Aš neturiu šito "džiaugsmo", bet savais reikalais besikapstydama po gyduoliškus patarimus mačiau, kad sodos vonios gali padėti numalšinti egzemą. Paaiškinsiu. Sveikas kūnas ya šarminėje būsenoje, tik skrandyje virškinimo metu išsiskiria rūgštys. Jei kada girdėjote, tai yra netiesa, kad mūsų oda turi "apsauginį" rūgštų sluoksnį. Taip yra tik todėl, kad pro odos poras paleidžiami toksinai. Kuo toliau skaitau, tuo labiau "dašyla", kad VISOS ligos kyla dėl organizmo užrūgštėjimo. Reikia sveikai maitintis, niekur nedingsi, kad pakeltum organizmo vidinį pH. Ieškokit būdų, skaitykit, gydytojo tabletė nepadės.
Soda yra stipriai šarminanti, jos vonios padės tam kartui. Soda yra natūralus antibiotikas ir visoks kitoks anti-. Šarmo niekas netoleruoja - jokie virusai, bakterijos ir kitokie parazitai. Nežinau, kokio dydžio jūsų vonia, tikriausiai reikia bent 400 g kad vandens pH pasidarytų apie 8. Tokio šarmingumo yra motinos vandenys, kuriuose vystosi vaisius. Beje, aš kalbu būtent apie sodą, o ne apie kepimo miltelius. Aš mirkau kiekvieną vakarą sodos vonioje gal 3 savaites. Miegas po to pasakiškas, pvz., man pradingo nesuprantamas rūgštus pėdų kvapas, plauk neplovus, nemalonios išskyros iš vaginos. Kuo ilgiau mirkti, tuo geriau, virš valandos ir ilgiau, organizmas tarsi pagreitį įgauna išleisdamas toksinus lauk. Rašo, kad kai kuriems net vandens spalva pasikeičia. pH matuoklių būna pirkti, aš naudojuosi pigiomis juostelėmis, tiek pilnai užtenka pamatuoti seilėms, šlapimui ir vonios vandeniui.