Mano teflonine uz ta pacia kaina kaip geroji Skeppshult atitarnavo gal 4 men.
Paskui susigarbiniavo dugnas
Tada su MB nusprendem kad reik normalios keptuves
Ilgai domejomes visokiom naujovem ir ne tik. Issirinkom 2 variantus: 1 ketaus keptuve, 2 Woll'io su deimantu dulkemis. Abi jas ir turime, deja Skeppshult'sas abiem mielesnis
Woll'yje gaminu tik tada, kai iskart niekas nevalgo ir palieku maista, kad paskui sildyt keptuveje, arba tada, kai kepu orkaiteje, nes skeppshult'so rankena medine
Bet kaip minejau as Skeppshult manjake, tai kol nieko geresnio neatradau man tai pacios paciausios keptuves...
QUOTE(izide @ 2010 02 14, 10:48)
Ieskau naujos keptuves, nes brangi teflonine tik pora metu teatitarnavo. Teflono nenoriu, gasdina tas neva kenksimingumas, o ir kitos, neva modernesnes damgos kelia itarima...po poros mitu stauga gal ir jos ims po kakzokiu nepriklausomu tyrimu kenksmingomis
Susidomejau SKEPPSHULT..bet ..kazkada mama turejo spyzine..naudotis taip ir negalejom (bandem ten kaitinti, tepti aliejumi-nieko nesigavo), tad bijau ismesti i bala pinigus. Neturi laiko ir noro terliotis su kepimo indo ruosimu -kaiitinti ten ir panasiai.
Kuri naudojat SKEPPSHULT, gal galit labiau pasidalinti patirtimi? Blynai, bulves, mesa kepa? Nekimba? Specialiai paruosti pries naudojima tikrai nereikejo?