QUOTE(Kirameki @ 2010 03 15, 09:30)
OK, galiu ir nufotkint. Tuoj bėgu fotiko
Na, aš ir nefotkinus galiu pasakyti, kad manoji tikrai kirvio darbas
Tai aš skaičiau skaičiau. Bet kad jūs vienintelis praktiškai rašot kad nešveisti, o visur kitur randu kad šveisti
Papildyta:
štai foto
Šveisti, - tai nuvalyti paviršių. Tai nereiškia, kad visą juodumą reikia nuimti. Reikia šveisti druska ir soda priberkit daug druskos ir su kempine patrinkit, ir to pakanka. Pas mane lygiai tokia pati keptuvė, ir ji smirdėjo, bet kai išvaliau su druska ir aliejumi ištepęs pakaitinau, jokių kvapų nebeliko! Pakaitykite čia
http://antel.vlz.ru/
Papildyta:
QUOTE(Iras @ 2010 03 15, 11:13)
Šveisti, - tai nuvalyti paviršių. Tai nereiškia, kad visą juodumą reikia nuimti. Reikia šveisti druska ir soda priberkit daug druskos ir su kempine patrinkit, ir to pakanka. Pas mane lygiai tokia pati keptuvė, ir ji smirdėjo, bet kai išvaliau su druska ir aliejumi ištepęs pakaitinau, jokių kvapų nebeliko! Lyg tais 17 puslapyje įdėjau nuorodą, kaip patys gamintojai liepia elgtis.
Giedriaus puslapyje rašoma, kad tepalus nušveisti. Pats ketaus metalas yra šviesus, pilkšvas, todėl jį sutepa aliejumi ir reikalauja daugiau priežiūros, kad nerūdytu. Juodas, jau grūdintas ir to tepalo netiek jau daug. Gamintojai savo etiketėje rašo, kad tokie indai jau paruošti naudojimui. Tačiau jie tikrai nauji smirda ir reikalauja išvalymo. Žodžiu šveiskit su druska ir soda kiek tik norite, bet jokiu būdu ne tokiais įrankiais, kurie nušveistu paviršių iki metalo baltumo.