Tikrai? Bet yra turinčių ir labai džiaugias, kepa gerai. O špižius tai jau pati savaime medžiaga tokia kaip ir amžina.
Vat jei tik tiek reiktų primokėt, tai nesuktų dauguma galvos, bet, akd reik apie 200 primokėt, tai jau ir susimąstai, ar dėl tos medinės rankenos ir lygaus špižiaus verta tiek pridėt.
Kas jūsų baltarusiškoje buvo negerai?
jau metai laiko turiu spizine keptuve, ir net nera ka lyginti su tefloninem. minusas butu, kad labai jau sunki, bet kaip sakau - jei jau vyras neistikimas butu, viena karta uzvozus, daugiau niekad nebereiktu eiti i kaire
QUOTE(DiaDi @ 2010 11 05, 09:12)
Merginos, turėkite omenyje,kad sumokėjusios už keptuvę 30lt, tikrai negausite geros kokybės...
Pasimokiau aš su tom baltarusiškom, jau geriau primoketi dar 80lt , bet turėti amžiną keptuvę.
Pasimokiau aš su tom baltarusiškom, jau geriau primoketi dar 80lt , bet turėti amžiną keptuvę.
Pirkau baltarusišką už 35 Lt ir kitaip nei idealia keptuve pavadint negalėčiau. Grožis man nesvarbu visiškai, o kepa tobulai
Nu va buvau ir as Kalvariju turguje apziureti ketaus keptuviu tai pas dieduka kainos jau siek tiek pakile - ta maziausia keptuve kainuoja 40 Lt, o uz dieduko nugaros yra buitiniu prekiu parduotuve, kurioje tokios pat keptuves kaip pas dieduka, bet kaina apie 30 proc. didesne dar toje parduotuveje maciau "balto" ketaus keptuviu (pardaveja aiskino, kad tai aliuminio ir ketaus lydynys, o juodos keptuves tai gelezies ir ketaus lydynys), tai sitas man baisiausiai isgyre, nes nereikia jokio paruosimo pries naudojant ir nerudyja pardaveja sake pati tokia turinti ir laaabai dziaugiasi ja dar uzejau i netoliese esancia indu parduotuve, tai ten jau ivairiausiu keptuviu buvo, ne tik spiziniu is spiziniu buvo lenkiskos su medine nusukama (!) rankena ivairiu skersmenu, kainos padorios, didziausia turbut 28 cm, tai kaina nesieke 70 Lt dar buvo firmos Syton keptuviu, bet kaina jau dviguba ir visos jos mazytes, rankena medine, nenusisuka toje parduotuveje dabar kaip tik nuolaidos keptuvems aisku as taip nieko ir nenusipirkau, nes bijau kad nesugebesiu paruosti keptuves naudojimui galvoju nebent apie ta balta ketaus keptuve... Gal kas nors tokia turite?
Man irgi tas "baltas" išgyrė. Gal ir geros, o gal tik šiaip gyria, kad įpiršt, ne sta pardavėja tai moka įsiūlyt/išgirti.
Sumažėjo pasirinkima skeptuvių, matyt nelabai perka, tai neveža didesnės įvairovės.
Sumažėjo pasirinkima skeptuvių, matyt nelabai perka, tai neveža didesnės įvairovės.
QUOTE(Sense @ 2010 11 06, 13:59)
Man irgi tas "baltas" išgyrė. Gal ir geros, o gal tik šiaip gyria, kad įpiršt, ne sta pardavėja tai moka įsiūlyt/išgirti.
Nemanau, kad geros keptuvės iš aliuminio, nebent jos iš vidaus kuo nors dengtos, nes kitaip aliuminio gali patekti į maistą.
http://www.nmvrvi.lt/lt/naujienos/207/
Nu va nuvaziavau siandien i Gariunus ir vis delto isigijau spizine keptuve pirkau baltarusiska tokia kaip pas dieduka kalvariju turguje, uz didziausia sumokejau tik 38 Lt dabar reikia tik pasiruosti naudojimui
QUOTE(DaivaVe @ 2010 11 07, 17:42)
Nu va nuvaziavau siandien i Gariunus ir vis delto isigijau spizine keptuve pirkau baltarusiska tokia kaip pas dieduka kalvariju turguje, uz didziausia sumokejau tik 38 Lt dabar reikia tik pasiruosti naudojimui
Kurioje vietoje Gariunuose,nuo centriniu vartu i kaire? ar po geltonais stogais pirkote
O kaip jas paruosti
Maciau, kad Ermitaze atsirado daug spiziniu keptuviu, kazin cia tos pacios baltarusiskos? Ar jos kokybiskos? Atrodo tokios grubokos, tai kazin ar tiktu stiklokeramikinei kaitlentei, nenubraizyto jos?
QUOTE(vijana @ 2010 11 08, 00:32)
Kurioje vietoje Gariunuose,nuo centriniu vartu i kaire? ar po geltonais stogais pirkote
O kaip jas paruosti
O kaip jas paruosti
Pirkau ten,kur tie nauji geltoni angarai, nuo centriniu vartu eiti i desine pirkau paciame paskutiniame, iejimas pirmas, pas tokia moteriske pas ja ten ivairiausiu spiziniu ir ne tik indu buvo siaip yra ne vienoje vietoje tu keptuviu, bet pas ja gavosi 7 Lt pigiau nei kitur
beje gariunuose maciau ir tu geruju brangiuju svedisku keptuviu, tai maza kainavo 120 Lt, odidele 180 Lt as pagailejau pinigeliu
O del paruosimo tai sioje temoje jau prirasyta apie tai, o as issiklausinejau dieduko kalvariju turguje, tai jis sake, kad reikia iskaitinti gerai keptuve su rupia druska, tai vakar taip ir padariau, tai dabar keptuve svari nealyvuota dabar galvoju, kad reiktu dar ir su aliejumi orkaiteje iskepti, tik man klausimukas iskilo: aliejumi tepti tik vidu ar ir isore? nes kaip isore nuo korozijos apsaugoti?
Papildyta:
QUOTE(Bamboskinas @ 2010 11 08, 12:18)
Maciau, kad Ermitaze atsirado daug spiziniu keptuviu, kazin cia tos pacios baltarusiskos? Ar jos kokybiskos? Atrodo tokios grubokos, tai kazin ar tiktu stiklokeramikinei kaitlentei, nenubraizyto jos?
Pas mane irgi stiklokeramikos kaitlente, tai tikiuosi kad nebraizys na bent jau stengsiuosi po kaitlente nebruzinti su keptuve, ji sunki, tai stovi stabiliai vienoje vietoje, kur padeta
Vien su rupia druska iškaitinti neužtenka.
Kai dėsite į orkaitę, reik visą ištepti aliejumi (augaliniu, saulėgražų netinka). Tik negalima kišti į orkaitę, jei nenusisuka medinė rankena.
Koks diametras jūsų keptuvės?
Kai dėsite į orkaitę, reik visą ištepti aliejumi (augaliniu, saulėgražų netinka). Tik negalima kišti į orkaitę, jei nenusisuka medinė rankena.
QUOTE(Sense @ 2010 11 08, 13:10)
Vien su rupia druska iškaitinti neužtenka.
Pas mane 28cm, tai vadinasi reikia aliejaus nusipirkti o gal alyvuogiu tinka? aisku prabangiai cia gautusi, bet reikia tiknedidelio kiekio kiek supratau o rankena metaline