Įkraunama...
Įkraunama...

Ketaus ("špižinės") keptuvės

QUOTE(Sophi @ 2010 03 03, 20:38)
Kad kaina skiriasi keliais kartais, o ne keliais litais rolleyes.gif Man "pasiseke" - ir pigi, ir kepa thumbup.gif ir niekuo nesmirda rolleyes.gif

Labai graži ta švediška ketaus čirvinių blynų keptuvė, bet už tokią kainą niekada nepirkčiau schmoll.gif

graži ir nepigi ta čirivnė, vaikystėje turėjom čirivinę keptuvę oi kaip patikdavo man tie blynai, bet brolis konfiskavo buvau nusipirkus elektrinę kažkokią Maximoje su akcija už 20 litų, tai ir blynai ne tokie ir kepė žiauriai ilgai, vienžo ne tas, išmečiau rolleyes.gif dabar seilę varvinu į tą brangiąją, bet nenusimato atliekamų pinigų, kurių ne taip gaila keptuvei būtų, bet jei noras nepraeis dar, kurį laiką nu turbūt susigundysiu aš ja doh.gif

reikia, kad diedas nusikalstų man ir stipriai vat tada kaip moralinę kompensaciją aš sau ją ir pasidovanočiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 03 03, 20:14)
Jei vešit į sodą, tai geriau ne šlifuoti, o sukurti laužą ir įdėt į jį keptuvę. Po šitos pirties ji tikrai niekuo neturėtų smirdėt cool.gif
Čia rimtai, jeigu ką rolleyes.gif Šveičiau tik todėl, kad neturėjau kur sukurt laužo biggrin.gif

lotuliukas.gif gal ir taip bus, maziau vargo biggrin.gif

QUOTE(Brėkšta @ 2010 03 03, 20:31)
čia dar kartą pasitvirtina mano teorija, geriau keliais litais brangiau, bet užtikrintai nusipirkt  cool.gif

tai kad tie "keli" litai yra ne keli, ne keliolika ir net ne keliasdesimt, o daugiau nei 100 brangiau doh.gif
uz 1 val. pakaitinima orkaiteje tiek nemokeciau schmoll.gif bet tai kas zinojo kad tos lenkiskos tokios smirdales? verysad.gif
o mest tai gaila dabar lotuliukas.gif

QUOTE(Brėkšta @ 2010 03 04, 10:59)
reikia, kad diedas nusikalstų man ir stipriai vat tada kaip moralinę kompensaciją aš sau ją ir pasidovanočiau  bigsmile.gif

as gal geriau be keptuves, jei tik tokia iseitis su diedu nusikalstamumu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 03 04, 20:50)
lotuliukas.gif gal ir taip bus, maziau vargo biggrin.gif
tai kad tie "keli" litai yra ne keli, ne keliolika ir net ne keliasdesimt, o daugiau nei 100 brangiau  doh.gif
uz 1 val. pakaitinima orkaiteje tiek nemokeciau  schmoll.gif bet tai kas zinojo kad tos lenkiskos tokios smirdales?  verysad.gif
o mest tai gaila dabar  lotuliukas.gif
as gal geriau be keptuves, jei tik tokia iseitis su diedu nusikalstamumu  lotuliukas.gif

nu matai mokėjai keliasdešimt litų už savo lenkaitę, bet jei ji toliau skleis nepageidaujamus kvapus reiks dar vienos keptuvės, tai žiūrėk ne toks jau didelis skirtumas tarp tų keptuvių gaunas, o dar žiūrėk, kad ir brangiau nesigautų nes turbūt antros lenkaitės nepirksi bigsmile.gif

o del diedų, nu tai jei rekarčiais užknisa iki gyvo kaulo, tai ką man daryt, kad visai neužknistų, tą knisimą stengiuosi derint su malonumu, o paskui prie čirvinių blynų ir žvakių tap sakant taikos pypkę rūkytumėm, romantika nu tik fantazijos reik biški bigsmile.gif
Atsakyti
graži ir nepigi ta čirivnė, vaikystėje turėjom čirivinę keptuvę oi kaip patikdavo man tie blynai, bet brolis konfiskavo buvau nusipirkus elektrinę kažkokią Maximoje su akcija už 20 litų, tai ir blynai ne tokie ir kepė žiauriai ilgai, vienžo ne tas, išmečiau  rolleyes.gif dabar seilę varvinu į tą brangiąją, bet nenusimato atliekamų pinigų, kurių ne taip gaila keptuvei būtų, bet jei noras nepraeis dar, kurį laiką nu turbūt susigundysiu aš ja  doh.gif

reikia, kad diedas nusikalstų man ir stipriai vat tada kaip moralinę kompensaciją aš sau ją ir pasidovanočiau  bigsmile.gif

Jei Kaune gyvenat, tai yra rusiškų keptuvyčių ir Urmo bazėje 5 sandėlyje ir Zanavykų lygtais mačiau
Atsakyti
QUOTE(Iras @ 2010 03 04, 20:15)
Jei Kaune gyvenat, tai yra rusiškų keptuvyčių ir Urmo bazėje 5 sandėlyje ir Zanavykų lygtais mačiau

Turit galvoj čirvines senovinio tipo? Vilniuj "Ermitaže" buvau radus tik kažkokias naujoviškas, bet ten jau tik stori vafliai arba blynai išeitų su ja kepant, tai ir nepirkau, o tos senovinės tai norėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Nu moteriske ale ir neisradinga... Ein i su diedu i parde ir sakai: mmm cirviniu blynu keptuve... KOkia romantika butu tokie savaitgalio pusryciai i lova... biggrin.gif Ar kazka panasaus... nereik ne, kad nusikalstu...

