Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo presas

QUOTE(rasiuxxx @ 2009 06 08, 12:08)
GAL KAS ZINOT GERU PRATIMU VIRSUTINIAM PILVO PRESUI? ...

pasižiūrėk čia tiute's nuorodėlę, turėtum rasti savo presiukui naudos mirksiukas.gif
QUOTE(*tiute* @ 2009 05 17, 11:36)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 08 birželio 2009 - 11:29
Na mergytes kaip jum sekasi dailinti pilvukus? Ar matote rezultatus, ar nors vienai akivaizdziai sumazejo apimtys? blush2.gif Na as nors ir neseniai dar sportinuos, beveik du menesius, bet pratimus pilvui darau kiekviena diena ryte ir vakare, nu bet rezultatai tai nuliniai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2009 06 14, 10:55)
Na mergytes kaip jum sekasi dailinti pilvukus? Ar matote rezultatus, ar nors vienai akivaizdziai sumazejo apimtys? blush2.gif Na as nors ir neseniai dar sportinuos, beveik du menesius, bet pratimus pilvui darau kiekviena diena ryte ir vakare, nu bet rezultatai tai nuliniai doh.gif

o teisinga mityba + kardio nepamiršti? smile.gif vien pilvo pratimais preso nepasidarysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2009 06 14, 11:00)
o teisinga mityba + kardio nepamiršti? smile.gif  vien pilvo pratimais preso nepasidarysi  mirksiukas.gif

Aš sportuoju jau beveik metus, presas stiprus bet atsikratyti sluoksniuko ant pilvo nepavyksta g.gif Nežinau kaip jo atsikratyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2009 06 14, 19:17)
Aš sportuoju jau beveik metus, presas stiprus bet atsikratyti sluoksniuko ant pilvo nepavyksta  g.gif  Nežinau kaip jo atsikratyt  g.gif

va čia ir yra "linksmoji dalis" smile.gif reikia mažint riebalinį sluoksnį tada išryškės presiukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2009 06 14, 22:09)
va čia ir yra "linksmoji dalis"  smile.gif  reikia mažint riebalinį sluoksnį tada išryškės presiukas smile.gif

Kaip sumažint? unsure.gif g.gif Aš ir taip plona 178 cm, 60 kg doh.gif
Atsakyti
na ka mergaites, as taip pat grazinu savo pilvuka pratimukais ivairiais tongue.gif turiu filmuka toki gan nebloga, nors ir matosi kad senovinis jis toks biski biggrin.gif 8 min manksta su pratimais skirtais vien pilvo presui, na nezinau ar jie veiksmingi, bet lyg man ir padeda, neilgai dar darau, tai ziuresim kaip bus toliau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ella*: 19 birželio 2009 - 18:47
QUOTE(ella* @ 2009 06 19, 19:43)
  turiu filmuka toki gan nebloga, 8 min manksta su pratimais skirtais vien pilvo presui,

o gal gali tuo filmuku pasidalint? 4u.gif
Atsakyti
na tuomet reiks emailo man mirksiukas.gif
Atsakyti
na ikelsiu nuoroda kur ikeliau si video, tik ten tik 10 asmenu ji bus galima atsisiusti, na tai kas spesit tai thumbup.gif http://rapidshare.co..._minut.AVI.html
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti