjau, bet šiuo metu tokių neturi.