papasakosiu, ka pati zinau:
Vyras irgi pirko turguj, baltarusiska, su "zodine" instrukcija

ir parneses man pasake, kad nuo siol jokiu kenksmingu teflonu

Svarbiausia pries naudojima pati pirmaji karta, ta keptuve iskaitinti su aliejumi. Pardavejas patare pilti visa litra, as pagailejau, nes turejau tik brangu alieju, pyliau puslitri, bet manau ir tiek uzteko. Tas aliejus keptuvej turi uzvirti ir apie puse valandos kaisti, kad spizius sugertu jo kiek jam ten reik. Aisku, visas sis procesas baisiai jau nemalonus, nes aliejus kaisdamas ruksta, dumija ir aisku skleidzia kvapa, bet geras gartraukis situacija gerokai pataiso

Tada ta alieju atvesinus pilt lauk, keptuve isplaut su plovimo priemone ir, o dziaugsme,

galima naudoti gaminimui. Viskas puikiai joje kepa, aisku, tai nera ta keptuve, kuri skirta kepti be riebalu, tam reikalui naudoju Zepter, bet mano vyrui labiau patinka ketaus keptuvej kepti gaminiai. O del riebalu pleveles, ji turi likt, nes kitu atveju keptuvyte prades rudyti, deja, tai ne nerudyjantis plienas ir apsisaugoti nuo rudziu pades tik riebalai
Tikiuosi atsakiau i jusu klausima ir mano patirtis jums pades