Įkraunama...
Įkraunama...

Ketaus ("špižinės") keptuvės

As saviske 'kepiau' orkaiteje ir jau apie metus neturiu jokiu problemu. Visad pabaigus kept isvalau ar perplaunu vandeniu, pakaitinu ir patepu aliejumi. Pabandykit kept kazka pusiau fritiuroje ( beliasus, ceburekus ar kitka) Nusausit du zuikius-pasidarysit vakariene ir keptuvei padesit apsaugini sluoksni greiciau pasidaryt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(watashi @ 2011 05 25, 19:38)
As saviske 'kepiau' orkaiteje ir jau apie metus neturiu jokiu problemu. Visad pabaigus kept isvalau ar perplaunu vandeniu, pakaitinu ir patepu aliejumi. Pabandykit kept kazka pusiau fritiuroje ( beliasus, ceburekus ar kitka) Nusausit du zuikius-pasidarysit vakariene ir  keptuvei padesit apsaugini sluoksni greiciau pasidaryt.  4u.gif

4u.gif ačiū smile.gif jamsim ryt jautį už ragų ir kibsim į čeburėkų raitymą mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena visoms. As irgi uzsinorejau ketaus keptuves, teflonines jau i pabaiga. Pasiziurejau, kad kainos labai svyruoja. Vienos perka uz 30Lt kitos uz 300Lt. tai dabar ir pasimeciau ar geriau pabandyti pigia, ar nebus ismesti pinigai ir daug vargo, ar is karto pirkti normalia. Gariunu turguje ziurejau keptuves, tai mazdaug nuo 150Lt kaina, sake vokiskos originalios keptuves, gal teko kam susidurti. Butu idomu kokia ketaus keptuviu firma geriausia ir prasciausia. Kiek supratau baltarusiskos nelabai, svediskos geros? g.gif
Atsakyti

QUOTE(Aurosoma @ 2011 06 09, 08:17)
Laba diena visoms. As irgi uzsinorejau ketaus keptuves, teflonines jau i pabaiga. Pasiziurejau, kad kainos labai svyruoja. Vienos perka uz 30Lt kitos uz 300Lt. tai dabar ir pasimeciau ar geriau pabandyti pigia, ar nebus ismesti pinigai ir daug vargo, ar is karto pirkti normalia. Gariunu turguje ziurejau keptuves, tai mazdaug nuo 150Lt kaina, sake vokiskos originalios keptuves, gal teko kam susidurti. Butu idomu kokia ketaus keptuviu firma geriausia ir prasciausia. Kiek supratau baltarusiskos nelabai, svediskos geros?  g.gif

Man švediškos keptuvės geresnės tuo, kad paprastesnė priežiūra - nereikia jokių plovimų, šveitimų, mirkymų, etc. Kaina nemaža, kad man tai verta vien dėl patogumo ir paprastumo.
Atsakyti
Laba diena visoms. As irgi uzsinorejau ketaus keptuves, teflonines jau i pabaiga. Pasiziurejau, kad kainos labai svyruoja. Vienos perka uz 30Lt kitos uz 300Lt. tai dabar ir pasimeciau ar geriau pabandyti pigia, ar nebus ismesti pinigai ir daug vargo, ar is karto pirkti normalia. Gariunu turguje ziurejau keptuves, tai mazdaug nuo 150Lt kaina, sake vokiskos originalios keptuves, gal teko kam susidurti. Butu idomu kokia ketaus keptuviu firma geriausia ir prasciausia. Kiek supratau baltarusiskos nelabai, svediskos geros?  g.gif

Is kur istraukete, kad baltarusiskos nelabai? Pas mane baltarusiska ir esu isitikinusi, kad ji nei kiek ne prastesne nei svediska thumbup.gif vienintelis jos nepatogumas buvo tas, kad reikejo paruosti pries naudojima (iskaitinti su druska ir aptepus aliejumi iskepti orkaiteje) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Muzika mano siela @ 2011 06 09, 09:21)
Man švediškos keptuvės geresnės tuo, kad paprastesnė priežiūra - nereikia jokių plovimų, šveitimų, mirkymų, etc. Kaina nemaža, kad man tai verta vien dėl patogumo ir paprastumo.

