Įkraunama...
Įkraunama...

Ketaus ("špižinės") keptuvės

QUOTE(juratata @ 2011 03 04, 22:32)
o cia  i tema  g.gif
va o man vakar jau atveze skeppshult. siandien isbandem, kepem kiausinius tai nelabai kaip sekes, truputi lipo prie dugno, niu bus matyt kaip toliau keps smile.gif
siaip visai man ji patinka, sunkoka, bet fain kad del to sunkumo stabiliai stovi ant virykles, neciuozineja.
turiu klausimeli toms kas turi su dangciais sias keptuves, as pirkau keptuve 25cm o ant dangco ziuriu uzrasyta 24 ir jis toks siek tiek laisvas, ar taip ir turi buti ar cia kazkokia klaida, gal ne ta dangti pridejo man  g.gif

va o man vakar jau atveze skeppshult. siandien isbandem, kepem kiausinius tai nelabai kaip sekes, truputi lipo prie dugno, niu bus matyt kaip toliau keps' sveikutes!aš praeitą savaitę užsakymuką tortui turėjau.tai 'baltarusę'patepliojau aliejum,nusukau rankenikę ir orkaitėn su biskvitine tešla...atšalęs biskvitukas išdribo be problemų thumbup.gif .kuo toliau tuo labiau svaigstu nuo 'špižės'panaudojimo galimybių rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif ar kuri naudojat špižinę ant stiklo keramikos kaitlentės?
ar nepatogumų nėra? ačiū
Atsakyti
Aš naudoju jau kokius 3 metus. Nepatogumu jokių, tiesa, man net patogiau, norint perdėt į kitą vietą nereik tos mano sunkenybės kilnot smile.gif

QUOTE(zipkute @ 2011 04 01, 15:27)
ar nepatogumų nėra? ačiū

Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 04 01, 15:27)
ar nepatogumų nėra? ačiū

Na pardaveja tik gasdino, kad jei vaikai naudos tai gali ir sudauzyt ta pavirsiu su tokiu svoriu.....

O kaip del tu keptuviu dugno?
vienos su lygiu, o kitos - rifliuotu:
user posted image

Ar yra koks skirtumas kepimui? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TomaKa: 01 balandžio 2011 - 21:25
Taip, yra, nelygi tipo grilinė.
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2011 04 01, 22:22)
Ar yra koks skirtumas kepimui? ax.gif

Ant šitos blynų turbūt neišeitų kept...
Atsakyti
QUOTE(Blusiukė @ 2011 04 01, 21:23)
Aš naudoju jau kokius 3 metus. Nepatogumu jokių, tiesa, man net patogiau, norint perdėt į kitą vietą nereik tos mano sunkenybės kilnot smile.gif

nieko nesupratau blink.gif kaip perdėt į kitą vietą nepakėlus? juk kaip tik rašo aprašymuose, kad norint padėti tarkim nuo vienos kaitinimo vietos į kitą reikia nebraukti paviršiumi, o perdėti pakeliant. tai kaip iš tikrųjų????
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 04 02, 15:10)
nieko nesupratau blink.gif kaip perdėt į kitą vietą nepakėlus? juk kaip tik rašo aprašymuose, kad norint padėti tarkim nuo vienos kaitinimo vietos į kitą reikia nebraukti paviršiumi, o perdėti pakeliant. tai kaip iš tikrųjų????

manau, kad kiekvienos seiminikes reikalas perkelt ar ne. 4u.gif manau perkelti geriau, juk taip braukant galima ir vykle subraizyti, man butu gaila. o svoris kartais ir pliusu turi, as daznai kepu su savo "rankinuku"ant ranku, tai man nereikia tos keptuves laikyti su kita ranka vartant pvz bulves, nes ji nesimaskatuoja i salis thumbup.gif o ant stiklo keramikos kai nesibruzina, stovi tvirtai ir subraizyti tikimybe mazesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minna @ 2008 05 29, 22:10)
papasakosiu, ka pati zinau:

