Įkraunama...
Įkraunama...

Ketaus ("špižinės") keptuvės

QUOTE(Sophi @ 2010 11 05, 19:55)
biggrin.gif Pirkau baltarusišką už 35 Lt ir kitaip nei idealia keptuve pavadint negalėčiau. Grožis man nesvarbu visiškai, o kepa tobulai  thumbup.gif

Na čia, matyt, sėkmės dalykas, nes kiek daugiau nusiskundimus girdžiu dėl baltarusiškų g.gif
Atsakyti
Na va siandien jau isbandziau savo baltarusiska spizinuke blush2.gif labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DiaDi @ 2010 11 03, 10:56)
Visų pirma maniškė yra lietuvių gamintojo:)

Koks tas gamintojas? Kur pirkote 4u.gif
Atsakyti
Buvau vakar Oze ir vienoje parduotuveje (pavadinimo neatsimenu, ten prekiauja visokiais puodais, irankiais ir t.t., ji yra 2 aukste) maciau spizines keptuves, kuriu isore buvo emaliuota (spalva raudona arba zalia) su medine rankena bigsmile.gif pardaveja sake,kad ju jau nereikia ruosti naudojimui, o kaina siu keptuviu irgi nesikandzioja - didziausia (28 cm) kainavo berods apie 80 Lt mirksiukas.gif manau cia turetu buti visai gera alternatyva tom brangiosioms svediskoms keptuvems blush2.gif man labiausiai patiko tai, kad jos atrodo tikrai graziai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2010 11 12, 12:56)
Buvau vakar Oze ir  vienoje parduotuveje (pavadinimo  neatsimenu, ten prekiauja visokiais puodais, irankiais ir t.t., ji yra 2 aukste) maciau spizines keptuves, kuriu isore buvo emaliuota (spalva raudona arba zalia) su medine rankena  bigsmile.gif  pardaveja sake,kad ju jau nereikia ruosti naudojimui, o kaina siu keptuviu irgi nesikandzioja - didziausia (28 cm) kainavo berods apie 80 Lt  mirksiukas.gif manau cia turetu buti visai gera alternatyva tom brangiosioms svediskoms keptuvems  blush2.gif  man labiausiai patiko tai, kad jos atrodo tikrai graziai  bigsmile.gif

Tokios as irgi labai noreciau ax.gif . O ta medine rankena gal dar ir nusisuka? bigsmile.gif Idomu, ar kur pajurio gale yra tokiu pirkti, gal kas kur uzmatet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2010 11 12, 11:56)
...kaina siu keptuviu irgi nesikandzioja - didziausia (28 cm) kainavo berods apie 80 Lt

Man atrodo čia bus lenkiška g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2010 11 12, 16:37)
Man atrodo čia bus lenkiška  g.gif

Kaip tik klausiau pardavejos apie keptuves kilme smile.gif tai sake,kad pagaminta Kinijoje,o prekes zenklas anglu ax.gif nes lenkiskas tai maciau Kalvariju turguje, panasios i sitas, bet tikrai neemaliuotos schmoll.gif
Atsakyti
Aš Lenkišką troškintuvą Bohemijoj mačiau, pasitikslinau, pasirodo jam nuolaidos nėra. O šalia stovėjo troškintuvas emaliuotas. Paklausiau kieno gamybos ar šalį ar pavadinimą žino, tai tik akim pavartė. Tai pamaniau gal irgi lenkiška.
Atsakyti
KETAUS KEPTUVIU YRA PRIZMOJE O SIANDIEN Lapkricio 13d. 50 % nuolaida. Nusipirkau puoda 3 l. Ketaus uz 47.50 lt. ( cia jau su nuolaida). Liuks. Dar trys puodai yra. Kam reikia paskubekit.
Papildyta:
Tiesa, pati turiu ketaus keptuve tai atsidziaugti negaliu, todel nusprendziau puoda nusipirkti, Tikiuosi jis manes nenuvils.
Atsakyti
Turiu Skeppshult keptuvę su dangčiu. Pasaka, o ne ketuvė. Galiu kept viską, net ir lietiniams blynus, be aliejaus. T.y. į keptuvę aliejaus įpilu tik pirmam blynui, sekantiems ne, šiek tiek aliejaus pilu į pačią tešlą. Esminis momentas bet ką kepant - gerai įkaitint prieš dedant kepamus prduktus.

Mama irgi turi keptuvę špižinę. Rado sendaikčiuose kažkokią prancūzišką, bandė kept - nė velnio nesigavo, traukė. Pamokinau, kaip paruošt, dabar ji pasiruošus man rankas ir kojas nubučiuot - kaifuoja nuo keptuvės.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2010 11 13, 09:53)
...Esminis momentas bet ką kepant - gerai įkaitint prieš dedant kepamus prduktus....

Ka darau neteisingai: man viduje blynai jau dega, o pakrasciais dar visai zali:(
Ar as neteisingai ja ikaitinu pries kepant? Gal ant mazesnio karscio ilgiau palaikyt? (keptuve paruosta, kepant netraukia)
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2010 11 14, 20:27)
Ka darau neteisingai: man viduje blynai jau dega, o pakrasciais dar visai zali:(
Ar as neteisingai ja ikaitinu pries kepant? Gal ant mazesnio karscio ilgiau palaikyt? (keptuve paruosta, kepant netraukia)

As kazkur skaiciau,kad reikia keptuve ikaitinti ant vidutines,o ne ant stiprios ugnies, kad dugnas ikaistu tolygiai ax.gif
Atsakyti