Sveikos,
As pasirodo irgi turiu sia bjauria liga, ir kaip viena dermatologe man pasake - tai pati bjauriausia ir sunkiausia ranku liga yra.
su ja kovoti galima - tik reikia myleti ir priziureti savo rankytes ir zinoma reikia tam skirtu vaistuku.
Tris savaites baisia sausejo oda, bere masaus poodiniais spuogeliais - bet as vis nesuprasdavua kodel..kas cia negrai, gal nuo vandens, bet kai jau pradejo plysti
oda ir niezteti (trys pirstai ir tarpupirsciai) susiemiau rimtai.
taigi siandiena pirma diena kai tepu israsytu gaminamu tepalu su daugybe visokiu
vaistuku - ir zinokit efekta tikrai jauciu (tfu tfu tfu tris kartus), nors sake teks tepti
3-4 savaies nors ir pageres, o veliau naudoti rankytems pasitepti vis naujai atsiradusi
Xerolys + emolienta.
Zinoma dar israse pavartoti C vit. leidziamo, Cal-Mag-Zn geriamo, antialerginiu vaistuku - nes sios ligos kaip supratau veiksniai susije su alergenais (man ypac nuo skalbimo milteliu arba vanihso) isberdavo ir niezedavo.
Vaistinese yra Viniliniu pirstiniu be pudros pirkti - sake jas naudoti, o dar geriau medvilnines ir tada anr virsaus vinilines.
Taigi - man gydytoja pasake - tai isgydoma liga, tik reikia neuzleisti ir visada uzbegti jai uz akiu.
Jeigu ka domintu kas tai per tepaliukas - rasykit i az atsiusiu
sekmes visoms ir visiems sveikstant, mes ligoms nepasiduosime