Išplovus pašaliniai kvapai tikrai nesijaus
o tai plauti tik su vandeniu? temoje skaičiau, kad plovikliai nerekomenduojami
QUOTE(raganieška @ 2011 06 28, 10:26)
o tai plauti tik su vandeniu? temoje skaičiau, kad plovikliai nerekomenduojami
Aš įpilu lašelį ploviklio, bet pas mane jis ekologiškas. Skaičiau, kad su švelniais galima plauti
QUOTE(raganieška @ 2011 06 28, 10:26)
o tai plauti tik su vandeniu? temoje skaičiau, kad plovikliai nerekomenduojami
taip, aš plaunu tik su vandeniu - pirmiausia išvalau su popieriniu rankšluosčiu, o po to išplaunu ir nušluostau
QUOTE(Sophi @ 2011 06 28, 19:10)
taip, aš plaunu tik su vandeniu - pirmiausia išvalau su popieriniu rankšluosčiu, o po to išplaunu ir nušluostau
aš rgi
O ką manote apie baltą špižių? Kalvarijų turgaus parduotuvėje dabar tokios ant bangos, kiek pigesnės, išvaizdesnės ir lengvesnės.
Aš tai nepirkčiau balto špyžiaus, nes jis su visokiom priemaišo, o ne natūralus, nes natūralus susideda iš geležies, anglies ir silicio, o baltąjam dar ir fosforo, nikelio, mangano, vanadžio yra. Jei pirkti, tai tik patikrintą daiktą
Jei bijote del kvapu reikia keptuva istrinti druska ir perplauti vandeniu-kvapu kaip nebuta.
QUOTE(raganieška @ 2011 06 29, 18:36)
Aš tai nepirkčiau balto špyžiaus, nes jis su visokiom priemaišo, o ne natūralus, nes natūralus susideda iš geležies, anglies ir silicio, o baltąjam dar ir fosforo, nikelio, mangano, vanadžio yra. Jei pirkti, tai tik patikrintą daiktą
Taip, pardavėja sakė, kad sveikiausias juodas špižius, baltas su priemaišom. Ir sakė ukrainietiškų nebeveš, nes pvm prisideda ir šiaip pabrango. Tai šiuo metu tik baltarusiškų yra, kurios brangs, matyt mada špižiaus ateina.
Turiu naują nenaudotą špižinę keptuvę, 28cm, mielai kam nors perleisčiau
Mes jau kokius 2 m turim 28cm is Kalvarijų, ukrainietiška, juoda, viskas ten super, tai dabar galvojam įsigyt kokį ketaus puodą su ilgesne rankeną, naudojimui kaip fritiūrinė, pvz kokiom spurgom ar bulvytėm.Gal kas matėt ar būna tokių?Jei taip, kokios kainos ir kur geriau važiuot pirkt gal į Gariūnus?