Įkraunama...
Įkraunama...

Ketaus ("špižinės") keptuvės

QUOTE(Frosted @ 2010 02 21, 13:58)
Man perkanciai idave instrukcija - joje parasyta juoda sluoksni nusveisti iki pilko metalo biggrin.gif ta ir padareme, tiesa tik is vidaus, isorei jau kantrybes neuzteko biggrin.gif
Bet tas sluoksnis toki kvapa nemalonu skleide, as nezinau, ar ant jo kepti galima 

Jei toks kaip ant mano keptuvės buvo, tai tikrai nemanau, kad ten buvo galima kepti - smirdėjo bjauriai.
Praėjusią savaitę buvai įlindus į Kalvarijų turgaus parduotuvę, tai lenkiška tokia nemaža visai išvaizdi buvo - iš pažiūros beveik kaip tos švediškos, o kaina ~65 Lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 02 21, 15:20)
Jei toks kaip ant mano keptuvės buvo, tai tikrai nemanau, kad ten buvo galima kepti - smirdėjo bjauriai.
Praėjusią savaitę buvai įlindus į Kalvarijų turgaus parduotuvę, tai lenkiška tokia nemaža visai išvaizdi buvo - iš pažiūros beveik kaip tos švediškos, o kaina ~65 Lt ax.gif

Na lenkisku dar ciupineti neteko. Gal kas turit?
Ten kaip paruosta jau butu, ar ne? Kaina tai nebloga.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 02 21, 16:04)
Ten kaip paruosta jau butu, ar ne? Kaina tai nebloga..  ax.gif

Panaši į jau paruoštą, visai kitokia nei mano ir gražesnė, tik rankena medinė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 02 21, 19:27)
Panaši į jau paruoštą, visai kitokia nei mano ir gražesnė, tik rankena medinė ax.gif

Pas mane medine rankena, bet nusisuka 4u.gif Tai ir i orkaite galima, ir siaip kepti.
Norejau dar paklausti - jus kai iskaitinat keptuve su aliejumi, kokios spalvos tas aliejus pasidaro? Nusipirkau rapsu aliejaus, bet knietejo suzinoti, ar tikrai cia tas mano saulegrazu aliejus toks neskanus ir karteli duoda. Nukrapsciau gabaliuka - jokio skonio tas prikepes apieljus neturi. Gal cia keptuve kalta> Gal koks ne toks metalas/ unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 02 21, 19:45)
Pas mane medine rankena, bet nusisuka  4u.gif Tai ir i orkaite galima, ir siaip kepti.
Norejau dar paklausti - jus kai iskaitinat keptuve su aliejumi, kokios spalvos tas aliejus pasidaro? Nusipirkau rapsu aliejaus, bet knietejo suzinoti, ar tikrai cia tas mano saulegrazu aliejus toks neskanus ir karteli duoda. Nukrapsciau gabaliuka - jokio skonio tas prikepes apieljus neturi. Gal cia keptuve kalta> Gal koks ne toks metalas/  unsure.gif

Kai iškaitinau, tai aliejaus kaip tokio jau nebuvo - tepti reikia labai ploną sluoksnį. O keptuvė iš pilkos tapo ruda, toliau naudojant vis juodo, dabar - juoda smile.gif

Keistoka ta jūsų keptuvė - kur pirkot? kieno gamybos?
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 02 21, 20:45)
Pas mane medine rankena, bet nusisuka  4u.gif Tai ir i orkaite galima, ir siaip kepti.
Norejau dar paklausti - jus kai iskaitinat keptuve su aliejumi, kokios spalvos tas aliejus pasidaro? Nusipirkau rapsu aliejaus, bet knietejo suzinoti, ar tikrai cia tas mano saulegrazu aliejus toks neskanus ir karteli duoda. Nukrapsciau gabaliuka - jokio skonio tas prikepes apieljus neturi. Gal cia keptuve kalta> Gal koks ne toks metalas/  unsure.gif

Aha, tikrai keistoka keptuvė. g.gif Gal sakė kieno gamybos? Instrukcija kokia kalba? As pirkau baltarusišką ir ukrainietišką, tai jokių problemų nebuvo, nieko šveisti nereikėjo, žinoma, tepalą nuo korozijos išvaliau. gal kokia lenkiška papuolė?
Papildyta:
Kažkas čia ne taip schmoll.gif Ketaus keptuvės ir pasižymi tuo, kad nekelia jokių sunkumų ir nepatogumu kepant ir prižiūrint. Ale kiek daug "š" išleidžia į parduotuves verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 02 21, 22:31)
Kai iškaitinau, tai aliejaus kaip tokio jau nebuvo - tepti reikia labai ploną sluoksnį. O keptuvė iš pilkos tapo ruda, toliau naudojant vis juodo, dabar - juoda smile.gif

Keistoka ta jūsų keptuvė - kur pirkot? kieno gamybos?

