Įkraunama...
Įkraunama...

Ketaus ("špižinės") keptuvės

QUOTE(Santaika @ 2011 04 21, 10:38)
O gal tokią kas nors turite?
Gili
Man patinka dėl gilumo, bet galvoju gal ir tokios kraštai pakankamai aukšti  g.gif  pastarosios metalinė rankena nepatinka, turbūt kaista  unsure.gif

Man atrodo, kad jų abiejų gylis vienodas, tik rankenos skiriasi. Turiu tokią pat medine rankena, tik 28 cm skersmens. Man puikiai tinka. Kitą turiu kažkokios "no name" firmos, 24 cm, žemesnę - irgi gerai. Bet bulbom kept tai mūsų šeimai tik aukštesnė, nes kitaip būtų per maža. Dėl rankenos kaitimo nieko negaliu pasakyt, nes medinė.
Atsakyti
Sveikos, gal kas galetu pasakyti uz kiek mazdaug aglima isigyti baltarusiska ketaus keptuve 28cm, siandien uzmaciau ermitaze, kazkokias lenku gamybos, kain 70lt, bet yra 30% nuolaida iki rytojaus, tai ir suabejojau ar verta, galvoju gal tos baltarusiskos geresnes g.gif aciu kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrielita21 @ 2011 04 29, 19:39)
Sveikos, gal kas galetu pasakyti uz kiek mazdaug aglima isigyti baltarusiska ketaus keptuve 28cm, siandien uzmaciau ermitaze, kazkokias lenku gamybos, kain 70lt, bet yra 30% nuolaida iki rytojaus, tai ir suabejojau ar verta, galvoju gal tos baltarusiskos geresnes  g.gif  aciu kas atsakys  4u.gif

As Gariunose pirkau baltarusiska 28 cm uz 38 Lt bigsmile.gif pigiau jau manau nebuna mirksiukas.gif va dabar kepu bulves, tai liuks thumbup.gif galvoju dar mazesne isigyti biggrin.gif
Atsakyti
Kurioj vietoj tiksliau Gariūnuose?
Ir kodėl manote,kad baltarusiškos geresnės nei lenkiškos?
Viena mamytė anksčiau rašė,kad irgi labai pigiai pirko Sangaidoj - tai išsiaiškinau,kad jos gamintos Kinijoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidyte: 29 balandžio 2011 - 19:27
QUOTE(DaivaVe @ 2010 11 08, 12:59)
Pirkau ten,kur tie nauji geltoni angarai, nuo centriniu vartu eiti i desine  smile.gif  pirkau paciame paskutiniame, iejimas pirmas, pas tokia moteriske  smile.gif  pas ja ten ivairiausiu spiziniu ir ne tik indu buvo  smile.gif siaip yra ne vienoje vietoje tu keptuviu, bet pas ja gavosi 7 Lt pigiau nei kitur  thumbup.gif 
beje gariunuose maciau ir tu geruju brangiuju svedisku keptuviu, tai maza kainavo 120 Lt, odidele 180 Lt  doh.gif  as pagailejau pinigeliu  blush2.gif
O del paruosimo tai sioje temoje jau prirasyta apie tai, o as issiklausinejau dieduko kalvariju turguje, tai jis sake, kad reikia iskaitinti gerai keptuve su rupia druska, tai vakar taip ir padariau, tai dabar keptuve svari nealyvuota  thumbup.gif  dabar galvoju, kad reiktu dar ir su aliejumi orkaiteje iskepti, tik man klausimukas iskilo: aliejumi tepti tik vidu ar ir isore? nes kaip isore nuo korozijos apsaugoti?

QUOTE(vaidyte @ 2011 04 29, 20:25)
Kurioj vietoj tiksliau Gariūnuose?
  Ir kodėl manote,kad baltarusiškos geresnės nei lenkiškos?
  Viena mamytė anksčiau rašė,kad irgi labai pigiai pirko Sangaidoj - tai išsiaiškinau,kad jos gamintos Kinijoje

va radau savo sena posta biggrin.gif o as nerasiau, kad baltarusiskos geresnes, lenkiskos neturejau, tai negaliu lyginti mirksiukas.gif
Atsakyti
Suplakiau klausimus į krūvą doh.gif
Klausiau bendrai
Atsakyti
4u.gif sveikos,

šiandien ir aš nusipirkau špižinukę smile.gif vietinės reikšmės nedidelėje parduotuvėlėje. Kainavo 35 Lt už 26 cm maždaug skermens keptuvę. Dangtis tiko nuo kitų keptuvių kuo puikiausiai smile.gif Berods lenkiška smile.gif išbandžiau kepdama blynus smile.gif kolkas jėga smile.gif nežinau, kaip bus kepant mėsą ar žuvį.

user posted image
atrodo maždaug taip kaip ta kuri yra dešinėje pusėje

Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 05 02, 19:38)
4u.gif sveikos,

šiandien ir aš nusipirkau špižinukę smile.gif vietinės reikšmės nedidelėje parduotuvėlėje. Kainavo 35 Lt už 26 cm maždaug skermens keptuvę. Dangtis tiko nuo kitų keptuvių kuo puikiausiai smile.gif Berods lenkiška smile.gif išbandžiau kepdama blynus smile.gif kolkas jėga smile.gif nežinau, kaip bus kepant mėsą ar žuvį.

user posted image
atrodo maždaug taip kaip ta kuri yra dešinėje pusėje

Prašom išduoti paslaptį kur pirkote mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidyte @ 2011 05 02, 21:33)
Prašom išduoti paslaptį kur pirkote mirksiukas.gif

oi, tai tikrai ne Vilniuje smile.gif yra toks miestelis Anykščiai, tai va jame ir pakirtau smile.gif beje paskutinę. 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif pirmas bandymas su ketaus keptuve ir nė vieno prisvilusio blyno assa.gif, ale bus geras showoff.gif
Atsakyti
jau ir aš kepu savo špižinėje tokioje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa.Ersa @ 2011 05 11, 22:03)
thumbup.gif pirmas bandymas su  ketaus keptuve ir nė vieno prisvilusio blyno assa.gif, ale bus geras showoff.gif

O kur šitą gėrį pirkote? 4u.gif
Atsakyti