Įkraunama...
Įkraunama...

Ketaus ("špižinės") keptuvės

QUOTE(Sophi @ 2010 02 22, 19:25)
Manoji irgi iš baisiųjų serijos, bet kepa thumbup.gif

drinks_cheers.gif Už "baisias" keptuves! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 02 22, 18:15)
Netoli "Mados" gyvenu - užeisiu kada pažiūrėt rolleyes.gif

Butu neblogai rolleyes.gif Bent jau zinociau gal, kas per zveris pas mane biggrin.gif

QUOTE(Sophi @ 2010 02 22, 19:25)
Manoji irgi iš baisiųjų serijos, bet kepa thumbup.gif

Na mano irgi ne grazuole, bet... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 02 22, 23:34)
Butu neblogai  rolleyes.gif Bent jau zinociau gal, kas per zveris pas mane biggrin.gif
Na mano irgi ne grazuole, bet...  doh.gif

turėtu viskas būti gerai. Labai svarbu gerai įkaitinti keptuvę prieš kepant. Karštai įkaitint be aliejaus ant tiek, kad nuvarvinus lašą vandens jis ne garuotų, o spirgėtu smile.gif kaip ant lygintuvo, tuomet pripilti aliejaus kai jis įkais dėti produktus. Beje neįkaitusi keptuvė traukia maistą. ir dar vienas įdomus dalykas. Atrodo,jog jau pritraukė kepamą maistą, bet pasirodo, kad kai iškepa jis pats atšoksta nuo keptuvės. Pabandykit su kiaušiniu taip paekspermentuoti. Kol dar neiškepęs, jis bus prilipęs, kai iškepa, pats atšoksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 02 22, 22:34)
Butu neblogai  rolleyes.gif Bent jau zinociau gal, kas per zveris pas mane biggrin.gif

Pažiūrėjau šiandien - buvo 2: viena griliniu dugnu, kita lygi. Iš pažiūros man atrodo, kas čia tos pačios lenkiškos kaip Kalvarijų turgaus parduotuvėj ax.gif Jos kitokios nei mano, bet logiškai mąstant, jei jos jau paruoštos, tai maistas neturėtų būti kartus g.gif

QUOTE(Iras @ 2010 02 23, 13:57)
turėtu viskas būti gerai. Labai svarbu gerai įkaitinti keptuvę prieš kepant.

Šito nežinojau - kaitinu jau su aliejum unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 02 23, 21:06)
Pažiūrėjau šiandien - buvo 2: viena griliniu dugnu, kita lygi. Iš pažiūros man atrodo, kas čia tos pačios lenkiškos kaip Kalvarijų turgaus parduotuvėj ax.gif Jos kitokios nei mano, bet logiškai mąstant, jei jos jau paruoštos, tai maistas neturėtų būti kartus g.gif
Šito nežinojau - kaitinu jau su aliejum unsure.gif

Gal ir ne čia problema. Bet pabandyti verta wink.gif
Atsakyti

Sveiki,

As irgi turiu ketaus keptuve, tai labai dziaugiuosi. thumbup.gif Galiu pasakyti keleta pastebejimu is patirties. Kadangi ji be galo sunki, tai as turiu 24 cm skermens keptuve ir jos dydzio uztenka. Didesnes tiesiog nepakelciau. Kita vertus ji kepa fantastiskai, nes labai greitai ikaista iki aukstos temperaturos ir islaiko ilgai. Kadangi ji labai ikaista tai kepu ne ant stipriausios kaitros. ant 4 ( pas mane auksciausias 6). Tai velgi susitaupo el. energija. Ir pats gaminimo laikas sutrumpeja. Nu zodziu tikrai geras dalykas ir ilgaamziskas.
Atsakyti
Na kas del pavadinimu, apie skeppshult zinojau is seniai, mociutes senoji ir skeppshult pasirodo... (Dabar namie karas, kam ji atiteks, aisku as ta kara laimesiu biggrin.gif, kitaip namie nebuna). Nera ji niekuo padengta, tiesiog ji jau yra pirmaji karta pakaitinta su riebalu...
Kas del plovimu as kai labai apsivelia, kaip ir patare, nuplaunu su fairy, na gal kokius 2 kartus ploviau, paskui sutepu aliejum ir siek tiek pakaitinu, kad isigertu... Pradzioj panasu, kad traukia, bet paskui viskas super smile.gif

