Įkraunama...
Įkraunama...

Ketaus ("špižinės") keptuvės

QUOTE(eglaite2 @ 2011 02 22, 20:49)
Tai vis delto jos baltarusiskos, ar ne? g.gif Nu kaip gaila, kad mes toli nuo Ukmerges doh.gif. Labai noreciau tokia isigyti, o dar uz tokia kaina ir nusukama rankena bigsmile.gif . Gal galetumet ideti nuotraukyte, kaip ji atrodo, zinociau tiksliai kokios ir uz kokia kaina ieskoti ax.gif (ar cia lygiai tokia pati, tik ne griline?). Beje, gal kas zinot kur pajurio gale reiktu tokios ieskoti? Ermitaze kazkokiu esu macius, kazi ten ne tokios pacios? mastau.gif

kai žiūri,tai tos pačios gamybos mirksiukas.gif tik mano ne'grilinė' unsure.gif g.gif o ji gal brangesnė dėlto ,kad su grilium,o moterytės tai ten mielos pagatavos visus norus išpildyt
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2011 02 22, 18:58)
Grįžo vyras su keptuve griliu  doh.gif
user posted image
Keptuves sakė diedulis kažkoks veža iš Baltarusijos per Lenkiją. dar bus už poros savaičių. šiaip sakė pasigalvoti ko norim, sakė užsakys ir visko atveš biggrin.gif
tiek žinių, gal kam bus pravartu  rolleyes.gif

QUOTE(eglaite2 @ 2011 02 22, 19:49)
Tai vis delto jos baltarusiskos, ar ne?Ermitaze kazkokiu esu macius, kazi ten ne tokios pacios? mastau.gif

QUOTE(Ntu-Kpi @ 2011 02 22, 21:15)
Bent jau Vilniaus Ermitaže tai ne tokios.  g.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2011 02 23, 17:11)
kai žiūri,tai tos pačios gamybos mirksiukas.gif tik mano ne'grilinė' unsure.gif g.gif o ji gal brangesnė dėlto ,kad su grilium,o moterytės tai ten mielos pagatavos visus norus išpildyt

Jei lyginat savo turimas ar matytas prekybos vietose keptuves su būtent šitoj foto pavaizduota, tai galiu pasakyt, kad šitoj foto švediška Skeppshult keptuvė, kuri kainuoja apie 200 lt, priklausomai nuo skersmens. Pati tokią turiu, tik ne grilinę, o lygiu dugnu. Jei man kas užrištom akim duotų atskirt Skeppshult iš kitų panašių, esu tikra, kad neapsirikčiau. Na, nebent būtų koks itin aukštos kokybės fufliakas.
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2011 02 22, 19:49)
Gal galetumet ideti nuotraukyte, kaip ji atrodo, zinociau tiksliai kokios ir uz kokia kaina ieskoti ax.gif (ar cia lygiai tokia pati, tik ne griline?).:

šiandien jau grįžta su keptuve, tai aš jum nufotografuosiu mirksiukas.gif
o mano grilinė tai švediška Skeppshult, ne tokios Ukmergėje kiek suprantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2011 02 23, 20:03)
šiandien  jau grįžta su keptuve, tai aš jum nufotografuosiu  mirksiukas.gif
o mano grilinė tai švediška Skeppshult, ne tokios Ukmergėje kiek suprantu smile.gif

Aisku, dabar jau visai aisku 4u.gif . Butu labai saunu,jei ateityje galetumet pakomentuoti ir palyginti jas abi ax.gif 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2011 02 23, 20:03)
šiandien  jau grįžta su keptuve, tai aš jum nufotografuosiu  mirksiukas.gif

na kaip keptuvė?ant mano 'fufliako' dar yra snapeliai aš abiejų pusių riebalams ir skysčiams nuvarvint bigsmile.gif ir ko jūs prieš tuos baltarusius,nesuprantu,kodėl turėčiau už švedišką mokėt daugiau,jei galima nusipirkt pigiau?man aplamai rusiška kokybė patikimesnė,nei firmų vardai ax.gif
Atsakyti
:4u:mano baltarusiškai keptuve jau metai ir su lig kiekvienu kartu vis geriau kepa.Tik nepamirškit prieš tai jos gerai įkaitinti,tada reiks labai nedaug riebalų.Pav.kotletus kepu visai neįpylusi riebalų.Mokėjau tik 60 lt Palangoje ,bet dabar jų nebėra,matyt buvo vienkartinis užvežimas.Nebijau jos duoti ir vaikam ekspermentuoti,nes viskas gerai išsiplauna.Jokie Wool man jau nebeįkištų savo produkcijos,nes kaip besireklamavo,jų keptuvę reikėjo ,kaip ir visas panašias,išmesti po metų.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2011 02 24, 13:41)
ir ko jūs prieš tuos baltarusius,nesuprantu,kodėl turėčiau už švedišką mokėt daugiau,jei galima nusipirkt pigiau?man aplamai rusiška kokybė patikimesnė,nei firmų vardai ax.gif

thumbup.gif Apsoliuciai sutinku su GONZIKAS 117 nuomone. Ju kokybe nepralenkiama.
Atsakyti
QUOTE(ajivlis @ 2011 02 25, 19:06)
:4u:mano baltarusiškai keptuve jau metai ir su lig kiekvienu kartu vis geriau kepa.Tik nepamirškit prieš tai jos gerai įkaitinti,tada reiks labai nedaug riebalų.Pav.kotletus kepu visai neįpylusi riebalų.Mokėjau tik 60 lt Palangoje ,bet dabar jų nebėra,matyt buvo vienkartinis užvežimas.

O kur cia taip ju buvo? bigsmile.gif As Palangoje dar neapsilus, tai nelabai zinau kur tokiu geriu reiktu ieskoti, gal pakalbejus gali uzvezti ar kur kitur esate tokiu keptuviu uzmaciusi? ax.gif mastau.gif
Atsakyti
sveiki, vakar iš e-senukų pirkau ketaus keptuvę,dengtą balta emale, gamintojas Belgija, 25 cm, su ištisine ketaus rankena. Kepiau vištos file džiuvesėliuose, tai apvertus gabaliukus, kai viena pusė jau gražiai iškepė, kita pusė kažkodėl prilipo... sad.gif nedaug, bet teko pagramdyt. Gal ką ne taip dariau...
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2011 02 26, 00:06)
O kur cia taip ju buvo? bigsmile.gif As Palangoje dar neapsilus, tai nelabai zinau kur tokiu geriu reiktu ieskoti, gal pakalbejus gali uzvezti ar kur kitur esate tokiu keptuviu uzmaciusi? ax.gif mastau.gif

bent jau aš pirkau ją Palangoje kur prie turgaus yra tokia krautuvėlė ,ten visokių niekniekių parduoda ,taip pat indų,puodelių.Gana gausiai ten visko.Tame pastate kur ir Klaipėdos duoną pardavinėja.Pabandyk pardavėjų paklausti ,gal dar užveš.
Atsakyti
Tik dabar naująją keptuvę išsitraukiau ir pripylus aliejų kaitinu, kad prisisotintų. tai žadėtosios nuotraukos smile.gif
user posted image
user posted image
dar ir dangtį vyras nupirko Ukmergėj, 17lt. tekainavo smile.gif aprūko kol nufotografavau smile.gif
user posted image

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2011 02 24, 11:41)
na kaip keptuvė?ant mano 'fufliako' dar yra snapeliai aš abiejų pusių riebalams ir skysčiams nuvarvint bigsmile.gif ir ko jūs prieš tuos baltarusius,nesuprantu,kodėl turėčiau už švedišką mokėt daugiau,jei galima nusipirkt pigiau?man aplamai rusiška kokybė patikimesnė,nei firmų vardai ax.gif

aš asmeniškai nesu prieš smile.gif lyginant keptuves, vokiška tikrai matosi kokybiškesnė išvaizdos klausimu, patogumo taip pat. rankanos pritvirtintos ant abiejų skirtingai, imant baltarusišką labai riešas laužaisi, nepatogu. švediškąimant patogus rankenos pritvirtinimas leidžia tolygiai paskirstyti svorį ir tikrai patogiau bei lengviau pasiima. baltarusiškos keptuvės rankenos detalės aliuminės, mediena labai jau slabna, pirma mintis, kad ilgai nelaikys. bus kaip turi būt smile.gif kepti nebandžiau baltarusiškoj, kol kas komentaro neturiu. bet ateity aš pati prikčiau švedišką smile.gif
kodėl keptuvių spalva skiriasi????

QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 02 26, 23:14)
Nenorite jos perleisti, jei jos jums nereikia? smile.gif

ne, nenoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2011 02 27, 22:49)
Tik dabar naująją keptuvę išsitraukiau ir pripylus aliejų kaitinu, kad prisisotintų. tai žadėtosios nuotraukos smile.gif
http://i291.photobuc...icture327-1.jpg
http://i291.photobuc...icture333-1.jpg
dar ir dangtį vyras nupirko Ukmergėj, 17lt. tekainavo smile.gif aprūko kol nufotografavau smile.gif
user posted image
aš asmeniškai nesu prieš smile.gif lyginant keptuves, vokiška tikrai matosi kokybiškesnė išvaizdos klausimu, patogumo taip pat. rankanos pritvirtintos ant abiejų skirtingai, imant baltarusišką labai riešas laužaisi, nepatogu. švediškąimant patogus rankenos pritvirtinimas leidžia tolygiai paskirstyti svorį ir tikrai patogiau bei lengviau pasiima. baltarusiškos keptuvės rankenos detalės aliuminės, mediena labai jau slabna, pirma mintis, kad ilgai nelaikys. bus kaip turi būt smile.gif kepti nebandžiau baltarusiškoj, kol kas komentaro neturiu. bet ateity aš pati prikčiau švedišką smile.gif
kodėl keptuvių spalva skiriasi????
ne, nenoriu smile.gif

VIOLENCE,mano tokia pati,kaip tavo šviesioji mirksiukas.gif del detalių nebijau-mano namuose 2 superiniai racionalizatoriai yra-kai suluž,'pribumbasins kąnors !o dėl svorio,tai patarčiau,kas sportuoja,gantelius išmest-po lietinių kepimo,treniruotės viršutinei kūno daliai tikrai nebereikia...'bitkes'tiesiog pačios auga!manau tai didelis [COLOR=green]+ lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 03 kovo 2011 - 15:29