Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

QUOTE(cenzura @ 2008 07 09, 09:59)
mano vaikui maistas labai patiko, be to, kaip supratau, tai gidymo dalis-DIETINIS maistas. pieniskos sriubos, koses, kotletukai, balandukai, ivairios sriubos(ju gali valgyt kiek nori). mano vaikui labai patiko ir tiko (jam 4 metukai)  4u.gif

Oh... tai bent aciu uz atsakyma cool.gif
Nes man jau stresas kilo.
Manau kad mano vaikiui bus "no problem", jis paprasta maista valgo (pvz., l.megsta valgyti darzelyje).
Labai aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amberlady @ 2008 07 09, 10:32)
Oh... tai bent aciu uz atsakyma  cool.gif
Nes man jau stresas kilo.
Manau kad mano vaikiui bus "no problem", jis paprasta maista valgo (pvz., l.megsta valgyti darzelyje).
Labai aciu! 4u.gif

jei darzely valgo-viskas bus thumbup.gif nes maniskis darzely irgi viska valgo, nuolat kartojo, kad viskas, kaip darzelyje biggrin.gif

tik truputuka sunkiau buvo prie naujo rezimo priprast. pusryciai apie 8 val, o pietus tik 14 val, bet po savaites priprato rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Andzeika @ 2008 07 08, 09:58)
Sveikos, mes liepos 28d. vaziuosime i Druskininkus. vaziuosiu su 4m. suneliu pagal kelialapi, bet noriu dar paimti su savim viresne dukra 7m. idomu, ar imanoma kartu su kitu vauku ten gyventi? gal kas turi patirties? labai lauksiu atsakymo  4u.gif

Mane irgi labai domina šis klausimas, gal kas turi patirties? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amberlady @ 2008 07 09, 10:49)
Sveikos mamytes!
Mes taip pat ne uz ilgo vaziuojame i Palangos Gintara.
Daugiausia nusiskundimu matau yra del maitinimo. Gal galetumete konkreciau - kas nepatiko - nesviezia, mazos porcijos, neskanu, daug sintetikos?
Nes nezinau kaip mums planuotis valgi...gal kokiu sausu koshiu nusivezti... g.gif
Buciau labai labai dekinga uz detalesnius pasisakymus apie maista. 4u.gif

Nu nezinau cia parase, kad sriubos skanios tai nepasakyciau vienintele skani buvo su frikadelem, ir jei keptas maistas dietinis tai tikrai nesutikciau, keptas, sausas maistas nemanau kad dietinis, mazos porcijos, bet mano vaikui uzteko
Pusryciai buvo 8 val pietus 13.30 vakariene 18 val, bet as namo nesdavausi tai laikas dar anksciau mirksiukas.gif nesiuryciau daug vestis ten yra maximos parduotuve tai bet kada galima nueiti ir apsipirkti, kas del proceduru tai man buvo geriau is ryto.
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2008 07 09, 20:19)
Nu nezinau cia parase, kad sriubos skanios tai nepasakyciau vienintele skani buvo su frikadelem, ir jei keptas maistas dietinis tai tikrai nesutikciau, keptas, sausas  maistas nemanau kad dietinis, mazos porcijos, bet mano vaikui uzteko
Pusryciai buvo 8 val pietus 13.30 vakariene 18 val, bet as namo nesdavausi tai laikas dar anksciau  mirksiukas.gif nesiuryciau daug vestis ten yra maximos parduotuve tai bet kada galima nueiti ir apsipirkti, kas del proceduru tai man buvo geriau is ryto.