Ka as zinau, kieno ji gamybos... unsure.gif Pirkausi Madoje, priesais IKI yra tokia parduotuvele, ten visokiu indu, vazu, puodu pilna.. Uzejau, pamaciau - ir isigijau smile.gif Instrukcija moteriske man atsviete vietoje ir idave, lietuviu kalba biggrin.gif istraukta viskas is interneto is keliu saltiniu, taip kad vieni kitiems vietomis priestarauja... biggrin.gif
Atsakyti
Tai gal vistik kas nors pasakysite kiek aliejaus ir kiek laiko reikia kaitinti ant kaitlentes. I orkeite kisti negaliu, nes su medine rankena g.gif
Papildyta:
QUOTE(Akimirkos @ 2010 02 22, 12:35)
Tai gal vistik kas nors pasakysite kiek aliejaus ir kiek laiko reikia kaitinti ant kaitlentes. I orkeite kisti negaliu, nes su medine rankena  g.gif

Nu va pakepiau kiausini, tai iskepe puikiai thumbup.gif pasirodo ir renkena nusisuka thumbup.gif
Tikiuosi viskas keps, gal ir nebekaitinisiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akimirkos @ 2010 02 15, 11:27)
Sveikos pries puse metu nusipirkau nusipirkau SKEPPSHULT is pigu.lt, tik va stovi ji vis nenaudojama, nes taip ir nepavyko man jos paruosti naudojimui. Svyla, patiekalai "purvini" gaunasi. Sveiciau (gal per mazai g.gif), o atliekant kepinimo procedura tai kiek tiksliai aliejaus reikia ipilti (puse keptuves, pilna?), ir ji po to karsta versti lauk ir iskart plauti ar palaukti, kol aliejus atves? Kiek laiko reikia kaitinti alieju? Beje musu su medine rankena, tai tas variantas kisti i orkaite atkrenta  g.gif

man tas pats, naudoju bet kimba viskas kas tik gali kibti, kaitinau niekas nepadeda. Neprigijo kaip tai. O taip norejau. Galvoju gal kokios kitos firmos isbandyt dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 02 21, 23:07)
Ka as zinau, kieno ji gamybos...  unsure.gif Pirkausi Madoje, priesais IKI yra tokia parduotuvele, ten visokiu indu, vazu, puodu pilna.. Uzejau, pamaciau - ir isigijau smile.gif Instrukcija moteriske man atsviete vietoje ir idave, lietuviu kalba biggrin.gif istraukta viskas is interneto is keliu saltiniu, taip kad vieni kitiems vietomis priestarauja... biggrin.gif

Netoli "Mados" gyvenu - užeisiu kada pažiūrėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(evid @ 2010 02 22, 17:38)
man tas pats, naudoju bet kimba viskas kas tik gali kibti, kaitinau niekas nepadeda. Neprigijo kaip tai. O taip norejau. Galvoju gal kokios kitos firmos isbandyt dar  g.gif

Nesižavėkite firmom. Skambūs pavadinimai, o kokybė 'š'... Ankščiau ketaus keptuvės gamindavo ir nebuvo problemų. Tikros ketaus keptuvės nepadengtos jokiu teflonu ar titanu ar kitu nepridegančiu sluoksniu. Nusipirkite rusiškas ar baltarusiškas, arba ukrainietiškas. Kainos mažos, o tarnaus visą gyvenimą. Nebūtinai graži keptuvė turi būti ir gera. Mano baisiomis galima pavadinti smile.gif bet kepa tai fantastiškai. Kas Kaune gyvena, tai urmo bazėje 5 sandėlyje žmonės prekiauja rusiškais gaminiais. Ten rasite ir kaliošų ir veltinių ir keptuvių. Ten pirkau pats.
Papildyta:
QUOTE(Akimirkos @ 2010 02 22, 13:46)
Tai gal vistik kas nors pasakysite kiek aliejaus ir kiek laiko reikia kaitinti ant kaitlentes. I orkeite kisti negaliu, nes su medine rankena  g.gif
Papildyta:

Nu va pakepiau kiausini, tai iskepe puikiai  thumbup.gif pasirodo ir renkena nusisuka  thumbup.gif
Tikiuosi viskas keps, gal ir nebekaitinisiu  ax.gif

Jei neprisvilo tai ir gerai. O šiaip plonai reikia tepti, kad nelašėtu apvertus smile.gif Ir neplaukite su jokiais šampūnais. Paskaitykite ankstesnes žinutes forume. Išsamiai ten parašyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iras @ 2010 02 22, 17:30)
Mano baisiomis galima pavadinti  smile.gif  bet kepa tai fantastiškai.

Manoji irgi iš baisiųjų serijos, bet kepa thumbup.gif
Atsakyti