Nelabai suprantu, apie kokius plovimus ir mirkymus eina kalba? Mirkyti ketaus keptuviu man atrodo nelabai galima, bet as pasinaudojusi visgi vandenuku isplaunu, sausai isvalau arba padedu dar ant karstos kaitlentes ir pati isdziusta ax.gif daugiau jokios prieziuros kaip ir nereikia g.gif ar Jus savo svediskos isvis neplaunate?
Atsakyti
Kiek supratau baltarusiskos nelabai, svediskos geros?  g.gif

apie baltarusišką nieko nenusimanau,nes neturiu,turiu švedišką jau daugiau nei pusmetis,tai galiu pasakyti,kas tai superinis daiktas thumbup.gif problemų nekyla jokių. Kaina atitinka kokybę.
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 06 09, 14:16)
Is kur istraukete, kad baltarusiskos nelabai?

Is komentaru forume. Viena moteris turejo baltarusiska ir svediska, sake, kad nesulyginami dalykai g.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2011 06 09, 14:16)
Is kur istraukete, kad baltarusiskos nelabai? Pas mane baltarusiska ir esu isitikinusi, kad ji nei kiek ne prastesne nei svediska  thumbup.gif  vienintelis jos nepatogumas buvo  tas, kad reikejo paruosti pries naudojima (iskaitinti su druska ir aptepus aliejumi iskepti orkaiteje)  4u.gif
Papildyta:
Nelabai suprantu, apie kokius plovimus ir mirkymus eina kalba? Mirkyti ketaus keptuviu man atrodo nelabai galima, bet as pasinaudojusi visgi vandenuku isplaunu, sausai isvalau arba padedu dar ant karstos kaitlentes ir pati isdziusta  ax.gif  daugiau jokios prieziuros kaip ir nereikia  g.gif  ar Jus savo svediskos isvis neplaunate?

As turiu svediska ketaus keptuve. Is pradziu viskas lipo, todel issveiciau su druska, kaitinau orkaitej. Dabar viskas ciki thumbup.gif bet metus pralaikiau stalciuj, bijojau kept joje, nes pradzioj viskas ziauriai pridegdavo.Dabar ieskosiu ketaus puodo, jokio kito nenoriu. Aisku kaina didele, bet kazkada maciau baltarusisku Kalvariju turguj, vienoj parduotuvej, buvo pigesni nei svediski ax.gif
Atsakyti
Turiu klausimėlį ax.gif ar keptuvė nepritraukia kvapų, skonių? Na pvz. kepėte svogūnus, tai ją išvalote drėgnu skudurėliu ir viskas, galima kepti pvz. blynelius blush2.gif Labai noriu špižinės keptuvės, bet vis blaškausi, nes tefalinė tai pritraukia kvapo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2011 06 25, 14:41)
Turiu klausimėlį  ax.gif  ar keptuvė nepritraukia kvapų, skonių? Na pvz. kepėte svogūnus, tai ją išvalote drėgnu skudurėliu ir viskas, galima kepti pvz. blynelius  blush2.gif  Labai noriu špižinės keptuvės, bet vis blaškausi, nes tefalinė tai pritraukia kvapo  verysad.gif

šiaip neatkreipiau dėmeso blush2.gif ,bet nieks neužsiminė,kad jaustusi pašalinis kvapas g.gif pabandyk nenaudot ploviklio,tik šiltu vandeniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2011 06 25, 14:41)
Turiu klausimėlį  ax.gif  ar keptuvė nepritraukia kvapų, skonių? Na pvz. kepėte svogūnus, tai ją išvalote drėgnu skudurėliu ir viskas, galima kepti pvz. blynelius  blush2.gif  Labai noriu špižinės keptuvės, bet vis blaškausi, nes tefalinė tai pritraukia kvapo  verysad.gif

Mano keptuvė pritraukia tik kai kuriuos kvapus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 27 birželio 2011 - 15:54
Ačiū atsakiusioms 4u.gif Tai ir baiminuosi, kad blynai nekvepėtų svogūnais rolleyes.gif
Atsakyti