Įkraunama...
Įkraunama...

Ketaus ("špižinės") keptuvės

smile.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau visokiausiu Super mamu patarimu ir nusprendziau, kad ketaus keptuve butent tai, ko noriu. Is pradziu itikinau zmona blush2.gif . Nuvaziavom su zmona i Ogmina prie Banginio Zirmunuose. Deja norimos keptuves (Ketaus keptuvė Skeppshult 285-T (28cm)) be dangcio nepardave (dangtis 90 LT, o visa kaina 290 LT). Prasem kaip besugebejom, siulem 210 LT. (be dangcio). Ne ir viskas, nors patys pritare, kad dienu begyje uzsisakys ir be dangciu, taciau siuo metu del buhalteriniu subtilybiu niekaip. Buvo sunku iseiti is parduotuves, nes tik del keptuves ir vaziavom, bet uz dangti moketi 90 LT mums brangu. Veliau gryzom namo ir uzsisakem internetu is Pigu.lt uz 181 LT. Dabar ir dziaugiames kad taip isejo ir nepasidavem pirkimo emocijoms (galvojom gal ai, pirkim su dangciu...). Aciu visom pasidalinusiom patirtim ir padejusiom issirinkti.
Atsakyti
Kur kaune rasti spizine keptuve, svediska pirkom pries metus, tai super keptuve.
Dabar norim mazesnes 26, svediskos ziuriu labai pabrango, del to ieskom rusiskos
Atsakyti
QUOTE(horoskopija @ 2010 04 17, 13:45)
Kur kaune rasti spizine keptuve, svediska pirkom pries metus, tai super keptuve.
Dabar norim mazesnes 26, svediskos ziuriu labai pabrango, del to ieskom rusiskos

Yra Urmo bazėje 5 sandėlyje. Rusiškas prekes pardavinėja. Yra ir ukrainietiškų, bet nežinau parduotuvės nr. Bet pamenu nuo Dainavos poliklinikos pusės, eiti tarp parduotuvių žiūrėti kairiau. Galima iš 5 sandėlio išeiti į vidurinį kiemą ir eiti link dainavos poliklinikos, tuomet bus dešinėje pusėje parduotuvėlė.
Atsakyti
Skaičiau apie keptuves, o kaip jūs apdorojat tas sovietiškas čirvines g.gif gavau dovanų ketaus-aliuminio rusišką blyninę, svyla tragiškai. Kažkaip reiktų apdoroti, rankena medinė, orkaitė atkrenta
Atsakyti
Mano tokia - kepa puikiai thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilmora @ 2010 06 02, 21:01)
Skaičiau apie keptuves, o kaip jūs apdorojat tas sovietiškas čirvines  g.gif gavau dovanų ketaus-aliuminio rusišką blyninę, svyla tragiškai. Kažkaip reiktų apdoroti, rankena medinė, orkaitė atkrenta

Perskaitykite visą temą, jau aptarinėjom kaip paruošti. Aš įdėjau kelis gerus aprašymus, na tik, akd rusų kalba, gamintojas rašo, kaip paruošti.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 06 02, 21:06)
user posted image

Mano lygiai tokia, ką darėt pradžioj? Apie keptuves prisiskaičiau, o čia kaitint su druska g.gif , ištrynt aliejum ir jį orkaitę, o kaip tada medinė rankena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmora @ 2010 06 07, 16:42)
Mano lygiai tokia, ką darėt pradžioj? Apie keptuves prisiskaičiau, o čia kaitint su druska  g.gif , ištrynt aliejum ir jį orkaitę, o kaip tada medinė rankena  g.gif

Visiškai nieko specialiai nedariau, tik nuploviau su muilu ir šiltu vandeniu. O į tešlą jūs aliejaus pilat? Aš pilu, nes kitaip tikrai, manau, sviltų unsure.gif Ir ant palyginti mažos ugnies reikia kepti, kad būtų gražūs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MIRKAS @ 2010 04 14, 21:49)
Prisiskaiciau visokiausiu Super mamu patarimu ir nusprendziau, kad ketaus keptuve butent tai, ko noriu. Is pradziu itikinau zmona  blush2.gif . Nuvaziavom su zmona i Ogmina prie Banginio Zirmunuose. Deja norimos keptuves (Ketaus keptuvė Skeppshult 285-T (28cm)) be dangcio nepardave (dangtis 90 LT, o visa kaina 290 LT). Prasem kaip besugebejom, siulem 210 LT. (be dangcio). Ne ir viskas, nors patys pritare, kad dienu begyje uzsisakys ir be dangciu, taciau siuo metu del buhalteriniu subtilybiu niekaip. Buvo sunku iseiti is parduotuves, nes tik del keptuves ir vaziavom, bet uz dangti moketi 90 LT mums brangu. Veliau gryzom namo ir uzsisakem internetu is Pigu.lt uz 181 LT. Dabar ir dziaugiames kad taip isejo ir nepasidavem pirkimo emocijoms (galvojom gal ai, pirkim su dangciu...). Aciu visom pasidalinusiom patirtim ir padejusiom issirinkti.

Mes turim tokia pat keptuve, kaitinnom du kartus po valanda, bet vistiek prie jos viskas prilimpa, pridega. verysad.gif Pries kaitinima vyras isveite su druska, viska padare kaip buvo nurodyta ir vistiek sh.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 06 07, 19:52)
Visiškai nieko specialiai nedariau, tik nuploviau su muilu ir šiltu vandeniu. O į tešlą jūs aliejaus pilat? Aš pilu, nes kitaip tikrai, manau, sviltų unsure.gif Ir ant palyginti mažos ugnies reikia kepti, kad būtų gražūs ax.gif

Iš to ką parašėt, gal tikrai ugnis per kaitri būna g.gif o aliejaus pilu ir dar lašinukais keptuvę įtrinu prieš pilant tešlą. Reiškia bandysiu toliau.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 06 02, 20:06)
user posted image

iš kur gavot? bigsmile.gif
Atsakyti