Įkraunama...
Įkraunama...

Ketaus ("špižinės") keptuvės

Kur pirkot ir kiek mokėjot? mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, na ka gi, skaiciau skaiciau, rinkausi rinkausi... ir issirinkau visu isgirta SKEPPSHULT firmos keptuve 285-T 28 cm. pakaks manau jau to teflono, ir kas met vis nauja pirkineti... na kaina tai nzn, nemanau, kad labai jau didele, nes uz teflona irgi virs 100 mokedavau, stengdavausi ale geresne nusipirkti, kad ilgiau laikytu, nors laiko tiek pat lotuliukas.gif manau atsipirks per pora metu si svediska... rolleyes.gif kad tik nenuviltu ax.gif

truputi ne i tema, bet kodel keraminiu niekas nesirinkot blush2.gif arba plieniniu ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 03 31, 11:20-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2011 03 31, 11:20)
sveikos, na ka gi, skaiciau skaiciau, rinkausi rinkausi... ir issirinkau visu isgirta SKEPPSHULT  firmos keptuve 285-T 28 cm. pakaks manau jau to teflono, ir kas met vis nauja pirkineti... na kaina tai nzn, nemanau, kad labai jau didele, nes uz teflona irgi virs 100 mokedavau, stengdavausi ale geresne nusipirkti, kad ilgiau laikytu, nors laiko tiek pat  lotuliukas.gif  manau atsipirks per pora metu si svediska... rolleyes.gif  kad tik nenuviltu  ax.gif 
truputi ne i tema, bet kodel keraminiu niekas nesirinkot  blush2.gif  arba plieniniu  ax.gif

O kur pirkot SKEPPSHULT 285-T 28 cm ir kiek mokejot? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2011 03 31, 14:21)
O kur pirkot SKEPPSHULT 285-T 28 cm ir kiek mokejot? mirksiukas.gif

CIA smile.gif 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2011 03 31, 15:14-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2011 03 31, 15:14)

blink.gif eikitsau...ką jau mokėt tokią sumą, tai geriau jau įsigyti titano keramikos keptuvę už tą pačią kainą. Titano keramika turi keliais pliusais daugiau nei špižius.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zipkute: 31 kovo 2011 - 14:46
smile.gif+2011 03 31, 14:14-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2011 03 31, 14:14)

mano keptuvė wub.gif aš ją tiesiog kaskart įsimyliu gamindama biggrin.gif ir tikrai verta tų pinigų (aš per akciją pirkau,tai berods 198 lt mokėjau+ 10 lt pristatymas). Ir nesigailiu nei kiek schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ugzzy @ 2011 03 31, 16:44)
mano keptuvė  wub.gif  aš ją tiesiog kaskart įsimyliu gamindama biggrin.gif  ir tikrai verta tų pinigų (aš per akciją pirkau,tai berods 198 lt mokėjau+ 10 lt pristatymas). Ir nesigailiu nei kiek schmoll.gif

o kokią viryklę jūs naudojat?
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 03 31, 15:45)
blink.gif eikitsau...ką jau mokėt tokią sumą, tai geriau jau įsigyti titano keramikos keptuvę už tą pačią kainą. Titano keramika turi keliais pliusais daugiau nei špižius.
4u.gif

Gariunuose jos 200 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2011 03 31, 16:50)
Gariunuose jos 200  4u.gif

čia kurios po 200???
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 03 31, 17:02)
čia kurios po 200???

Tai suprantu tos pacios - skeppshult 28 cm.
O jus, zipkute, vardinkit kuriais ten pliusais daugiau titano keramika uz spiziu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TomaKa: 31 kovo 2011 - 16:56
QUOTE(TomaKa @ 2011 03 31, 17:56)
O jus, zipkute, vardinkit kuriais ten pliusais daugiau titano keramika uz spiziu ax.gif

Jo jo sitos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2011 03 31, 17:56)

titano keramika kaip ir ketus labai ilgai tarnauja, bet ketaus keptuvėms reikia nemažai priežiūros, titano keramika to nereikalauja.
Ketus rūdija, keramika ne.
Ketus laaabai sunkus, titano keramika lengvesnė
ketus kad ir labai atsparus įbrėžimams, bet metalinių įrankių naudoti nerekomenduoja, titano keramika atspari įbrėžimams (buvo atlikta bandymas - virš šimto tūkstančio metaline mentele braukiama imituojant kepsnio vartymą)
jei kaitlentė yra stiklo keramikos tai špižinę keptuvę reikia perkeliant pakelti, o ne stumti paviršiumi, titano keramiką galima stumti.
kitos savybės kaip ir panašios, tik va dėl įkaitimo laiko nežinau g.gif ar vienodas laikas kada galima pradėti kepti.
Atsakyti