Įkraunama...
Įkraunama...

Ketaus ("špižinės") keptuvės

QUOTE(DaivaVe @ 2011 04 29, 21:09)
va radau savo sena posta  biggrin.gif  o as nerasiau, kad baltarusiskos geresnes, lenkiskos neturejau, tai negaliu lyginti  mirksiukas.gif

nemanau,kad baltarusiškos ar lenkiškos blogesnės ar geresnės,baltarusiškų bent jau kainos nesikandžioja biggrin.gif jau virš 3mėn.naudoju baltarusišką ir labai ja džiaugiuos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaS @ 2011 05 13, 16:36)
O kur šitą gėrį pirkote?  4u.gif


„Žana“ parduotuvėj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa.Ersa @ 2011 05 18, 08:07)
„Žana“ parduotuvėj  smile.gif

g.gif o kokia kaina? kada pirkote?
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 05 20, 21:23)
g.gif o kokia kaina? kada pirkote?


Prieš dvi savaites, kaip tik buvo akcija „atnešk seną keptuvę ir gauk 35% nuolaidą“. Seną ir taip planavau išmest, tai kainavo 110 Lt. smile.gif
Dabar vis noris kažką kept, gamint biggrin.gif
Atsakyti
na pas mus kažkokia no name, lyg ir rusiška (sakė pardavėja). pakepėm kokį mėnesį. Buvo liuks, nu dabar kaip traukt ir degt pradėjo, tai šakės g.gif ką ne taip darau???????
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 05 23, 21:00)
na pas mus kažkokia no name, lyg ir rusiška (sakė pardavėja). pakepėm kokį mėnesį. Buvo liuks, nu dabar kaip traukt ir degt pradėjo, tai šakės  g.gif ką ne taip darau???????

aš kas antrą savaitę pagrūdinu,tai problemų nėra bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2011 05 24, 09:04)
aš kas antrą savaitę pagrūdinu,tai problemų nėra bigsmile.gif

maniškis šašlyką kepėsi,tai actas savo padarė verysad.gif bet puse val.pasidarbavau-druska pabrūžinau,pakaitinau,aliejum išmazojau ir vėl liuks thumbup.gif
Atsakyti
kas yra pagrūdinu????? grūdais užpilat? lotuliukas.gif atsiprašau, kad tokia nesusipratėlė, bet juokingai nuskambėjo.

dėkoju iš anksto už paaiškinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 05 24, 20:53)
kas yra pagrūdinu????? grūdais užpilat? lotuliukas.gif atsiprašau, kad tokia nesusipratėlė, bet juokingai nuskambėjo.

dėkoju iš anksto už paaiškinimus  4u.gif


Pagrudinti - reiskia iskaitinti aukstoje temperaturoje, itariu orkaiteje kepa keptuve mirksiukas.gif as taip dariau tik nusipirkus biggrin.gif
Atsakyti
mama laikė maistą keptuvėje, tai dabar visa surūdijusi doh.gif sako traukia, tai kur netrauks, jei surūdijus....kaip atgaivinti?????
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 05 25, 16:17)
mama laikė maistą keptuvėje, tai dabar visa surūdijusi doh.gif sako traukia, tai kur netrauks, jei surūdijus....kaip atgaivinti?????

Taip greit surūdijo? Kažkaip keista lb ax.gif bet kokiu atveju pirmiausia iškaitinkit keptuvę su druska {ant ugnies}, išsišveiskit gerai ir žiūrėkit, gal ten ne rūdys, o priedeguliai, tai turi išsišveist ir tada išplovus patepkit aliejum ir kaitinkit orkaitėj, jei nemedinė rankena, jei medinė tai ant ugnies kaitinkit aliejum kol prisikeps nelimpantis sluoksnis 4u.gif
Na o jei pasirodys, kad ten tikrai rūdys, iš vidaus, taip? tai jau net nežinau ką ir patart, turbūt amen keptuvei g.gif jei nedaug galit bandyt iššveist jas ir tada prikepint.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Jei rudys, tai spizinei keptuvei nera amen. Ji tinkam naudoti tik reik rudis issvesit ir pakratoti grudinima. Ir toliau jau naudoti nors ir 100 metu. Neuzmusamos jos, nebent labai karsta ispalutumet saltu vandeniu ir nuo temperaturos pokycio ji suskiltu. Bet siaip ji veik amzina. Tik niekada nereik palikt maisto joje, nes rugstys ir kita gali pazeist susidariusi neprilimpanti sluoksni. 4u.gif
Atsakyti
jėzus marija doh.gif kiek reikia kaitint ir iki kokios temperatūros, kad tas sluoksnis susidarytų????
aš iškaitinau su druska ir pašveičiau ir ištepiau aliejumi, bet nekaitinau dar...reiks vadinasi pakaitint g.gif ale iki kokio lygio? kaip sužinot, kad tas sluoksnis atsirado? g.gif
Atsakyti