Įkraunama...
Įkraunama...

Ketaus ("špižinės") keptuvės

QUOTE(Sophi @ 2010 03 14, 20:08)
Dabar jau net sunku ką ir patart - įdėkit foto, pasitarsim ir nuspręsim 4u.gif

O ka ten is foto nuspresi - ar ten juodas kaip turi buti, ar juodas, kuri nusveisti reikia lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 03 14, 21:16)
O ka ten is foto nuspresi - ar ten juodas kaip turi buti, ar juodas, kuri nusveisti reikia  lotuliukas.gif  doh.gif

lotuliukas.gif pagal bendrą vaizdą - jei kirvio darbas, kaip pvz. manoji - šveist reikia, jei ne - gal ir nebūtina rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 03 14, 22:21)
lotuliukas.gif pagal bendrą vaizdą - jei kirvio darbas, kaip pvz. manoji - šveist reikia, jei ne - gal ir nebūtina rolleyes.gif  g.gif

Na manoji atrode neblogai, bet tas pavirsius dvoke kaip nafta kokia schmoll.gif laukiam vasaros, kepsime ja ant lauzo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 03 14, 20:08)

Mamytės! nieko nereikia šveisti! Čia apsauga nuo rūdžių, kuri gaunama grūdinant metalą. Reikia išplauti su druska, soda ir viskas. NIEKO NEŠVEISKIT!!!
Papildyta:
Paskaitykit ankstesnius puslapius, viskas išsamiai parašyta. Tik negadinkit savo keptuvės!!!
Atsakyti
QUOTE(Iras @ 2010 03 14, 22:56)
Mamytės! nieko nereikia šveisti! Čia apsauga nuo rūdžių, kuri gaunama grūdinant metalą. Reikia išplauti su druska, soda ir viskas. NIEKO NEŠVEISKIT!!!
Papildyta:
Paskaitykit ankstesnius puslapius, viskas išsamiai parašyta. Tik negadinkit savo keptuvės!!!

Na mano apsauga dvokia kaip sauleje isiles asfaltas, nuo rudziu tiesa apsaugojo, kai pirkau ju nebuvo biggrin.gif bet gaminti tokioje nesinori kazkaip... biggrin.gif

http://giedrius-v.li....com/74127.html
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 03 14, 19:08)

biggrin.gif OK, galiu ir nufotkint. Tuoj bėgu fotiko biggrin.gif

QUOTE(Sophi @ 2010 03 14, 21:21)
lotuliukas.gif pagal bendrą vaizdą - jei kirvio darbas, kaip pvz. manoji - šveist reikia, jei ne - gal ir nebūtina rolleyes.gif  g.gif

Na, aš ir nefotkinus galiu pasakyti, kad manoji tikrai kirvio darbas lotuliukas.gif

QUOTE(Iras @ 2010 03 14, 21:56)
Papildyta:

Tai aš skaičiau skaičiau. Bet kad jūs vienintelis praktiškai rašot kad nešveisti, o visur kitur randu kad šveisti g.gif blush2.gif

Papildyta:
štai foto

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2010 03 15, 09:30)
biggrin.gif OK, galiu ir nufotkint. Tuoj bėgu fotiko biggrin.gif
Na, aš ir nefotkinus galiu pasakyti, kad manoji tikrai kirvio darbas  lotuliukas.gif
Tai aš skaičiau skaičiau. Bet kad jūs vienintelis praktiškai rašot kad nešveisti, o visur kitur randu kad šveisti g.gif  blush2.gif
Papildyta:
štai foto

user posted image

Šveisti, - tai nuvalyti paviršių. Tai nereiškia, kad visą juodumą reikia nuimti. Reikia šveisti druska ir soda priberkit daug druskos ir su kempine patrinkit, ir to pakanka. Pas mane lygiai tokia pati keptuvė, ir ji smirdėjo, bet kai išvaliau su druska ir aliejumi ištepęs pakaitinau, jokių kvapų nebeliko! Pakaitykite čia http://antel.vlz.ru/
Papildyta:
QUOTE(Iras @ 2010 03 15, 11:13)
Šveisti, - tai nuvalyti paviršių. Tai nereiškia, kad visą juodumą reikia nuimti. Reikia šveisti druska ir soda priberkit daug druskos ir su kempine patrinkit, ir to pakanka. Pas mane lygiai tokia pati keptuvė, ir ji smirdėjo, bet kai išvaliau su druska ir aliejumi ištepęs pakaitinau, jokių kvapų nebeliko! Lyg tais 17 puslapyje įdėjau nuorodą, kaip patys gamintojai liepia elgtis.

Giedriaus puslapyje rašoma, kad tepalus nušveisti. Pats ketaus metalas yra šviesus, pilkšvas, todėl jį sutepa aliejumi ir reikalauja daugiau priežiūros, kad nerūdytu. Juodas, jau grūdintas ir to tepalo netiek jau daug. Gamintojai savo etiketėje rašo, kad tokie indai jau paruošti naudojimui. Tačiau jie tikrai nauji smirda ir reikalauja išvalymo. Žodžiu šveiskit su druska ir soda kiek tik norite, bet jokiu būdu ne tokiais įrankiais, kurie nušveistu paviršių iki metalo baltumo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iras: 15 kovo 2010 - 10:22
Supratau pioneer.gif ačiū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2010 03 15, 08:30)
štai foto

Lygiai tokia kaip mano - aš nušveičiau iki pilkumo ir nepasigailėjau smile.gif Šveičiau su metaliniu šveistuku, druska, soda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 15 kovo 2010 - 12:54
Gal žinote ar temoje minėtas diedukas tebeprekiauja Kalvarijų turguje?
Atsakyti
QUOTE(maumė @ 2010 03 20, 18:03)
Gal žinote ar temoje minėtas diedukas tebeprekiauja Kalvarijų turguje?

Žiemą dar tikrai buvo 4u.gif
Atsakyti
kiek girdejau labai jos geros... 4u.gif
Atsakyti