Labas,
Chmm, kokios skirtingos patirtys... Turiu šią problemą jau seniai. Labiausiai padeda vasara ir sūrus jūros vanduo Su nėštumu kaip tik buvo pagerėję pirmą kartą per 5 metus žiemą turėjau gražias rankas. Šią žiemą vėl atsinaujino. Su mityba man tai visiškai nesusiję, nes dukrytė alergiška ir kadangi dar pati maitinu jau daugiau nei metai nevalgau jokių pieno produktų, miltinius buvau labai sumažinus, o maždaug prieš pusę metų visiškai atsisakiau. Dabar mano meniu kelios daržovės (tarp jų bulvių nėra), keli vaisiai, kalakutiena ir kukurūzai. Geriu tik vandenį, cukraus organizmas gauna minimaliai Tiesa, rankos gražesnės nei buvo anksčiau, bet labiau todėl, kad tik pajutus pirmus požymius tepu drėkinamaisiais kremais. Namų darbuose visada naudoju pirštines. Ir niekaip nesusieju nuo ko paūmėja ir nuo ko praeina
Manau, kad čia problema viduje, tik kaip ją rasti
Sveikos,
Ir as jungiuosi i jusu buri. Esu visiska naujoke ir siuo metu tik renku info. Dar tik kelios savaites, kaip man nustate sia liga.
Man padare kraujo tyrima ikvepiantiem alergenam ir nustate, kad esu alergiska erkutems ir nezymiai alksniams. Sake, kaip baigsis zydejimas - pageres
Man ir sake, kad maistas itakos neturi. Bet savaitei laiko nusprendziau
atsisakyti pieno, kiausiniu ir grudu, turinciu glitimo. Noriu pati isitikinti
Ir as jungiuosi i jusu buri. Esu visiska naujoke ir siuo metu tik renku info. Dar tik kelios savaites, kaip man nustate sia liga.
Man padare kraujo tyrima ikvepiantiem alergenam ir nustate, kad esu alergiska erkutems ir nezymiai alksniams. Sake, kaip baigsis zydejimas - pageres
Man ir sake, kad maistas itakos neturi. Bet savaitei laiko nusprendziau
atsisakyti pieno, kiausiniu ir grudu, turinciu glitimo. Noriu pati isitikinti
laba, as manau irgi turiu sia liga, isbertas vienas delnas, bet man neniezti, tik lyg perstetu, ir ryte matosi labiau, nei vakare...kazi ar tai si liga?pas gyd. tik po keliu sav.
Gal kam bus naudinga - man labiausiai padeda kremas Bioderma Atoderm Intensive
QUOTE(Fokusė @ 2014 03 23, 12:38)
Labas,
Chmm, kokios skirtingos patirtys... Turiu šią problemą jau seniai. Labiausiai padeda vasara ir sūrus jūros vanduo Su nėštumu kaip tik buvo pagerėję pirmą kartą per 5 metus žiemą turėjau gražias rankas. Šią žiemą vėl atsinaujino. Su mityba man tai visiškai nesusiję, nes dukrytė alergiška ir kadangi dar pati maitinu jau daugiau nei metai nevalgau jokių pieno produktų, miltinius buvau labai sumažinus, o maždaug prieš pusę metų visiškai atsisakiau. Dabar mano meniu kelios daržovės (tarp jų bulvių nėra), keli vaisiai, kalakutiena ir kukurūzai. Geriu tik vandenį, cukraus organizmas gauna minimaliai Tiesa, rankos gražesnės nei buvo anksčiau, bet labiau todėl, kad tik pajutus pirmus požymius tepu drėkinamaisiais kremais. Namų darbuose visada naudoju pirštines. Ir niekaip nesusieju nuo ko paūmėja ir nuo ko praeina
Tikrai pritariu, kad pagrindine problema viduje. As su sia beda buvau kelis kartus susidurusi. Vaikysteje ir po vaikelio gimimo. Perejau per kruva gydytoju, alergologu, dermatologu, net pas bureja - ejau:). Niekas jokios konkrecios priezasties nerado. Niekam - nealergiska. Metus laiko - pienisku produktu, kvieciu, saldumynu - nevalgiau. Nepadejo, tik svorio - numeciau:). Galiausiai pasake, kad turiu atopini dermatita ir turiu priziureti, kad oda neisausetu....ir svarbiausiai - nesinervuoti. Nes silpna mano vieta - plona, sausa oda, o nerviniu pagrindu - dar labiau viskas paastreja. Vaikelis paaugo, pakeiciau darba - oda nurimo:).
Man labai padeda - Physiogel kremas (naudoju kasdien) ir dar.. jeigu prasidedavo berimas ir noriu ji sustabdyti -kelias dienas patepu berimo vietas Elidel kremu. Jis nehormoninis,tik siek tiek pradzioke sildo. Perku universiteto vaistineje mazomis pakuotemis.