...

Atsakyti
QUOTE(Blusiukė @ 2010 03 04, 22:01)
Nu moteriske ale ir neisradinga...  Ein i su diedu i parde ir sakai: mmm cirviniu blynu keptuve... KOkia romantika butu tokie savaitgalio pusryciai i lova... biggrin.gif  Ar kazka panasaus... nereik ne, kad nusikalstu...

nesivedu aš savo vyriškio į parduotuves, kančia jam, tuoj pradeda niurgzt, kad nori namo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iras @ 2010 03 04, 21:15)

tai va, kad Vilniuje gyvenu, reiktų per vietinius turgus pereit tik įdomu kaip jos ant elektrinių viryklių kepa g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 03 04, 21:40)
tai va, kad Vilniuje gyvenu, reiktų per vietinius turgus pereit

žvalgiausi, bet neužtikau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 03 04, 21:55)
Turit galvoj čirvines senovinio tipo? Vilniuj "Ermitaže" buvau radus tik kažkokias naujoviškas, bet ten jau tik stori vafliai arba blynai išeitų su ja kepant, tai ir nepirkau, o tos senovinės tai norėčiau rolleyes.gif

Na aš kai nuvažiuosiu Urmo bazę detaliau pasidomėsiu ir čia parašysiu smile.gif
Papildyta:
Valio! Gavau ketaus dangti savo puodui! 23cm diametras, nėra niekur, tai užsakiau ir per mėnesį atvežė! Jėga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 03 04, 21:05)
nu matai mokėjai keliasdešimt litų už savo lenkaitę, bet jei ji toliau skleis nepageidaujamus kvapus reiks dar vienos keptuvės, tai žiūrėk ne toks jau didelis skirtumas tarp tų keptuvių gaunas, o dar žiūrėk, kad ir brangiau nesigautų nes turbūt antros lenkaitės nepirksi  bigsmile.gif

o del diedų, nu tai jei rekarčiais užknisa iki gyvo kaulo, tai ką man daryt, kad visai neužknistų, tą knisimą stengiuosi derint su malonumu, o paskui prie čirvinių blynų ir žvakių tap sakant taikos pypkę rūkytumėm, romantika nu tik fantazijos reik biški  bigsmile.gif

Na ne vien brangus daiktai yra geri wink.gif vat moteriskes nusipirkusios baltarusiskas uz keliasdesimt dziaugiasi ne maziau nei virs 200Lt svediskas pirkusios smile.gif
O dabar kai lialiui kraitelio reikia pripirkti ir neblogai butu masinuka atnaujinti, tai atliekamu pinigeliu nelieka smile.gif

QUOTE(Brėkšta @ 2010 03 04, 22:40)
nesivedu aš savo vyriškio į parduotuves, kančia jam, tuoj pradeda niurgzt, kad nori namo  lotuliukas.gif

Tai vat ir vedi, sakai, kai tik keptuve issirinksime ir nusipirksime - iskart namo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 03 04, 09:59)
graži ir nepigi ta čirivnė, vaikystėje turėjom čirivinę keptuvę oi kaip patikdavo man tie blynai, bet brolis konfiskavo buvau nusipirkus elektrinę kažkokią Maximoje su akcija už 20 litų, tai ir blynai ne tokie ir kepė žiauriai ilgai, vienžo ne tas, išmečiau  rolleyes.gif dabar seilę varvinu į tą brangiąją, bet nenusimato atliekamų pinigų, kurių ne taip gaila keptuvei būtų, bet jei noras nepraeis dar, kurį laiką nu turbūt susigundysiu aš ja  doh.gif

Aš kadangi tokios neieškojau, tai nepasidomėjau plačiau, bet praeidama tikrai mačiau Gariūnuose. Ir čirvinių blynų, ir grybukų keptuves. Ten pat kur ir paprastas špižines pardavinėja.
O va špižinę sau tai ir nusipirkau šiandien. Bet ji tokia juoda, tai tą visą juodumą nušveist reikia, ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2010 03 14, 17:40)
O va špižinę sau tai ir nusipirkau šiandien. Bet ji tokia juoda, tai tą visą juodumą nušveist reikia, ar kaip?  g.gif

Dabar jau net sunku ką ir patart - įdėkit foto, pasitarsim ir nuspręsim 4u.gif
Atsakyti