QUOTE(DJUDY @ 2009 03 15, 01:53)
Kadangi esu dirbus su keptuvem, galiu pasakyt viena dalyka.. Patarciau pirkt WOLL firmos..Cia titano keramikos padengimas, storas sloksnis, kuris yra atsparus karsciui, nesideformuoja, nesibraizo.. Didelio kiekio rebalu nereikalauja.. Nepridega neprisvila ..tarnauja ilgai ir 'nuobodziai' ..is tos serijos neuzmusiamu.. Vienas dalykas, aisku imanoma ibriezt, jeigu per jega..Bet, tas sloksnis nenusilups, kaip tefloninis...Keptuves yra brangiuos, nuo 179 lt, bet jos yra kokybiskos..
Kas naudojo, zino..
Taigi,kad naudojau ir zinau..Ji uz teflonines geresne nebent tuo,kad maziau bijo ibrezimu,gal nekenksminga ir kokiais metais ilgiau naudojama..Su laiku apkepa sonai ir vidus ,su niekuo neisvalysi ,o man ir pradejo prikepti,pvz.zuvis.Ir visai jai netinka posakis-"neuzmusama".Sakysit,nemokejau naudotis,bet taip atsitiko ir mano draugei
Nusipirkau spizine-jokiu problemu
Visa seima patenkinta(ypac vyras)-nereikia jokiu taisykliu laikytis:irankiais galima naudotis kokiais nori,isplauni su siltu vandeniu ir viskas.Na,tik tik tiek ,kad sunki,labai,bet WOOL juk irgi sunki..