[quote=Iras,2010 01 13, 22:34]
[quote=ajivlis,2010 01 11, 22:25]
sveiki malonu su jumis susipažinti ,čia supermamos skyrelyje ,nes esu naujokė.Šiaip visada buvau tik pasyvi skaitytoja,bet dabar prisiregistravau ir galiu taip pat pasidalinti savo nuomone.Špižinės keptuvės tikrai vertos dėmesio ,nes kiek jų turėjau,nei tefloninės,nei akmens masės,nei Wool nepateisino vilčių.Naudojau visas jas tik apie metus.Wool dar ,net nebuvo galiojimo terminas pasibaigęs,o jau žuvies nebegalėjau iškepti ,nes kibo.Parduotuvėje nesutiko man nuostolių atlyginti,motyvuodami,kad per daug ją įkaitinau ir todėl susidarė derva.Taip išeitų ,kad bulvinius blynus reikia riebaluose troškinti ,o ne kepti.Savo baltarusišką špyžinę keptuvę prieš naudodama tik gerai išploviau ir pakaitinau kurį laiką druską,bet tik ne valandą,gal kokį puvalandį.Kepa kuo puikiausiai.dabar ir blynukai būna
.Aišku aliejaus reikia daugiau,bet tam turiu eastkon,bet jau ir jos šonai truputį apjuodavę,ir nuvalyt neina.Va tai tau ir firmos;ne visada brangi prekė gera prekė.Dabar su naujovėmis labai atsargiai.
[/quote
Taip... aš tiek brangių "kokybiškų" garsių firmų keptuvių išmėčiau į šiukšlyną, kad net verkt norisi. Praradau viltį kokybės atžvilgiu. Bet va suradau špižines! Dabar jų į nieką nekeisčiau. Nei jos svyla nei ką. Gal mamytės žinote kur gauti ( o gal turite ) špižinį dangtį? diametras 23cm.??? Turiu puodą, bet be dangčio
((
[/quote]
Dėl špyžinių dangčių nieko negaliupasakyti,aš tai tikrai bent jau parduotuvėse nemačiau.Jį turi mano mama,t.y.kartu su dideliu piuodu,dar smetoninį.Aš tai naudoju dangčius nuo tų jau sunaudotų firminių keptuvių;jie stikliniai.Visai neblogai,bet aušku dėti į kokią krosnį troškinti netiks.