Įkraunama...
Įkraunama...

Ketaus ("špižinės") keptuvės

QUOTE(nraminta @ 2011 03 04, 19:23)
as jau savo teflonine tefal ismeciau ir dabar dziaugiuosi woll firmos keptuve biggrin.gif

o cia i tema g.gif

va o man vakar jau atveze skeppshult. siandien isbandem, kepem kiausinius tai nelabai kaip sekes, truputi lipo prie dugno, niu bus matyt kaip toliau keps smile.gif
siaip visai man ji patinka, sunkoka, bet fain kad del to sunkumo stabiliai stovi ant virykles, neciuozineja.
turiu klausimeli toms kas turi su dangciais sias keptuves, as pirkau keptuve 25cm o ant dangco ziuriu uzrasyta 24 ir jis toks siek tiek laisvas, ar taip ir turi buti ar cia kazkokia klaida, gal ne ta dangti pridejo man g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2011 03 04, 22:32)

va o man vakar jau atveze skeppshult

kur pirkot? ar jų yra parduotuvėse kur ar tik internete galima įsigyti? g.gif
Atsakyti
pirkau parduodam.lt isnarsiau visas e parduotuves ir tik sitoj radau ta modeli su dangciu, kazkurioj dar buvo bet brangiau. o siaip tai nemazas pasirinkimas ir kainos skiriasi smile.gif

Atsakyti
o gal galetumet kas pasakyti ar situ keptuviu nurodytas skersmuo yra vidinis? Ty , jei 25cm, tai tiek yra viduj ar isorej g.gif Bandau prisitaikyti turima dangti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nraminta @ 2011 03 04, 21:23)
as jau savo teflonine tefal ismeciau ir dabar dziaugiuosi woll firmos keptuve biggrin.gif

o aš Woll jau po metų gavau išmesti ir man jokių pinigų negražino,pasakė ,kad pati kalta ,nes prideginau.Dabar kepu taip pat tik baltarusiškoje ketaus keptuvėje ir niekas neapsineša ir jokia derva nesusidaro ,kaip woll.Na gal jum pasiseks ir ilgiau išlaikysit.
Atsakyti
QUOTE(ajivlis @ 2011 03 16, 21:54)
o aš Woll jau po metų gavau išmesti ir man jokių pinigų negražino,...

schmoll.gif tiek pinigu suplojau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(watashi @ 2011 03 04, 20:20)

O Kauno bazeje yra ir SKEPPSHULT firmos keptuviu? ar tik baltarusisku?
Prismoje yra sios firmos keptuviu ar ne?
mane irgi domina kur ju galima rasti su dangciais? mirksiukas.gif
nes kazkodel parduodam.lt nebeveikia........., tai idomu kur internete pigiausiai jos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TomaKa: 29 kovo 2011 - 18:33
4u.gif gal nelabai į temus aukso viduriuką pataikysiu, bet neradau atskiros temos apie keptuves įvairias blush2.gif
taigi noriu paklausti, kodėl renkatės būtent ketaus keptuves? Svarstau tarp dviejų variantų - ketaus ir su duratek danga g.gif
vat ir niekaip neapsisprendžiu...beje kainos labai panašios ax.gif
ačiū pasisakiusioms 4u.gif

beje aš žiūrėjau šitam tinklapyje 4u.gif keptuves
jame ir špižinių yra, tik ne švediškos, o vokiškos. Kažin ar labai skiriasi kokybe? g.gif
Papildyta:
QUOTE(juratata @ 2011 03 04, 22:32)
o cia  i tema  g.gif
va o man vakar jau atveze skeppshult. siandien isbandem, kepem kiausinius tai nelabai kaip sekes, truputi lipo prie dugno, niu bus matyt kaip toliau keps smile.gif
siaip visai man ji patinka, sunkoka, bet fain kad del to sunkumo stabiliai stovi ant virykles, neciuozineja.
turiu klausimeli toms kas turi su dangciais sias keptuves, as pirkau keptuve 25cm o ant dangco ziuriu uzrasyta 24 ir jis toks siek tiek laisvas, ar taip ir turi buti ar cia kazkokia klaida, gal ne ta dangti pridejo man  g.gif

g.gif va būtent dėl to kad ketaus keptuvės turi savybę pritraukti maistą, mane gasdina, man tai kaip ir minusas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ajivlis @ 2011 03 16, 22:54)
o aš Woll jau po metų gavau išmesti ir man jokių pinigų negražino,pasakė ,kad pati kalta ,nes prideginau.Dabar kepu taip pat tik baltarusiškoje ketaus keptuvėje ir niekas neapsineša ir jokia derva nesusidaro ,kaip woll.Na gal jum pasiseks ir ilgiau išlaikysit.

4u.gif beje būtent ketaus keptuvės ir turi apsinešti, ir tų dervų nugramdyti negalima, nes tas sluoksnis kaip tik gerina kepimo kokybę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zipkute: 29 kovo 2011 - 18:41
QUOTE(zipkute @ 2011 03 29, 18:45)

g.gif va būtent dėl to kad ketaus keptuvės turi savybę pritraukti maistą, mane gasdina, man tai kaip ir minusas blush2.gif
Papildyta:

netraukia špižinės keptuvės.Pradžia tik tokia,nes ją reik pirma įkaitint gerai su aliejum. Aš to nedariau,tai pirmus kartus traukė,o dabar jau viskas gerai! Galiu ką noriu kepti,niekas nesvyla.
Atsakyti
o tai sakykit, per kiek laiko įkaista keptuvė? ar labai ilgai laukti reikia? ar žymiai ilgiau nei plieninės?

ačiū
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 03 30, 10:29)
o tai sakykit, per kiek laiko įkaista keptuvė? ar labai ilgai laukti reikia? ar žymiai ilgiau nei plieninės?

ačiū

reikia palaukti,ilgiau nei tos lengvos.Labai ilgai,tai ne,bet įkaitint ją reikia.
Atsakyti
QUOTE(ugzzy @ 2011 03 29, 20:24)
netraukia špižinės keptuvės.Pradžia tik tokia,nes ją reik pirma įkaitint gerai su aliejum. Aš to nedariau,tai pirmus kartus traukė,o dabar jau viskas gerai! Galiu ką noriu kepti,niekas nesvyla.

Aš nusipirkau baltarusišką, nušveičiau iki pilkumo, ištepiau rapsų aliejum ir apverstą dugnu aukštyn iškaitinau orkaitėj - netraukė nuo pirmo kepimo thumbup.gif
Atsakyti