QUOTE(Akimirkos @ 2010 02 15, 10:27)
Sveikos pries puse metu nusipirkau nusipirkau SKEPPSHULT is pigu.lt, tik va stovi ji vis nenaudojama, nes taip ir nepavyko man jos paruosti naudojimui. Svyla, patiekalai "purvini" gaunasi. Sveiciau (gal per mazai
), o atliekant kepinimo procedura tai kiek tiksliai aliejaus reikia ipilti (puse keptuves, pilna?), ir ji po to karsta versti lauk ir iskart plauti ar palaukti, kol aliejus atves? Kiek laiko reikia kaitinti alieju? Beje musu su medine rankena, tai tas variantas kisti i orkaite atkrenta
Jau rašiau, bet pasikartosiu: pirkau iš ten pat, firma ta pati, manosios rankena taip pat medine, niekaip jos neruošiau, niekas man nesvyla, maistas švarus. Kartais net aliejaus tik keletą lašelių pilu, ypač kepdama blynus: man tada jie tokie neriebūs ir minkštučiai gaunasi...
Ir šiaip nereikia jos kaskart panaudojus plauti su vandeniu ir plovikliais, užtenka tik švariai išvalyti popierine servetėle.
Toks įspūdis, lyg visai apie kitas keptuves šnekėtumėm