Stai kokia mano patirtis:)
QUOTE(Adele95 @ 2014 04 09, 09:01)
Man labai padeda - Physiogel kremas (naudoju kasdien) ir dar.. jeigu prasidedavo berimas ir noriu ji sustabdyti -kelias dienas patepu berimo vietas Elidel kremu. Jis nehormoninis,tik siek tiek pradzioke sildo. Perku universiteto vaistineje mazomis pakuotemis.
Taip, Physiogel irgi neblogas kremas
O Elidel nors ir ne hormonas, bet irgi labai stiprus vaistas, veikia per imuninę sistemą, taip kad nieko gero
Sveiki visi, jungiuosi ir aš į jūsų gretas. Jau beveik devynis mėnesius vargina ši problema. Užeina tai daugiau, tai mažiau, būdavo. Bet paskutinį mėnesį jau kenčiu siaubingai. Jau kelintą kartą keičiasi oda ant rankų. Buvau pas daugybę gydytojų ir visi skiria vis kitus harmoninius ir nuo alergijos vaistus.Padeda labai trumpam, o po to dar blogiau. Rankos - vienos žaizdos ir atsilupanti oda... Kadangi daugiau nieko negaliu daryti, tai tik ir skaitau, kuo dar galėčiau gydyti savo rankas. supratau, kad gydytojai mažai man gali padėti.
Man visi tepalai ir vaistai padeda trumpai.Galiu pasidalinti savo skaudžiai atrasta patirtimi, ką aš išsiaiškinau. Gal kam padės: ligos eiga ( man) susilpnėja, kai pradedu badauti, bet kai pradedu maitintis - nepriklauso nuo to, kokį maistą vartoji, ar ko atsisakai , ar ne: ar valgau pieno produktus, ar citrusinius, ar glitimo turintį maistą- niekas nuo to nesikeičia. Padariau išvada, kad tai susiję greičiau su pačiu virškinimo procesu, o ne su tuo, kokį maistą valgau. Manau, kad tikrai turi reikšmės nervinė įtampa. r
Reikia begalinės ramybės,vitaminų, poilsio, gero maisto... Tikrai padeda jūros ir saulės klimatas.
Ir dar neseniai viename rusiškame leidinyje radau, kad galima išsigydyti rankas nakčiai apsimaunant pirštinėmis, sušlapintomis šlapimu. Ten rašo, kad geriau vilnonės pirštinės ir rytinis šlapimas. Taip reikia daryti kasnakt ir rezultatas ,sako, būna labai geras, bet reikia kantrybės. Kadangi daugiau kentėt nebegalėjau kaip dabar, tai išabandžiau. Aš vilnonių pirštinių nebandžiau, nes vien nuo minties apie vilną ant mano žaizdų, man silpna daros. Paėmiau vaiko šlapimo,medvilnines pirštines, pamirkiau, nugrežiau ir apsimoviau eidama gult. Aišku iš pradžių labai degino, graužė, bet po kiek laiko pradėjo rimti. Net nustebau, kad mažiau niežti. Problema dar ir kvapas, bet vardan to, kad pasveikčiau, galiu ne tiek iškentėti. Jau tris naktis taip dariau- nepatikėsit, oda rimsta, daug mažiau kelia pūslelių,beveik nebeniežti, žaizdos baigia sugyti. Dieną dar kartais randas naujų pūslelių, bet kelis kartus mažiau.mano plaštakų odos uždegimas jau turbūt nebegali būt didesnis, koks buvo. Diena žinoma tepu, kokiais tik galiu ir randu tepalais. Man labiausiai padeda šaltalankių aliejus, medetkų tepalas, epaderma tepalas, alijošiaus sultys, eucirin su šlapalu. Rašo kad galima ir diena apiplauti rankas šlapimu, kai tik pajauti,kad jau kelia. Tik bėda ta, kad labai jau oda įgeria šlapimo kvapą. Nežinau kaip bus toliau, bet dar ir toliau taip darysiu. Parašysiu po to kaip buvo.
Reikia begalinės ramybės,vitaminų, poilsio, gero maisto... Tikrai padeda jūros ir saulės klimatas.
