Įkraunama...
Įkraunama...

Dishidrotinė egzema

QUOTE(just_angel @ 2011 08 20, 14:54)
Sveikos, kaip jums sekasi su šia bjauria liga? Man dabar labai pablogėjo situacija, ir galvoju lėkti pas privatų dermatologą vilniuje. Gal rekomenduotumėte kąnors? tas Grušauskas kaip suprantu tik Kaune gydo?

Buvau aš privačiai, tik dabar gyd pavardės neprisimenu prieš 2 metus, sumokėjau 150Lt ir išėjau nieko naujo nesužinojusi, pasakė kad negalima šlapinti ir tepti FLUCINAR tepalu. Tai dabar tik pajaučiu, kad nori spuogelis išlysti,tai iš karto ir pasitepu. Būna geriau, būna blogiau, bet jau su tuo susitaikiau.
Atsakyti
Sveikutes, turi ir mano vyras sia beda. Gal is jusu kas bande pvz. tokias pirstines Tubifast? Idomu ar jos nors kiek padetu?

galit cia pasiskaityti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 02 spalio 2011 - 11:10
Radau tokias pirstines. dregme saugancios pirstines

Kaina 11,9 Lt, pristatymas 10 Lt. Galima butu susikoperuoti del siuntimo.
Atsakyti
Merginos, visų pirma pamirškit tokius dalykus kaip "vaikiški muilai", "dermatologiniai". Siūlau pereiti prie ekologiškos kosmetikos, prausimosi priemonių, net skalbimo miltelių, šiaip geras muilas yra medimix, nėra jis ekologiškas, bet turi visokių žolelių, kurios greitai sutvarko, užgydo, neleidžia plėstis, bei pagerti pvz kokių alaus mielių ar kitų B grupės vitaminų, mielės šiuo atveju būtų geriau, natūraliau, tiek odai, tiek nervams. O prieš naktį pasitept niliniu taukmedžio sviestu. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 02 spalio 2011 - 19:44
Gal kas bandet parafino kaukes rankoms?
Atsakyti
Sveiki (GYDYKIMES),

As taip pat privargau 2 metus su ta problemele. Man tai nestumo metu persimete ant kitos rankos. Po nestumo kol hormoninius tepalus tepdavau padedavo, kai nustojau tepti vel viskas per naujo.
Bet va mano giminaite pasake kaip isisgydyti laidiskom priemonem. Na zinokit man PADEDA!!! Tai va noriu padeti ir kitiems.
Gydausi ugniazole. Pasidarau nuovira ugniazoles ir mirkau problematiskus savo pirstus, kiek galima karstesniame vandenyje (na kiek gali iskesti) tik zinoma nepersistengt:) Tai va pamirkai kokia 10-20 min. Istrauki ranka, ir nei sluostai nei plauni. Turi isdziuti rankos, stengtis neplauti tos rankos. Na pas mane dvynukai 6 menesiu, tai suprantat, nelabai ilgai as nulaikau ta ranka po vandniu nepakisus. Na per diena as tame nuovire 2-3 kartus pamirkau. Na efektas super!!! Mano vyras medikas, tai irgi nustebes kad padeda. Mano giminaitis tai galvos egzema issigyde taip.
Gal dar kam pades...
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2011 10 02, 11:08)
Sveikutes, turi ir mano vyras sia beda. Gal is jusu kas bande pvz. tokias pirstines Tubifast? Idomu ar jos nors kiek padetu?

galit cia pasiskaityti

Sveika,
Naudoju tas pirštines, bet tai buvo pinigai į balą (35lt), kokybė yra tragiška, staigiai apsivėlė, pradėjo plyšti ir beje sudėtyje nėra nei gramo medvilnės, tik dirbtiniai pluoštai, nepamenu tiksliai kokie. Geriau jau nusipirkti paprastas medvilnines pirštines negu tas tubifast. Likau labai labai nepatenkinta...
Atsakyti
QUOTE(atūr @ 2011 11 17, 09:34)
Sveiki (GYDYKIMES),
As taip pat privargau 2 metus su ta problemele. Man tai nestumo metu persimete ant kitos rankos. Po nestumo kol hormoninius tepalus tepdavau padedavo, kai nustojau tepti vel viskas per naujo.
Bet va mano giminaite pasake kaip isisgydyti laidiskom priemonem. Na zinokit man PADEDA!!! Tai va noriu padeti ir kitiems.
Gydausi ugniazole. Pasidarau nuovira ugniazoles ir mirkau problematiskus savo pirstus, kiek galima karstesniame vandenyje (na kiek gali iskesti) tik zinoma nepersistengt:) Tai va pamirkai kokia 10-20 min. Istrauki ranka, ir nei sluostai nei plauni. Turi isdziuti rankos, stengtis neplauti tos rankos. Na pas mane dvynukai 6 menesiu, tai suprantat, nelabai ilgai as nulaikau ta ranka po vandniu nepakisus. Na per diena as tame nuovire 2-3 kartus pamirkau. Na efektas super!!! Mano vyras medikas, tai irgi nustebes kad padeda. Mano giminaitis tai galvos egzema issigyde taip.
Gal dar kam pades...

