Įkraunama...
Įkraunama...

Dishidrotinė egzema

QUOTE(*Avietėlė* @ 2014 08 12, 17:51)
Sveikos, iki skausmo matytas vaizdas unsure.gif Turiu tokią bėdą, tai ,,draugaujam'' su šia bėda jau ketvirti metai. Man paūmėja vasarą, būtent per karščius ir po nervinės įtampos, kitų veiksnių nepastebėjau. Pūslės atsiranda ant pėdos ir būtent visada ant tos pačios. Jau antra vasara, kai liga ypač progresuoja, pūslės nusėja visą padą, pirštus, koja ištinsta, juntamas didelis sunkumas kojoje, jau nekalbu apie tai, kad negaliu pėdos pastatyti ta koja..buvo ir taip, kad pūslėms trūkus pasigavau infekcija, pradėjo pūliuoti ir teko gydytis antibijotikais, be abejo ir lovos režimu..Buvo daryti tyrimai dėl grybelio, bet nerado, sakė tipinė egzema verysad.gif Kai atsinaujina ši liga, pradeda berti rankų riešus, kelius ir blauzdas, labai niežti, tačiau pūslės neatsiranda.

Aš neturiu šito "džiaugsmo", bet savais reikalais besikapstydama po gyduoliškus patarimus mačiau, kad sodos vonios gali padėti numalšinti egzemą. Paaiškinsiu. Sveikas kūnas ya šarminėje būsenoje, tik skrandyje virškinimo metu išsiskiria rūgštys. Jei kada girdėjote, tai yra netiesa, kad mūsų oda turi "apsauginį" rūgštų sluoksnį. Taip yra tik todėl, kad pro odos poras paleidžiami toksinai. Kuo toliau skaitau, tuo labiau "dašyla", kad VISOS ligos kyla dėl organizmo užrūgštėjimo. Reikia sveikai maitintis, niekur nedingsi, kad pakeltum organizmo vidinį pH. Ieškokit būdų, skaitykit, gydytojo tabletė nepadės.
Soda yra stipriai šarminanti, jos vonios padės tam kartui. Soda yra natūralus antibiotikas ir visoks kitoks anti-. Šarmo niekas netoleruoja - jokie virusai, bakterijos ir kitokie parazitai. Nežinau, kokio dydžio jūsų vonia, tikriausiai reikia bent 400 g kad vandens pH pasidarytų apie 8. Tokio šarmingumo yra motinos vandenys, kuriuose vystosi vaisius. Beje, aš kalbu būtent apie sodą, o ne apie kepimo miltelius. Aš mirkau kiekvieną vakarą sodos vonioje gal 3 savaites. Miegas po to pasakiškas, pvz., man pradingo nesuprantamas rūgštus pėdų kvapas, plauk neplovus, nemalonios išskyros iš vaginos. Kuo ilgiau mirkti, tuo geriau, virš valandos ir ilgiau, organizmas tarsi pagreitį įgauna išleisdamas toksinus lauk. Rašo, kad kai kuriems net vandens spalva pasikeičia. pH matuoklių būna pirkti, aš naudojuosi pigiomis juostelėmis, tiek pilnai užtenka pamatuoti seilėms, šlapimui ir vonios vandeniui.
Atsakyti
Pabandykite sita kremuka. Kainuoja apie 5 EUr. Mes pirkome Camelijos vaistineje.

kremukas rankoms

atsiliepimai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 26 sausio 2015 - 10:33
Aš tai paskutiniu metu atradau alyvuogių aliejų, kai tik pajaučiu, kad prasideda spuogeliai keletą dienų vietoj kremo naudoju alyvuogių aliejų ir viskas praeina.
Atsakyti
Sveiki, jungiuosi ir as i si rata. Man ta pati problema, kartojasi karta per metus, jau 17 metu sergu, prasidejo po brandos egzamnu kuomet isgyvenau didziausia stresa, nuo to liga ir prasidejo, ir kartodavosi kiekviena pavasari. Buvo praeje po nestumo 3 metus, bet siemet vel atsinaujino su visu stiprumu. Niekad nesityriau, bet pagal pozymius 100% atitinka dishidroze, tisiog pralaukdavau menesi laiko ir praeidavo. Sakykit prasau, kur dabar galima nusipirkti to Betacorton tepalo, kiek ziurejau internete vaistinese jo jau nebera, gal yra kazkoks analogiskas pakaitalas kitu pavadinimu?
Sukuriai specialia grupe sia beda turintiems zmonems, tad kvieciu jungtis :
Dishidroze
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lmdija: 02 kovo 2016 - 18:31
Sveiki.Gal dar bus kokiu patarimu kaip gydyt?Vyrui buvo 2 ranku pirstai.Dabar jau 4.Ir lipa liga ant krumpliu.Hormonu nenaudoja.Nes jie tik tam kartui padeda.Kremu isbandyta begale.Pinigu isleista irgi daug.Gal kas girdejot ar bandet tepalus tokius?boro
Atsakyti

Laba. Aš gal daugiau nei 10 metų turėjau šitą pačią bėdą. Ir pati nusistebėjau, kaip išsigydžiau - sakyčiau netikėtai - kai pradėjau lankyti Tai chi - rankos susitvarkė. Be bajerio. O dabar galiu iš karto net netepti rankų kremu pakišus po vandeniu. Biodermos kremas geriausias atopinei odai, kiti per riebūs ir užkemša... taigi huh...

Atsakyti

Laba. Aš gal daugiau nei 10 metų turėjau šitą pačią bėdą. Ir pati nusistebėjau, kaip išsigydžiau - sakyčiau netikėtai - kai pradėjau lankyti Tai chi - rankos susitvarkė. Be bajerio. O dabar galiu iš karto net netepti rankų kremu pakišus po vandeniu. Biodermos kremas geriausias atopinei odai, kiti per riebūs ir užkemša... taigi huh...

Atsakyti

Atsakyti

Atsakyti