Ir dar neseniai viename rusiškame leidinyje radau, kad galima išsigydyti rankas nakčiai apsimaunant pirštinėmis, sušlapintomis šlapimu. Ten rašo, kad geriau vilnonės pirštinės ir rytinis šlapimas. Taip reikia daryti kasnakt ir rezultatas ,sako, būna labai geras, bet reikia kantrybės. Kadangi daugiau kentėt nebegalėjau kaip dabar, tai išabandžiau. Aš vilnonių pirštinių nebandžiau, nes vien nuo minties apie vilną ant mano žaizdų, man silpna daros. Paėmiau vaiko šlapimo,medvilnines pirštines, pamirkiau, nugrežiau ir apsimoviau eidama gult. Aišku iš pradžių labai degino, graužė, bet po kiek laiko pradėjo rimti. Net nustebau, kad mažiau niežti. Problema dar ir kvapas, bet vardan to, kad pasveikčiau, galiu ne tiek iškentėti. Jau tris naktis taip dariau- nepatikėsit, oda rimsta, daug mažiau kelia pūslelių,beveik nebeniežti, žaizdos baigia sugyti. Dieną dar kartais randas naujų pūslelių, bet kelis kartus mažiau.mano plaštakų odos uždegimas jau turbūt nebegali būt didesnis, koks buvo. Diena žinoma tepu, kokiais tik galiu ir randu tepalais. Man labiausiai padeda šaltalankių aliejus, medetkų tepalas, epaderma tepalas, alijošiaus sultys, eucirin su šlapalu. Rašo kad galima ir diena apiplauti rankas šlapimu, kai tik pajauti,kad jau kelia. Tik bėda ta, kad labai jau oda įgeria šlapimo kvapą. Nežinau kaip bus toliau, bet dar ir toliau taip darysiu. Parašysiu po to kaip buvo.
Sveikos Rodos mane irgi kankina si bjaurybe:( jau 5 metus vasara visada buna. Man gydytojai jos dar nepripazino, bet kolkas pati sau "issiburiau" per nuotraukas ir aprasymus internete. Kolkas esu issiaskinus, kad mane beria nuo augalu, konkreciau, tai arba ridikeliai, arba krapai, arba salotos, kazkas tokio. Siuo metu esu isberta Ziauriai niezti, degina, skauda Baisu ziuret..
Idedu foto, kad turincios sia liga galetu pakomentuot ar panasu.
QUOTE(Kategoriška @ 2014 05 30, 13:43)
Sveikos Rodos mane irgi kankina si bjaurybe:( jau 5 metus vasara visada buna. Man gydytojai jos dar nepripazino, bet kolkas pati sau "issiburiau" per nuotraukas ir aprasymus internete. Kolkas esu issiaskinus, kad mane beria nuo augalu, konkreciau, tai arba ridikeliai, arba krapai, arba salotos, kazkas tokio. Siuo metu esu isberta Ziauriai niezti, degina, skauda Baisu ziuret..
Žinokit siūlau kreiptis į Salcura atstovus Lietuvoje. Jie gali jums mėginukų duoti pabandymui. Kiek žinau Salcura preparatai nuo egzemos, dermatito, psoriazės, aknės yra visiškai natūralūs, bet labai veiksmingi. Viena pažystama netgi savo 7mėn mergaitei naudoja nuo dermatito ir dermatologas net nepatikėjo kai pamatė po dviejų mėnesių vaiko odą žymiai geresnės būklės. Sakė ir niežulį iškart nuramina ir odą suminkština. Vienu žodžiu liko labai patenkinti ir naudoja toliau.
QUOTE(Waidutea @ 2014 06 11, 09:27)
Žinokit siūlau kreiptis į Salcura atstovus Lietuvoje. Jie gali jums mėginukų duoti pabandymui. Kiek žinau Salcura preparatai nuo egzemos, dermatito, psoriazės, aknės yra visiškai natūralūs, bet labai veiksmingi. Viena pažystama netgi savo 7mėn mergaitei naudoja nuo dermatito ir dermatologas net nepatikėjo kai pamatė po dviejų mėnesių vaiko odą žymiai geresnės būklės. Sakė ir niežulį iškart nuramina ir odą suminkština. Vienu žodžiu liko labai patenkinti ir naudoja toliau.
Aciu uz pasiulyma.Isbandziau,tikrai nerealus produktai.Vaikui isbere visa pilvuka ir nugara.Papurskiau vakare Salcura Antiac,ryte jokio berimo kaip nebuta,vos matomi taskiukai.Siuo metu vaistineje pirkau kaip rinkinuka uz 79Lt,rinkinyje ir prausiklis veidukui dovanu,naudoju pati. Super
QUOTE(Kategoriška @ 2014 05 30, 15:43)
Sveikos, iki skausmo matytas vaizdas Turiu tokią bėdą, tai ,,draugaujam'' su šia bėda jau ketvirti metai. Man paūmėja vasarą, būtent per karščius ir po nervinės įtampos, kitų veiksnių nepastebėjau. Pūslės atsiranda ant pėdos ir būtent visada ant tos pačios. Jau antra vasara, kai liga ypač progresuoja, pūslės nusėja visą padą, pirštus, koja ištinsta, juntamas didelis sunkumas kojoje, jau nekalbu apie tai, kad negaliu pėdos pastatyti ta koja..buvo ir taip, kad pūslėms trūkus pasigavau infekcija, pradėjo pūliuoti ir teko gydytis antibijotikais, be abejo ir lovos režimu..Buvo daryti tyrimai dėl grybelio, bet nerado, sakė tipinė egzema Kai atsinaujina ši liga, pradeda berti rankų riešus, kelius ir blauzdas, labai niežti, tačiau pūslės neatsiranda.