Įkraunama...
Įkraunama...

Ketaus ("špižinės") keptuvės

Prasau patarkite, kuria geriau pirkti:

http://www.keptuvele...o...&Itemid=145

ar

http://pigu.lt/preke..._28cm?id=205883
Atsakyti
QUOTE(Pumpotaukšlis @ 2010 11 15, 18:05)

Abi labai jau panasios, pirmoji man pasirode gal siek tiek gilesne g.gif man tai butu privalumas mirksiukas.gif
o tokia pacia kaip antroji maciau gariunuose (ten kur tie nauji stogai, praejimas tarp 1-2 eiles, 1-oje eileje) uz 180 Lt,jei pasideretumete gal ir dar pigiau butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaivaVe: 15 lapkričio 2010 - 17:15
QUOTE(DaivaVe @ 2010 11 14, 20:14)
As kazkur skaiciau,kad reikia keptuve ikaitinti ant vidutines,o ne ant stiprios ugnies, kad dugnas ikaistu tolygiai  ax.gif

Kaitinu kaip kada papuola - visada kepa thumbup.gif
Atsakyti

Na jei jau norit sveikai gyventi, teks atsisakyti ir nuriebalintojo. Jei ploviklis nepasalina riebalu pilnai - tuose riebalu likuciuose ir uzsilieka ploviklio, kuri sekmingai "okepame" i maista. Ketaus keptuves tik karstu vandeniu plauname arba isvalome su vienakarintiniu ranksluosciu. Riebalu likuciu verta bijoti maziau nei ploviklio likuciu.
Atsakyti
nežinau kodėl kitiem būna problemų, bet mūsų irgi rusiška ar baltarusiška ketinė keptuvė tai pasaka . Kokius bulvinius blynus su Bauer tai būtinai prisvilinu ir prilimpa, o su špižine kaip tik nori ar su riebalais ar be išeina ir prideginti sunkiau. Buvau kartą rimtai.
Atsakyti
QUOTE(Pumpotaukšlis @ 2010 11 15, 17:05)

abi vienodos. Turiu 2ąją iš pigu.lt,jau beveiki prie jos pripratau.Tik bėda-sunki labai.Pripratus buvau prie tefloninių-tai ši doh.gif .Ir jau išmokau su ja kept,nes pirmus kartus,tai viskas svildavo. Dabar ją įkaitinu gerai be aliejaus,o po to tik pilu aliejų-ir dar jį kaitinu-tai paskutinį kart kepiau faršą-tai nė trupinėlis neprisvilo.
Bet ateityje-nusipirksiu tokią tik dar mažytę,nes kai reik kokią morką su svogūnu pasikepint-ši gerokai per didelė.
Atsakyti
O gal zinote, kur Kaune gali isigyti sita stebukla? Kad butu pigiau, nei is pigu.lt Kad ir kokia Baltarusiska g.gif
O jos tinka indukcinei viryklei?
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2011 02 01, 19:10)
O gal zinote, kur Kaune gali isigyti sita stebukla? Kad butu pigiau, nei is pigu.lt Kad ir kokia Baltarusiska  g.gif

Sangaidoj. Kaunakiemio g., numerio nepamenu, galima sakyt, kad prieš Akropolį. Jei važiuot nuo Kęstučio g. bus kairėj. Prekiauja visokiais dalykais barams, restoranams: pradedant servetėlėm, baigaint elektrine virtuvės įranga. Keptuvės tik įėjus po kaire. Jų ten daug ir įvairių. Kainos mano supratimu labai geros. Aišku, yra ir po keletą šimtų, bet yra ir visai pigių. Turiu pati iš ten dvi, mamai taip pat nupirkau - neturiu jokių priekaištų. Firma neaiški, taip sakant "no name", gamyba greičiausiai bus made in china, bet naudodama nematau skirtumo tarp Skeppshult ir šitų. Tik tiek, kad mano turima Skeppshult su medine rankena ir dangčiu ir kaitint prieš naudojimą nereikėjo. Na ir žinoma kaina - maždaug 10 kartų mažesnė. Neseniai mačiau per Discovery filmuką iš serijos "How it's made" - mano turimos identiškos tam filmuke rodytoms. Su vyru net juokėmės, kad gal iš to fabriko.

Indukcinei viryklei tinka idealiai.

P.S. silpnų nervų šeimininkėms, turinčioms priklausomybę virtuvės rakandams, į šitą parduotuvę eit nerekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2011 02 01, 21:10)
O gal zinote, kur Kaune gali isigyti sita stebukla? Kad butu pigiau, nei is pigu.lt Kad ir kokia Baltarusiska  g.gif

Kaune spizinem keptuvem ir puodais su dangciais prekiauja priesais stoties turgu, yra tokia buities prekiu parduotuve. Tik pasiula menka, bet lyg zadejo atsivezti. Man is ten pirko spizine ukrainietiska maza keptuve thumbup.gif nesvyla, nedidele, bet pakankamai gili thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2011 02 02, 00:04)
P.S. silpnų nervų šeimininkėms, turinčioms priklausomybę virtuvės rakandams, į šitą parduotuvę eit nerekomenduoju.

lotuliukas.gif Tai tada man ten eiti negalima mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pavasarinė @ 2011 02 02, 00:14)
Kaune spizinem keptuvem ir puodais su dangciais prekiauja priesais stoties turgu, yra tokia buities prekiu parduotuve. Tik pasiula menka, bet lyg zadejo atsivezti. Man is ten pirko spizine ukrainietiska maza keptuve thumbup.gif nesvyla, nedidele, bet pakankamai gili  thumbup.gif

Aciu, uz atsakymus. Ruosimes i kelione aplink stoties rajona. Ieskosim, gal rasim ka priimtina kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2011 02 01, 23:04)
Sangaidoj. Kaunakiemio g., numerio nepamenu, galima sakyt, kad prieš Akropolį. Jei važiuot nuo Kęstučio g. bus kairėj. Prekiauja visokiais dalykais barams, restoranams: pradedant servetėlėm, baigaint elektrine virtuvės įranga. Keptuvės tik įėjus po kaire. Jų ten daug ir įvairių. Kainos mano supratimu labai geros. Aišku, yra ir po keletą šimtų, bet yra ir visai pigių. Turiu pati iš ten dvi, mamai taip pat nupirkau - neturiu jokių priekaištų. Firma neaiški, taip sakant "no name", gamyba greičiausiai bus made in china, bet naudodama nematau skirtumo tarp Skeppshult ir šitų. Tik tiek, kad mano turima Skeppshult su medine rankena ir dangčiu ir kaitint prieš naudojimą nereikėjo. Na ir žinoma kaina - maždaug 10 kartų mažesnė. Neseniai mačiau per Discovery filmuką iš serijos "How it's made" - mano turimos identiškos tam filmuke rodytoms. Su vyru net juokėmės, kad gal iš to fabriko.

Indukcinei viryklei tinka idealiai.

sveikos.aŠ šiandien išvis prasisukau,ketaus keptuvę 28cm nusipirkau už 43lt.vos iš batų neišdribau,kai kainą pasakė.ko gero MADE IN china.bet stvėriau.eisiu grūdint ir bandysiu kotlečiukus čirškint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2011 02 18, 18:12)
sveikos.aŠ šiandien išvis prasisukau,ketaus keptuvę 28cm nusipirkau už 43lt.vos iš batų neišdribau,kai kainą pasakė.ko gero MADE IN china.bet stvėriau.eisiu grūdint ir bandysiu kotlečiukus čirškint lotuliukas.gif

bigsmile.gif kur?
Atsakyti