
Išplovus pašaliniai kvapai tikrai nesijaus



QUOTE(raganieška @ 2011 06 28, 10:26)
Aš įpilu lašelį ploviklio, bet pas mane jis ekologiškas. Skaičiau, kad su švelniais galima plauti

QUOTE(raganieška @ 2011 06 28, 10:26)
taip, aš plaunu tik su vandeniu - pirmiausia išvalau su popieriniu rankšluosčiu, o po to išplaunu ir nušluostau

QUOTE(Sophi @ 2011 06 28, 19:10)
taip, aš plaunu tik su vandeniu - pirmiausia išvalau su popieriniu rankšluosčiu, o po to išplaunu ir nušluostau 

aš rgi

O ką manote apie baltą špižių? Kalvarijų turgaus parduotuvėje dabar tokios ant bangos, kiek pigesnės, išvaizdesnės ir lengvesnės.
Aš tai nepirkčiau balto špyžiaus, nes jis su visokiom priemaišo, o ne natūralus, nes natūralus susideda iš geležies, anglies ir silicio, o baltąjam dar ir fosforo, nikelio, mangano, vanadžio yra. Jei pirkti, tai tik patikrintą daiktą

Jei bijote del kvapu reikia keptuva istrinti druska ir perplauti vandeniu-kvapu kaip nebuta.

QUOTE(raganieška @ 2011 06 29, 18:36)
Aš tai nepirkčiau balto špyžiaus, nes jis su visokiom priemaišo, o ne natūralus, nes natūralus susideda iš geležies, anglies ir silicio, o baltąjam dar ir fosforo, nikelio, mangano, vanadžio yra. Jei pirkti, tai tik patikrintą daiktą 

Taip, pardavėja sakė, kad sveikiausias juodas špižius, baltas su priemaišom. Ir sakė ukrainietiškų nebeveš, nes pvm prisideda ir šiaip pabrango. Tai šiuo metu tik baltarusiškų yra, kurios brangs, matyt mada špižiaus ateina.
Turiu naują nenaudotą špižinę keptuvę, 28cm, mielai kam nors perleisčiau

Mes jau kokius 2 m turim 28cm is Kalvarijų, ukrainietiška, juoda, viskas ten super, tai dabar galvojam įsigyt kokį ketaus puodą su ilgesne rankeną, naudojimui kaip fritiūrinė, pvz kokiom spurgom ar bulvytėm.Gal kas matėt ar būna tokių?Jei taip, kokios kainos ir kur geriau važiuot pirkt gal į Gariūnus?