Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo presas

na tai ka moteros tesiam smile.gif
kas nores pasiskaitineti tai sena tema cia
http://www.supermama...showtopic=62245

as tai isidejau spirale tai daktaryte rekomendavo savaitele nepiktnaudizuati sportu tai leidau sau savaite patinginiauti bet jau vakar tai daviau as jam po aerobikos t.y. kuno dizaino dar nuvariau i treniruoklius tai pavariau kaip niekad saziningai isjudinau as savo pilvuka tai vat smile.gif
na ar atsiras gyvu 4u.gif
Atsakyti
yra gyvu biggrin.gif ne visos vasaroja mirksiukas.gif dabar bus klubu tustejimo metas kai orai atsilo jauciu biggrin.gif
tad sekmes visom neprarasti valios rolleyes.gif
Atsakyti
aga pas mus jau kaime po viena treniruote padare i diena tai dar si menesi speju moteru bus ant galvu lipsim tai kai jau mane uzknis tai eisiu tik presui i sale ir vsio ir visas dienas nuo ryto iki vakaro aplink ezerus vezima stumdysiu smile.gif o kaip jau snd tyyyyngiu atsilenkimus daryti tai cia kas tai baisaus bet vistiek prisiversiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš jau daug metų sportuoju aerobikoj, bet nesu patenkinta savo formom.... Pilvas viduj kietas, o ant viršaus lašinukų yra, tiesa, nedaug, bet yra. Ir vidinėj šlaunų pusėj yra.
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2008 06 04, 11:16)

Geismas, 04 Bir 2008 - 11:16, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ć†:

Geismas, 04 Bir 2008 - 11:16, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ć†:

Aš jau daug metų sportuoju aerobikoj, bet nesu patenkinta savo formom.... Pilvas viduj kietas, o ant viršaus lašinukų yra, tiesa, nedaug, bet yra. Ir vidinėj šlaunų pusėj yra.

o kaip su mityba reikalai?lens.gif nes su pilvo presu laabai susije
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2008 06 04, 10:16)

Geismas, 04 Bir 2008 - 10:16, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ć†:

Geismas, 04 Bir 2008 - 10:16, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ć†:

na kaip cia pasakius daug sportuoju aero.... na pas mane nera tas pilvukas toks kaip pas mane buvo pries 10metuku ax.gif na cia kaip pvz metai paimti tiek kiek man metuku ir po tiek dzigitu as esu savo pilvuku patenkinta jis pas mane ir na siek tiek blush2.gif bet man ir mano MB grazu tai as ji palaikau kad nedidetu na bet aisku jei jis sumazes tai bus thumbup.gif tuo labiau rugpjucio 8d pas mus bus krikstynos na ir izadus 10metu proga atnaujinsim tai visa figura man asmeniskai thumbup.gif drinks_cheers.gif bet pilvukas tai tiek to galetu sukvadrateti lotuliukas.gif
tai ir varau atsilenkimus fitness4.gif visaip
sekmes visom prisijungusiom prie musu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktorijag: 05 birželio 2008 - 22:22
sveikutes 4u.gif paskaiciau cia pas jus apie ta pilva ir tuos nelemtus riebaliukus doh.gif pas mane tas pats blush2.gif
as tais tengiouosi namuose vis padaryti kelis pratimukus pilvui-kokius 10 turiu susirasius ir varau kas dien,nu bet kad sunku tuo laseku atsikratyti,tai sakes unsure.gif veliau gal imesiu ir jums tuos pratimukus,gal kuriai patiks ir pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mijos mama: 08 birželio 2008 - 15:08
na va,keliata pratimuku idesiu mirksiukas.gif

1. atsigulti ant nugaros,kojas pakelti staciu kampu aukstyn (status kampas per kelenus),pakelti gava,ir rankas pakelus nuo zemes,prie sonu,mosikuoti jomis i sonus(nedideliu kampu-vos,vos,bet greitai).

2. atsisesti ant grindu.kojos istiestos.pries save istiesti rankas,kad butu lygiagreciai kojoms ir letai gultis ant grindu.atsigulus letai keltis,o tuo tarpu rankas laikyti salia kuno (taip didesnis kruvis yra presui)

3. atsigulti ant nugaros.pakelti tiesias kojas aukstyn(lyg boksta),rankas susideti uz galvos arba kam sunku pasikisti po uzpakaliu ir tiesias kojas kelti ir leisti zemyn.

4. atsigalti ant nugaros.rankas istioesti i sonus.kojas sulenksti staciu kampu kaip pirmajama pratime ir per liemeny jas sukti (leisti) i viena sona ir i kita (virsutine kuno dalis nejuda,o apatine sukiojasi i sonus).neleisti visiskai kojoms pasiekti zeme-didesnis kruvis tada.

5.gulint ant nugaros,rankas susideti uz galvos,kojas padaryti staciu kampu.kairia alkune sukant link desinio keleno,kairia koja tiesti (priesinga alkune prie priesingos kojos ir kojaskeiciant tiesti). turbut tiksliai si paaiskinau pratima g.gif blush2.gif

6. gulint ant nugaros,rankas istiesti prie saves o kojas pakelti (bokstas).pries ir pagal laikrodzio rodyklesukti jas ratais.

7.guleti ant nugarios.kojas pakelti nuo zemes mazdaug 45 laipsniu kampu (tiesias).taip gulint,tarsi su rankom pabintis i kojas ir kuo auksciau meginti pasiekti 9kojos nejuda o kunas kyla ir leidziasi).

8.sedint,istiesti kojas.suimti kiek imanoma toliau uz koju ir lenktis i prieki.

9. zirklutes (manau jau visos zinot ir nerasysiu). mirksiukas.gif

10. atsigulti ant nugaros.pakelti vienu metu kojas ir galva siek tiek nuo zemes,kad issitemptu presas ir svelniai tapsnoti per pilva.

turiu dar kelis bet jau nezinau kaip aiskiai juos aprasyti...
tikiuos kuriai nors tik ir patiks si informacija mirksiukas.gif
Atsakyti
mijos mama na ir vat atsispauzdinau ir varysiu smile.gif
ziuresim kaip cia db bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 06 09, 11:20)

Viktorijag, 09 Bir 2008 - 11:20, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ć†:

Viktorijag, 09 Bir 2008 - 11:20, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ć†:

mijos mama  na ir vat atsispauzdinau ir varysiu  smile.gif
ziuresim kaip cia db bus  lotuliukas.gif

mijos mama  na ir vat atsispauzdinau ir varysiu  smile.gif
ziuresim kaip cia db bus  lotuliukas.gif

malonu kad kad patiko ax.gif dabar tikiuosi pades labai 4u.gif
Atsakyti
na turi padet nes nuo liepos men aerobikos nebus nors vaiksciosiu i sale bet pilvukui tai kiekviena diena reik daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijag @ 2008 06 09, 17:37)

Viktorijag, 09 Bir 2008 - 17:37, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ć†:

Viktorijag, 09 Bir 2008 - 17:37, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Ä€Ā¼Ć„ā€ Ä€Ā¦Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀšÄ€Ā¬Ć„ĀÄā€šĀ¬Ä€Ć†:

na turi padet nes nuo liepos men aerobikos nebus nors vaiksciosiu i sale bet pilvukui tai kiekviena diena reik daryti  smile.gif

na turi padet nes nuo liepos men aerobikos nebus nors vaiksciosiu i sale bet pilvukui tai kiekviena diena reik daryti  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti