Įkraunama...
Įkraunama...

Ketaus ("špižinės") keptuvės

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2011 02 18, 17:12)
sveikos.aŠ šiandien išvis prasisukau,ketaus keptuvę 28cm nusipirkau už 43lt.vos iš batų neišdribau,kai kainą pasakė.ko gero MADE IN china.bet stvėriau.eisiu grūdint ir bandysiu kotlečiukus čirškint lotuliukas.gif

keptuvė save pateisino-neprilipo nė lašas biggrin.gif
Papildyta:
deja...Ukmergėj : verysad.gif .dailes ir indų salone.ir molinių indų ten pirkau-aš nuo jų svaigstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2011 02 18, 17:57)
keptuvė save pateisino-neprilipo nė lašas biggrin.gif
Papildyta:
deja...Ukmergėj : verysad.gif .dailes ir indų salone.ir molinių indų ten pirkau-aš nuo jų svaigstu blush2.gif

Kokioj čia gatvėj? Kartais atsidūriu šitam krašte, mažu ir aš kada prasisuksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2011 02 18, 20:22)
Kokioj čia gatvėj? Kartais atsidūriu šitam krašte, mažu ir aš kada prasisuksiu  lotuliukas.gif

kauno gatvej,kitj pusej 'universalines'paklausit,kur senas 'buitinis',bet kas parodys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2011 02 18, 16:12)
ko gero MADE IN china.bet stvėriau.

Spėju, kad Made in Belarus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 02 18, 21:30)
Spėju, kad Made in Belarus rolleyes.gif

labas rytas.drystu ginčytis-kiek lenkų kalba supratau ,tai jie tik importuoja iš kažkur[.o jei baltarusiška,tai:super dėl to tik džiaugčiaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei labai grubi, tai tikrai baltarusiška ax.gif
Atsakyti
ne tiek grubi,kiek sunki...dar pastebėjau,kad rankena gražiai nusisuka-galima ir orkaitėj kąnors cirškint lotuliukas.gif
Atsakyti
o sakykit ta rankena medine, man jau ji tokia nepatvari, tokia plona pagal ta keptuve- rodos tuoj atsisriubuos, klibet prades- nera su jom problemu?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2011 02 21, 10:53)
ne tiek grubi,kiek sunki...dar pastebėjau,kad rankena gražiai nusisuka-galima ir orkaitėj kąnors cirškint lotuliukas.gif

Tai ne baltarusių gamybos - jie dar tiek neištobulėję rolleyes.gif
Atsakyti
Grįžo vyras su keptuve griliu doh.gif
user posted image
klausiu, kaip man blynus kepti, o jis klapsi, kad varškėčiai tai gražūs išeis lotuliukas.gif
kepiau tik bulves, gražu, skanu biggrin.gif
ir šiandien netikėtai vyrs Ukmergėje atsidūrė, tai su nurodymais į tą dailės krautuvėlę nukeliavo. nučiupo paskutinę keptuvę, už kurią jau prašė 53lt biggrin.gif bet liepiau nusiderėti, tai tuos 10lt ir nusiderėjo biggrin.gif o moterytės sako, kyla viskas, brangsta biggrin.gif
Keptuves sakė diedulis kažkoks veža iš Baltarusijos per Lenkiją. dar bus už poros savaičių. šiaip sakė pasigalvoti ko norim, sakė užsakys ir visko atveš biggrin.gif
tiek žinių, gal kam bus pravartu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2011 02 18, 17:12)
sveikos.aŠ šiandien išvis prasisukau,ketaus keptuvę 28cm nusipirkau už 43lt.vos iš batų neišdribau,kai kainą pasakė.ko gero MADE IN china.bet stvėriau.eisiu grūdint ir bandysiu kotlečiukus čirškint lotuliukas.gif

QUOTE(Sophi @ 2011 02 21, 19:40)
Tai ne baltarusių gamybos - jie dar tiek neištobulėję rolleyes.gif

QUOTE(violence @ 2011 02 22, 19:58)
Keptuves sakė diedulis kažkoks veža iš Baltarusijos per Lenkiją. dar bus už poros savaičių. šiaip sakė pasigalvoti ko norim, sakė užsakys ir visko atveš biggrin.gif
tiek žinių, gal kam bus pravartu  rolleyes.gif

Tai vis delto jos baltarusiskos, ar ne? g.gif Nu kaip gaila, kad mes toli nuo Ukmerges doh.gif. Labai noreciau tokia isigyti, o dar uz tokia kaina ir nusukama rankena bigsmile.gif . Gal galetumet ideti nuotraukyte, kaip ji atrodo, zinociau tiksliai kokios ir uz kokia kaina ieskoti ax.gif (ar cia lygiai tokia pati, tik ne griline?). Beje, gal kas zinot kur pajurio gale reiktu tokios ieskoti? Ermitaze kazkokiu esu macius, kazi ten ne tokios pacios? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2011 02 22, 19:49)
Tai vis delto jos baltarusiskos, ar ne? g.gif Nu kaip gaila, kad mes toli nuo Ukmerges doh.gif. Labai noreciau tokia isigyti, o dar uz tokia kaina ir nusukama rankena bigsmile.gif . Gal galetumet ideti nuotraukyte, kaip ji atrodo, zinociau tiksliai kokios ir uz kokia kaina ieskoti ax.gif (ar cia lygiai tokia pati, tik ne griline?). Beje, gal kas zinot kur pajurio gale reiktu tokios ieskoti? Ermitaze kazkokiu esu macius, kazi ten ne tokios pacios? mastau.gif

Bent jau Vilniaus Ermitaže tai ne tokios. g.gif
Atsakyti