Įkraunama...
Įkraunama...

Ketaus ("špižinės") keptuvės

QUOTE(Jolete @ 2008 07 10, 07:08)
Aš pirkau Kaune prieš porą metų, bet manau ir dabar jų yra.
http://www2.senukai....50/50617501.JPG

Ketaus keptuvių būna ir švediškų SKEPPSHULT - ogminoje, dar bačiau Berghoff kažkur.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2008 07 10, 08:09)
Ketaus keptuvių būna ir švediškų SKEPPSHULT - ogminoje, dar bačiau Berghoff kažkur.

Berghoff ketaus keptuvių taip pat senukuose yra, man rodos maniškė tai baltarusiška.
Atsakyti
Štai ką MB buvo radęs apie ketau keptuvių priežiūrą. Pati neturiu nė vienos tokios keptubvės, pakomentuot šio metodo negaliu, bet manau, kad šita Nuoroda apie ketaus keptuvių priežiūrą tikrai "autoritetinga".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simre: 16 liepos 2008 - 18:54
QUOTE(speedy @ 2008 07 10, 09:09)

As kiekviena karta uzejus i Ogmina tu keptuviu paziuriu, tokias galima ir ant keramikines virikles det... tik kaina ju tai virs 100 jai didesne...

bet kai pagalvoji Tefal kainuoja ne maziau, o kokybe tai s... 3 metu man neistempe... nors stengiausi... saugojau, o SKEPPSHULT sako visam gyvenimui g.gif

reikia viena karta uzeit ir nusipirkt... viena karta buvo akcija 139 uz 2 skitingo dydzio, o as taip pinigeliu neturejau.....
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2008 07 10, 09:09)

isigyjau SKEPPSHULT keptuve, prieziuros patarimu lapelyje parasyta, kad ji jau impregnuota aliejumi ir yra is karto paruosta naudoti. tai nezinau, ar dar kaitinti ja aliejuje ar is karto naudot kaip ir parasyta g.gif
Atsakyti
Aš irgi mąstau apie šitą. Kiek skaičiau gurmanų forumus ir newsgroupus, visi pripažįsta, kad šitos geriausios. O pirkt tokią noriu, nes teflono nenaudojam, o mūsų titaninės keptuvės ant indukcinės netiks. Paskaičiau, kad šitos ketaus tiks, tai ir pasirinkau.
Atsakyti
QUOTE(Junda @ 2009 02 03, 22:17)
Aš irgi mąstau apie šitą. Kiek skaičiau gurmanų forumus ir newsgroupus, visi pripažįsta, kad šitos geriausios. O pirkt tokią noriu, nes teflono nenaudojam, o mūsų titaninės keptuvės ant indukcinės netiks. Paskaičiau, kad šitos ketaus tiks, tai ir pasirinkau.

o kazin, kaip su rankena? g.gif ji metaline, neikais?
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 02 03, 21:22)
isigyjau SKEPPSHULT keptuve, prieziuros patarimu lapelyje parasyta, kad ji jau impregnuota aliejumi ir yra is karto paruosta naudoti. tai nezinau, ar dar kaitinti ja aliejuje ar is karto naudot kaip ir parasyta g.gif

kur pirkot? ar šitos keptuvės tinka keramikinėm viryklėm? jau reikia namuose keisti keptuves, tai dabar net pasimečiau, teflono nesinori. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmora @ 2009 02 04, 11:07)
kur pirkot? ar šitos keptuvės tinka keramikinėm viryklėm? jau reikia namuose keisti keptuves, tai dabar net pasimečiau, teflono nesinori. g.gif

pirkau ogminoj Vilniuje. tik nezinau, kaip su keramikinem viryklem g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 07 07, 16:16)
o kur Lietuvoje galima isigyti ketaus keptuviu? 4u.gif

Kaune prie Geležinkelio stoties, Vytauto pr pradžioj yra ūkinių prekių pard, ten yra baltarusiškos ketaus keptuvės. pirkau mažą už 42Lt,išbandysiu pradžioj šią,jei viskas ok, tai ir didelę nusipirksiu bigsmile.gif praduotuvės tel. 837 272551 4u.gif

o man dar klausimas iškilo, iškaitinau tą keptuvę aliejum,o jį išpylus išplaut keptuvės nereikia?iškart galima naudot?
Atsakyti
O kur Vilniuje yra tokiu? Ar baltarusisku buna kur, ar tik turguj..?
Atsakyti
mes pirkome štai tokia http://www2.senukai....50/50617501.JPG bet minusas kad žuvį kepant joje ji būtinai prisvyla ir atrodo nepatraiukliai lėkštėje blush2.gif
Atsakyti