Įkraunama...
Įkraunama...

Ketaus ("špižinės") keptuvės

Išplovus pašaliniai kvapai tikrai nesijaus smile.gif
Atsakyti
4u.gif o tai plauti tik su vandeniu? temoje skaičiau, kad plovikliai nerekomenduojami g.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2011 06 28, 10:26)
4u.gif  o tai plauti tik su vandeniu? temoje skaičiau, kad plovikliai nerekomenduojami  g.gif

Aš įpilu lašelį ploviklio, bet pas mane jis ekologiškas. Skaičiau, kad su švelniais galima plauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2011 06 28, 10:26)
4u.gif  o tai plauti tik su vandeniu? temoje skaičiau, kad plovikliai nerekomenduojami  g.gif

taip, aš plaunu tik su vandeniu - pirmiausia išvalau su popieriniu rankšluosčiu, o po to išplaunu ir nušluostau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 06 28, 19:10)
taip, aš plaunu tik su vandeniu - pirmiausia išvalau su popieriniu rankšluosčiu, o po to išplaunu ir nušluostau smile.gif

aš rgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
O ką manote apie baltą špižių? Kalvarijų turgaus parduotuvėje dabar tokios ant bangos, kiek pigesnės, išvaizdesnės ir lengvesnės.
Atsakyti
Aš tai nepirkčiau balto špyžiaus, nes jis su visokiom priemaišo, o ne natūralus, nes natūralus susideda iš geležies, anglies ir silicio, o baltąjam dar ir fosforo, nikelio, mangano, vanadžio yra. Jei pirkti, tai tik patikrintą daiktą biggrin.gif
Atsakyti
Jei bijote del kvapu reikia keptuva istrinti druska ir perplauti vandeniu-kvapu kaip nebuta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2011 06 29, 18:36)
Aš tai nepirkčiau balto špyžiaus, nes jis su visokiom priemaišo, o ne natūralus, nes natūralus susideda iš geležies, anglies ir silicio, o baltąjam dar ir fosforo, nikelio, mangano, vanadžio yra. Jei pirkti, tai tik patikrintą daiktą  biggrin.gif

Taip, pardavėja sakė, kad sveikiausias juodas špižius, baltas su priemaišom. Ir sakė ukrainietiškų nebeveš, nes pvm prisideda ir šiaip pabrango. Tai šiuo metu tik baltarusiškų yra, kurios brangs, matyt mada špižiaus ateina.
Atsakyti
Turiu naują nenaudotą špižinę keptuvę, 28cm, mielai kam nors perleisčiau smile.gif
Atsakyti
Mes jau kokius 2 m turim 28cm is Kalvarijų, ukrainietiška, juoda, viskas ten super, tai dabar galvojam įsigyt kokį ketaus puodą su ilgesne rankeną, naudojimui kaip fritiūrinė, pvz kokiom spurgom ar bulvytėm.Gal kas matėt ar būna tokių?Jei taip, kokios kainos ir kur geriau važiuot pirkt gal į Gariūnus?
Atsakyti
na mes nusipirkom aliumine.FISKARS.kolkas tikrai patenkinti.ir kaina padori.
Atsakyti