Is nelaimiu skyrelio: vakar buvo tokie diena kad viskas krito is ranku, nu gi "iskrito" ir mano keptuve 4,5 kg, kadangi ketaus keptuves skyla, tai jau galvojau sakes, nes and plyteliu krito. Taip ir buvo - sakes plytelei, dabar turiu suskilusia virtuves plytele, o keptuvei nieko biggrin.gif

QUOTE(Iras @ 2010 02 22, 18:30)
Nesižavėkite  firmom. Skambūs pavadinimai, o kokybė 'š'...  Ankščiau ketaus keptuvės gamindavo ir nebuvo problemų. Tikros ketaus keptuvės nepadengtos jokiu teflonu ar titanu ar kitu nepridegančiu sluoksniu. Nusipirkite rusiškas ar baltarusiškas, arba ukrainietiškas. Kainos mažos, o tarnaus visą gyvenimą. Nebūtinai graži keptuvė turi būti ir gera. Mano baisiomis galima pavadinti  smile.gif  bet kepa tai fantastiškai. Kas Kaune gyvena, tai urmo bazėje 5 sandėlyje žmonės prekiauja rusiškais gaminiais. Ten rasite ir kaliošų ir veltinių ir keptuvių. Ten pirkau pats.
Papildyta:
Jei neprisvilo tai ir gerai. O šiaip plonai reikia tepti, kad nelašėtu apvertus smile.gif Ir neplaukite su jokiais šampūnais. Paskaitykite ankstesnes žinutes forume. Išsamiai ten  parašyta  mirksiukas.gif

Atsakyti
Tai va, galu prisiruosiau ir as pasidalinti pries trejeta savaiciu isigytos Skeppshult keptuves privalumais. Na negaliu atsidziaugti. thumbup.gif Kepa puikiai. Kepsniai, kotletukai, tarsi kita skoni igave, toki "teisinga" (tiesa, gal "sausu" lietiniu idealiai joje ir neiskepsi, bet juk kas tinka viskam, isties netinka niekam rolleyes.gif ) ax.gif Panasu, jog tampu ketaus indu fane. Svajoju apie spizini katiliuka. Nusiziurejau ir to paties Skeppshult'o dideli troskintuva.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 02 23, 21:06)

Na ka as zinau, dabar galvoju sulauksiu geriau vasaros, isvesiu i soda ir nuslifuosiu visa, nes dugnas liko neslfuotas. Tada prakaitinsiu su aliejumi orkaiteje ir jei tada vel nesiseks matyt skris ji lauk smile.gif nes na nera kartus tas skonis, nezinau, kaip ji aprasyti, jis toks sintetinis, toks jausmas, kad nafta ar kokia alyva valgytum, tfui schmoll.gif
Be to ir garuojant kvapa skleidzia slykstu unsure.gif
Kas turi lenkiska keptuve? 4u.gif Pasidalinkit patirtimi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 03 02, 21:00)
Na ka as zinau, dabar galvoju sulauksiu geriau vasaros, isvesiu i soda ir nuslifuosiu visa, nes dugnas liko neslfuotas. Tada prakaitinsiu su aliejumi orkaiteje ir jei tada vel nesiseks matyt skris ji lauk smile.gif nes na nera kartus tas skonis, nezinau, kaip ji aprasyti, jis toks sintetinis, toks jausmas, kad nafta ar kokia alyva valgytum, tfui  schmoll.gif

Jei vešit į sodą, tai geriau ne šlifuoti, o sukurti laužą ir įdėt į jį keptuvę. Po šitos pirties ji tikrai niekuo neturėtų smirdėt cool.gif
Čia rimtai, jeigu ką rolleyes.gif Šveičiau tik todėl, kad neturėjau kur sukurt laužo biggrin.gif
Atsakyti
nu miergos jūs su tom keptuvėm pavarot taip ir badu su žaliu mėsos šmotu numirt gali, jei tik tą keptuvę turėtum lotuliukas.gif
Papildyta:
čia dar kartą pasitvirtina mano teorija, geriau keliais litais brangiau, bet užtikrintai nusipirkt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Brėkšta @ 2010 03 03, 19:31)
čia dar kartą pasitvirtina mano teorija, geriau keliais litais brangiau, bet užtikrintai nusipirkt  cool.gif

Kad kaina skiriasi keliais kartais, o ne keliais litais rolleyes.gif Man "pasiseke" - ir pigi, ir kepa thumbup.gif ir niekuo nesmirda rolleyes.gif

Labai graži ta švediška ketaus čirvinių blynų keptuvė, bet už tokią kainą niekada nepirkčiau schmoll.gif
Atsakyti