Įkraunama...
Įkraunama...

Ketaus ("špižinės") keptuvės

Na ir as prisiskaicius visokiu komentaru ilgai blaskiausi ar woll ar ketaus keptuve pirkt vis delto nusprendziau pastaraja nusipirkt... isigijau Skeppshult 120-T
user posted image
laukiu dabar kol atves, taip noriu isbandyti ir tikiuos visi teigiami atsiliepimai pasitvirtins. kaip tik gausiu ja, turimas teflonines is kart nesiu i konteineri lotuliukas.gif
teko man uz ja paklot 284lt
ilgai dvejojau pirkt su dangciu ar be jo...
o be dangcio tokia pacia pigiausiai radau uz 199lt
aptikau temoj, kad jos pigesnes buvo sad.gif pabrango nemazai doh.gif

QUOTE(Džiaugsmoji diena @ 2010 10 26, 20:09)

Ketaus keptuvė Skeppshult 250-T (25cm), kaina apie 166 Lt
user posted image

Ketaus keptuvė Skeppshult 285-T (28cm), kaina 194 Lt
user posted image

Atsakyti
visgi išbandžius abejas keptuves tiek vyras tiek aš vienablsiai nusprendėm įsigyti ateityje skeppshult gaminius. kepimas daug maloniau vyksta pastarojoj, balturusiškoj ir prikimba ir valosi ji sunkiau ir degina riebalo daugiau bei rūksta stipriai, nekalbu apie naudojimo nepatogumą smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Noriu ir as ismesti Tefali ax.gif Jeigu noriu baltarusiskos tai ar buna jos jau paruostos kazkiek ta prasme, kad nereiktu su drsuka kaitinti blush2.gif ir kur tokiu kaune ieskoti? g.gif 1000 4u.gif atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2011 03 01, 20:33)
balturusiškoj ir prikimba ir valosi ji sunkiau ir degina riebalo daugiau bei rūksta stipriai, nekalbu apie naudojimo nepatogumą smile.gif

Manoji baltarusiška, matyt, išimtis, nes nei kimba, nei rūksta, nei sunkiai valosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 03 01, 21:40)
Manoji baltarusiška, matyt, išimtis, nes nei kimba, nei rūksta, nei sunkiai valosi smile.gif

Aha biggrin.gif maniske irgi turbut isimtis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2011 03 01, 21:33)
visgi išbandžius abejas keptuves tiek vyras tiek aš vienablsiai nusprendėm įsigyti ateityje skeppshult gaminius. kepimas daug maloniau vyksta pastarojoj, balturusiškoj ir prikimba ir valosi ji sunkiau ir degina riebalo daugiau bei rūksta stipriai, nekalbu apie naudojimo nepatogumą smile.gif

savosios dar net neploviau blush2.gif brūkšt virtuviniu popieriniu rankšluoščiu kelis kartus ir švari...MV aplamai tik skrudintą arba keptą maistą dievina,bet per 2sav.dar nespėjau joj nieko pridegint,nors nuo Tefal būdavo tik spėk nusisukt ax.gif dėl svorio jos,tai jau rašiau-sunkoka ji nepratusiems...
Atsakyti
Sveikutės,
prieš metus vyras iš Rusijos parvežė ketaus keptuvę. Bet pirko, žinodamas, kad ketaus keptuvės geros, nes vyro tėvai tokia naudoja jau seniai seniai, gal trisdešimt metų. Ir tikrai neapsiriko. Daugiau nepirkčiau keptuvės, padengtos kokiu nors teflono sluoksniu ar pan. Joje puikiai iškepa. Keptuvė įkaista ne taip greit, kaip kitos, bet paskui karšta išlieka ilgai. Tik mūsų keptuvės skersmuo nedidelis, tai planuoju ir didesnę įsigyti.
Mano nuomone, geriau jau brangiau sumokėti už ketaus keptuvę, nei mėtyti pinigus tefloninėms. Ketaus keptuvės labai ilgai tarnauja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2011 03 04, 09:41)

Mano nuomone, geriau jau brangiau sumokėti už ketaus keptuvę, nei mėtyti pinigus tefloninėms. Ketaus keptuvės labai ilgai tarnauja  thumbup.gif

pritariu ir aš thumbup.gif keletą mėnesiu naudoju savo špižinukę,tai nekeisiu jos į jokią kitą! Nors mokėta 196 lt, bet tikrai verta,nes per keletą metų ant tefloninių daug daugiau išmesta. O joje ir maistas išlieka ilgai šiltas,nes ji ilgiau išlaiko šilumą.
Atsakyti
Sveikos,
Kur Kaune ieškoti ketaus keptuvių? Geros kokybės ir ne per daug "išpūsta" kaina?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Bazeje 4u.gif
Atsakyti
as jau savo teflonine tefal ismeciau ir dabar dziaugiuosi woll firmos keptuve biggrin.gif
Atsakyti
gal kas naudojat green pan? rašo gražiai apie šitas keptuves, bet kažin kaip iš tikro ? g.gif
Atsakyti