Vyras irgi pirko turguj, baltarusiska, su "zodine" instrukcija tongue.gif ir parneses man pasake, kad nuo siol jokiu kenksmingu teflonu doh.gif Svarbiausia pries naudojima pati pirmaji karta, ta keptuve iskaitinti su aliejumi. Pardavejas patare pilti visa litra, as pagailejau, nes turejau tik brangu alieju, pyliau puslitri, bet manau ir tiek uzteko. Tas aliejus keptuvej turi uzvirti ir apie puse valandos kaisti, kad spizius sugertu jo kiek jam ten reik. Aisku, visas sis procesas baisiai jau nemalonus, nes aliejus kaisdamas ruksta, dumija ir aisku skleidzia kvapa, bet geras gartraukis situacija gerokai pataiso biggrin.gif Tada ta alieju atvesinus pilt lauk, keptuve isplaut su plovimo priemone ir, o dziaugsme, rolleyes.gif galima naudoti gaminimui. Viskas puikiai joje kepa, aisku, tai nera ta keptuve, kuri skirta kepti be riebalu, tam reikalui naudoju Zepter, bet mano vyrui labiau patinka ketaus keptuvej kepti gaminiai. O del riebalu pleveles, ji turi likt, nes kitu atveju keptuvyte prades rudyti, deja, tai ne nerudyjantis plienas ir apsisaugoti nuo rudziu pades tik riebalai verysad.gif
Tikiuosi atsakiau i jusu klausima ir mano patirtis jums pades 4u.gif

4u.gif mergaitės, o jūs irgi visos tokį pat procesą darėte ir toms visoms ne baltarusiškoms?
Papildyta:
smile.gif+2011 04 02, 15:32-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2011 04 02, 15:32)
manau, kad kiekvienos seiminikes reikalas perkelt ar ne. 4u.gif  manau perkelti geriau, juk taip braukant galima ir vykle subraizyti, man butu gaila. o svoris kartais ir pliusu turi, as daznai kepu su savo "rankinuku"ant ranku, tai man nereikia tos keptuves laikyti su kita ranka vartant pvz bulves, nes ji nesimaskatuoja i salis  thumbup.gif o ant stiklo keramikos kai nesibruzina, stovi tvirtai ir subraizyti tikimybe mazesne  smile.gif

ax.gif tai va aš ir bijau, kad subraižysiu visai netyčia...iš kitos pusės jūsų pavyzdys irgi geras, nes man irgi panaši situacija būna karts nuo karto, kai negaliu iš karto pasinaudoti abiem rankom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2011 04 01, 10:43)
maistas šiltas ilgai lieka, jei uždengt, aš tik už špižių wub.gif

dėl šito, tai esu girdėjus, kad nelabai sveika paruoštą maistą joje laikyt unsure.gif

QUOTE(zipkute @ 2011 04 04, 19:27)
4u.gif mergaitės, o jūs irgi visos tokį pat procesą darėte ir toms visoms ne baltarusiškoms?

dariau, bet šiek tiek kitaip - nušveičiau viską iki pilkumo, o tada ištepiau aliejum ir iškaitinau orkaitėj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 04 04, 20:00)
dėl šito, tai esu girdėjus, kad nelabai sveika paruoštą maistą joje laikyt unsure.gif
dariau, bet šiek tiek kitaip - nušveičiau viską iki pilkumo, o tada ištepiau aliejum ir iškaitinau orkaitėj ax.gif

Aš nepalieku, visada perdedu kitur pagamintą maistą, šitaip įpratau jau prie tefloninių keptuvių. Bet kartais pasitaiko, kad pvz, pašildau maistą, arba į pabaigą išjungiu ugnį, uždengiu dangtį ir valgyt tenka pvz po 10 -15 min, tai nuo tiek nemanau, kad kažkas baisaus įvyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 04 04, 18:27)

Aš taip nedariau.
Atsakyti