QUOTE(zipkute @ 2011 03 31, 15:45)
eikitsau...ką jau mokėt tokią sumą, tai geriau jau įsigyti titano keramikos keptuvę už tą pačią kainą. Titano keramika turi keliais pliusais daugiau nei špižius.
kiek skaiciau, tai radau, kad titanas kenksmingas sveikatai, tik dabar neberandu to staipsnio
kita vertus, prisikaiciau merginu atsiliepimu lt ir uzsienio kalba, daug kas nusivilia tom keramikinem keptuvem. mano pacios uosviene turi keramikine+titano keptuve, tai dziaugiausi ir as pas ja besisveciuodama ir ji pati gal 1,5 metu dabar neimanoma bulves ir blynu iskepti,nei kiausiniu-svyla viskas, o tiek buvo moketa
tad visai aprasymu neatitinka
o spyzine keptuve pasirinkau del to kad nekenkia sveikatai, ir kad ji amzina... galit kalbeti ka norit, bet musu senoliai tik tokias naudojo, mano pacios mociute turejo spyzine keptuve, dar savo mamos, jai gal buvo apie 50 metu, o as ja ismeciau ir padovanojau teflonine
dabar nagus baigiu nusigriauzti... zinoma ji jau prekybines isvaizdos neturejo po tiek laiko
bet kepe tikrai puikiai... dar pamenu laikydavo pakabinusi, kad dregmes negautu
jei tik gaudavo dregmes parudydavo, issveisdavo su metaliniu sveistuku istepdavo riebalais ir palikdavo, bet nekaitindavo
na va del sito as ir rinkausi... o dar rinkausi is dvieju : ketaus ir nerudijancio plieno, bet apie sia nieko neradau parasyta, jokiu komentaru, todel ir pasirinkau spyziu
cia radau laaabai daug svedu firmos keptuviu ir nuolaidos dabar
http://www.parduodam.lt
beje, kas del kainos tai ta mano sumoketa suma ne tokia didele kaip pagalvoji, uz teflonine mekedavau apie 150lt o tarnaudavo tik metus...