Įkraunama...
Įkraunama...

Ketaus ("špižinės") keptuvės

Mano atveju, tai tetulyte vaziuoja atostogu. Planavau pirkt internetu ir kad pas draugus pristatytu, o jie tetulytei perduotu smile.gif Bet siaip turiu pazistama, kuri tiesiogiai parsisiunte, gavosi nezymiai pigiau nei parduotuvej biggrin.gif Tiesa dabar jau kainos pakrite pas mus, tai manau nebesigautu pigiau biggrin.gif

QUOTE(Frosted @ 2010 02 14, 23:15)
O kaip is Svedijos uzsisakyti galima?  g.gif Per pazystamus? Nes siuntimas panasiai kaip pati keptuve kainuos..  biggrin.gif

Atsakyti
Mano teflonine uz ta pacia kaina kaip geroji Skeppshult atitarnavo gal 4 men. biggrin.gif Paskui susigarbiniavo dugnas biggrin.gif
Tada su MB nusprendem kad reik normalios keptuves biggrin.gif Ilgai domejomes visokiom naujovem ir ne tik. Issirinkom 2 variantus: 1 ketaus keptuve, 2 Woll'io su deimantu dulkemis. Abi jas ir turime, deja Skeppshult'sas abiem mielesnis biggrin.gif Woll'yje gaminu tik tada, kai iskart niekas nevalgo ir palieku maista, kad paskui sildyt keptuveje, arba tada, kai kepu orkaiteje, nes skeppshult'so rankena medine biggrin.gif
Bet kaip minejau as Skeppshult manjake, tai kol nieko geresnio neatradau man tai pacios paciausios keptuves...

QUOTE(izide @ 2010 02 14, 10:48)
Ieskau naujos keptuves, nes brangi teflonine tik pora metu teatitarnavo. Teflono nenoriu, gasdina tas neva kenksimingumas, o ir kitos, neva modernesnes damgos kelia itarima...po poros mitu stauga gal ir jos ims po kakzokiu nepriklausomu tyrimu kenksmingomis  biggrin.gif  g.gif
Susidomejau SKEPPSHULT..bet ..kazkada mama turejo spyzine..naudotis taip ir negalejom (bandem ten kaitinti, tepti aliejumi-nieko nesigavo), tad bijau ismesti i bala pinigus. Neturi laiko ir noro terliotis su kepimo indo ruosimu -kaiitinti ten ir panasiai.  doh.gif
Kuri naudojat SKEPPSHULT, gal galit labiau pasidalinti patirtimi? Blynai, bulves, mesa kepa? Nekimba? Specialiai paruosti pries naudojima tikrai nereikejo?

Atsakyti
Sveikos pries puse metu nusipirkau nusipirkau SKEPPSHULT is pigu.lt, tik va stovi ji vis nenaudojama, nes taip ir nepavyko man jos paruosti naudojimui. Svyla, patiekalai "purvini" gaunasi. Sveiciau (gal per mazai g.gif), o atliekant kepinimo procedura tai kiek tiksliai aliejaus reikia ipilti (puse keptuves, pilna?), ir ji po to karsta versti lauk ir iskart plauti ar palaukti, kol aliejus atves? Kiek laiko reikia kaitinti alieju? Beje musu su medine rankena, tai tas variantas kisti i orkaite atkrenta g.gif
Atsakyti
Nu vat ir suprask tu zmogau.. Vieni giria, kiti peikia SKEPPSHULT doh.gif
Atsakyti
Man rodos, tų švediškų jau nereikia nei šveisti, nei kaitinti - tik švariai su muilu nuplauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 02 15, 14:27)
Man rodos, tų švediškų jau nereikia nei šveisti, nei kaitinti - tik švariai su muilu nuplauti ax.gif


Na taip, bet nusveitimas pagal ideja pakenkti neturetu, ar ne? g.gif Juk ne teflonine ji...
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2010 02 15, 13:35)
Na taip, bet nusveitimas pagal ideja pakenkti neturetu, ar ne?  g.gif Juk ne teflonine ji...

gal ir ne, bet kam tada tooookius pinigus mokėt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 02 15, 14:46)
gal ir ne, bet kam tada tooookius pinigus mokėt rolleyes.gif


As taip pat pagailejau biggrin.gif nusipirkau pigiai, siandien pakaitinsiu orkaiteje, ziuresim, kaip seksis.. Kol kas turiu savo mazaja Berghoff teflonine, anksciau nebuvo beveik naudojama, dabar dirba pilnu pajegumu, nes likau be dideles keptuves biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted: 15 vasario 2010 - 13:53
Sveikos,

Turiu du Skeppshultus - didele ir maza keptuve. Tai didele naudoju reciau, bet nepakartojamas daiktas trusienos troskiniui orkaiteje (nuimu rankena, uzdedu stiklini dangti). Maza - jei reikia steikuti pakept arba kruasana pasildyt. Aisku, taip kept, kaip teflonineje nesigauna, bet man patinka.

Dar, tiesa, labai intesyviai naudojam vafline - sirdeliu blynams kepti. Tik sunku kaip nezinia kas.
Atsakyti
QUOTE(prabegom @ 2010 02 15, 14:10)
Dar, tiesa, labai intesyviai naudojam vafline - sirdeliu blynams kepti. Tik sunku kaip nezinia kas.

Čia tai daiktas thumbup.gif , bet švediška man per brangi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prabegom @ 2010 02 15, 15:10)
Dar, tiesa, labai intesyviai naudojam vafline - sirdeliu blynams kepti. Tik sunku kaip nezinia kas.


Man tai ji labai nepatogi atrodo.. blush2.gif Ne pati vafline, bet tokios rankenos - kaip toki svori su tokiom rankenom kilnoti? unsure.gif Mano stiklo keramikai galas pareitu po pirmojo naudojimo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frosted: 15 vasario 2010 - 15:50
QUOTE(Frosted @ 2010 02 15, 15:50)
Man tai ji labai nepatogi atrodo.. blush2.gif Ne pati vafline, bet tokios rankenos - kaip toki svori su tokiom rankenom kilnoti?  unsure.gif Mano stiklo keramikai galas pareitu po pirmojo naudojimo  doh.gif

O ketus stiklo keramikai apskritai tinka? Man tokie puodai, keptuvės atrodo labiau atvirai liepsnai - dujinėms viryklėms, krosnims - tinkami rolleyes.gif
Atsakyti