gal nelabai į temus aukso viduriuką pataikysiu, bet neradau atskiros temos apie keptuves įvairias
taigi noriu paklausti, kodėl renkatės būtent ketaus keptuves? Svarstau tarp dviejų variantų - ketaus ir su duratek danga
vat ir niekaip neapsisprendžiu...beje kainos labai panašios
ačiū pasisakiusioms
beje aš žiūrėjau šitam tinklapyje
keptuves
jame ir špižinių yra, tik ne švediškos, o vokiškos. Kažin ar labai skiriasi kokybe?
Papildyta:
QUOTE(juratata @ 2011 03 04, 22:32)
o cia i tema
va o man vakar jau atveze skeppshult. siandien isbandem,
kepem kiausinius tai nelabai kaip sekes, truputi lipo prie dugno, niu bus matyt kaip toliau keps
siaip visai man ji patinka, sunkoka, bet fain kad del to sunkumo stabiliai stovi ant virykles, neciuozineja.
turiu klausimeli toms kas turi su dangciais sias keptuves, as pirkau keptuve 25cm o ant dangco ziuriu uzrasyta 24 ir jis toks siek tiek laisvas, ar taip ir turi buti ar cia kazkokia klaida, gal ne ta dangti pridejo man
va būtent dėl to kad ketaus keptuvės turi savybę pritraukti maistą, mane gasdina, man tai kaip ir minusas
Papildyta:
QUOTE(ajivlis @ 2011 03 16, 22:54)
o aš Woll jau po metų gavau išmesti ir man jokių pinigų negražino,pasakė ,kad pati kalta ,nes prideginau
.Dabar kepu taip pat tik baltarusiškoje ketaus keptuvėje ir niekas neapsineša ir jokia derva nesusidaro ,kaip woll.Na gal jum pasiseks ir ilgiau išlaikysit.
beje būtent ketaus keptuvės ir turi apsinešti, ir tų dervų nugramdyti negalima, nes tas sluoksnis kaip tik gerina kepimo kokybę