Pagal dishidrotinės egzemos aprašymą - panašu, kad man ta pati problema. Dėkoju už patarimą daryti ugniažolės voneles ir jau ne vieną patarimą tepti sviestmedžių sviestu (nors prieš metus buvau nurašiusi jį - nė velnio nepadėjo). Dabar kiekvieną vakarą darau voneles ir dar ne visai išdžiūvusias rankas tepu sviestmedžio sviestu (turiu riebesnį). Pagerėjimas pasijuto po savaitės, pūslelių iššoka mažiau, rankos rečiau įtrūksta ir žymiai greičiau užgyja. Būklė prieš tai buvo apgailėtina - vienas pirštas nuolat šlapiavo, luposi oda, normaliai nei sulenkti, nei ištiesti negalėjau. Visiškai neišgijo rankos (ir greičiausiai neišgis, kaip supratau nepagydoma), bet jau nejaučiu skausmo ir diskomforto, rečiau niežti, oda pagražėjo. Aišku namie stengiuosi viską daryti su pirštinėmis, ir naudoju kremus kai tik ilgiau pamirksta rankos (dušas, galvos plovimas... nepadarysi to su pirštinėmis....). Svarbu patepti dar drėgnas, o ne kai atsiranda tempimo ir sausumo jausmas.
Atsakyti
Sveiki,

Pas mane, praejus pusmeciui po gimdymo, irgi atsirado ta velnio egzema doh.gif Tai ko as tik neisbandziau...is pradziu tepiau hormonus, bet supratau, kad beviltiska, paskui bandziau ieskoti ekologisku kremu, bet pagerejimo nebuvo, o tik blogyn, nes namie su mazule neiseina rankyciu pasidejus sedeti...
Pirmas zingsnis, tai sumazinau iki minimumo ranku kisima po vandeniu - tik maudausi ir labai kartais, kai jau butinai reikia koki purva nuplauti... Bet reikia tureti minty, kad kenkia ir fizinis kontaktas, negalima nieko kilnoti, sunkiai nesti...
Antras zingsnis - nuejau pas homeopata, dave zirniuku pusei metu i prieki (dar nesibaige kursas, tai rezultatu negaliu pasakyti);
Ir trecias zingsnis - manau pats realiausias - nusipirkau tepala is homeopatines vaistines (Panevezyje), kurio sudetyje tik lanolinas (avies taukai), vazelinas ir naslaiciu ekstraktas. Man jis super padeda, galiu normaliau gyvent, nebeskyla iki kraujo ir netgi kai kur visai nunyksta... Rekomenduoju kaip pagalbine priemone prie visu kitu vartojamu 4u.gif
Tikiuosi, kad greiciau atsiras budas visiskai panaikinti tas bjaurastis nuo musu ranku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrulija: 29 sausio 2012 - 15:15
Na ir as su didesnem ar mazesnem pertraukom jau metelius vargstu. Atrodo nieko cia tokio, keleta puslyciu, bet vargina. Prasidejo viskas po gimdymo, dar gulint ligonineje.
Kas liecia isoriniu veiksniu, apie tai savo patirtimi nesidalinsiu, nes viskas jau aprasyta ankstesniuose postuose.
Is pradziu buvo maza demele, kuri isaugo per du rankos pirstus. As gi, niekada negirdedama apie tokia liga, nusprendziau, kad tai grybelis, bo ir grybelio pozymiu nezinojau, tai du menesius "gydziausi" Nizoraliu doh.gif
Dar pasakysiu, kad kai atsiranda tos pusleles, reikia pagalvoti nuo ko, nes tai lemia ne tik isoriniai veiksniai. Nemaza dali serganciuju sia liga turetu kamuoti skrandzio ligos, dazni remens skausmai. Tai va, o reikia vengti citrusiniu vaisiu, siltnaminiu darzoviu, visu marinuotu produktu, medaus, riesutu, sokolado, juros gerybiu (tame tarpe ir raudonos zuvies), bei stiprinti imunine sistema.
Atsakyti
Sveikos,

As pasirodo irgi turiu sia bjauria liga, ir kaip viena dermatologe man pasake - tai pati bjauriausia ir sunkiausia ranku liga yra.
su ja kovoti galima - tik reikia myleti ir priziureti savo rankytes ir zinoma reikia tam skirtu vaistuku.
Tris savaites baisia sausejo oda, bere masaus poodiniais spuogeliais - bet as vis nesuprasdavua kodel..kas cia negrai, gal nuo vandens, bet kai jau pradejo plysti
oda ir niezteti (trys pirstai ir tarpupirsciai) susiemiau rimtai.
taigi siandiena pirma diena kai tepu israsytu gaminamu tepalu su daugybe visokiu
vaistuku - ir zinokit efekta tikrai jauciu (tfu tfu tfu tris kartus), nors sake teks tepti
3-4 savaies nors ir pageres, o veliau naudoti rankytems pasitepti vis naujai atsiradusi
Xerolys + emolienta.
Zinoma dar israse pavartoti C vit. leidziamo, Cal-Mag-Zn geriamo, antialerginiu vaistuku - nes sios ligos kaip supratau veiksniai susije su alergenais (man ypac nuo skalbimo milteliu arba vanihso) isberdavo ir niezedavo.
Vaistinese yra Viniliniu pirstiniu be pudros pirkti - sake jas naudoti, o dar geriau medvilnines ir tada anr virsaus vinilines.
Taigi - man gydytoja pasake - tai isgydoma liga, tik reikia neuzleisti ir visada uzbegti jai uz akiu.
Jeigu ka domintu kas tai per tepaliukas - rasykit i az atsiusiu smile.gif sekmes visoms ir visiems sveikstant, mes ligoms nepasiduosime smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Cia anksciau rasiau apie Jonazoles nuovirus. Dar po ti ijungiau homeopatinius lasiukus graphites homaccord. Isgeriau 1,5 buteliuko. Bijau prisisneketi jau menesi rankos svarios ir be pirstiniu darbuojuosi. Bet ju yra tik homeopatinese vaistinese.
Atsakyti