Taip pat aciu uz nuomone, info apie dienotvarke ir patarima! 4u.gif
Atsakyti
Na stai vaziuosim rugpjucio 4 d.i Druskininku Saulute.
Idomu, ar reiktu pasiskambinti pries vaziuojant, kad gauti geresni kambari(kad buciau tik viena su vaiku kambaryje), kad ir mokama? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kačiux @ 2008 06 09, 13:38)
pas mus tai irgi jokiu kelalapiu nedalina gydytoja, pati skambinkis ir registruokis, ji tik popierius sutvarko, nezinau nuo ko cia priklauso. kazka esu girdejus, kad kelalpiai tik ipatingis atvejais duodami, iskart po ligonines rebilitacijai ar dar kaip ten, nezinau. bet irgi pavargau nuo to nezinojimo, siuncia visur, o zmogus nesupranti kur cia kelio pradia kur bus pabaiga. Nei tos sanatorijos nebesinori. Ir i planga siule nvaziuot tipo proceduros prastesnes, bet taip ir nezinau ar cia tikrai del to agitvo i kita, ar turi savu kitu sumetimu, i tikriausiai kol visu neisbandysiu ir nesuzinosiu

Gydytoja gal ir nedalina, bet turi padet paruos dokumentus, galiu paskayti tiek, kad mes birzelio gale patekom i ligonine su plauciu uzdegimu, is ligonines nesiunte i sanatorija, pasake mandagiai kad visos vietos ponu uzimtos, bet rekomendavo kreiptis i seimos gyd. Kreipemes, tuomet daktare pasiunte pirminei reabilitacijai pas reabilitologa, kur eisime pirmadieni, po to sake seks sanatorija, na tokia tvarka matyt kad butina pirmine reabilitacija, nes ligonine to issare neparase kad mes ja praejom, tai va, po is TLK sake gausim kelelapi, jo daar neturim, bet tikiuosi..... Viskas nezinoma, bet padaroma, kol kas visi snekasi ir daro, o i sanataorija ir skambint nemanau, gi bus kelialapis. Aciu buvusioms mamytems uz pasakojima del maisto, buities, nes va to tai daktare nepapasakos, maniskei 2,5 metuku tai prasysim tu virtiniu kurie maziams priklauso lotuliukas.gif nes mesos nevalgom kazkaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(igveta @ 2008 07 09, 09:48)
Mane irgi labai domina šis klausimas, gal kas turi patirties? 4u.gif

Kai buvom pernai,tai visa savaite su mumis tetis gyveno ir visiskai niekam ten neidomu buvo,kas dar ten kambary buna.Aisku,gyvenom vieni,nes per visa laikotarpi i musu kambari nieko ir neikele.Jei butume gyvene dar su kita mama ir vaikuciu,tai aisku,kad vyras nebutu galejes but kartu su mumis,bet kad jau taip susikloste,tai buvo labai smagu thumbup.gif I valgykla su vaikuciu eidavom tas,kuris labiau noredavom valgyt biggrin.gif zodziu ir ten jokiu problemu nekilo.O prie musu stalo sedejo berniukas su teciu,o kartu su jais ir sese(bet ji siaip,be jokiu proceduru)Manau kad dar vienas vaikutis,tikrai nesukels niekam jokiu rupesciu,kad tik uztektu vietos kur miegot,nes kai kur mamai su vaiku buna skirta 2 lovos,kai kur 3.Sekmes mirksiukas.gif Mes irgi dumiam 11 rugpjucio
clap.gif
Atsakyti
gal kuri ka nors zinot apie Kauno V.Tumenienes vaiku reabilitacijos centra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2008 07 09, 11:59)
mano vaikui maistas labai patiko, be to, kaip supratau, tai gidymo dalis-DIETINIS maistas. pieniskos sriubos, koses, kotletukai, balandukai, ivairios sriubos(ju gali valgyt kiek nori). mano vaikui labai patiko ir tiko (jam 4 metukai)  4u.gif

Na nežinau,bet kai mes buvom per visas 18 dienų tik gal du kartus buvo pieniška sriuba,tie balandukai gal tik kartą,varškėtukai irgi tik gal du kartus,ir tai pirmas 5 dienas negavom priešpiečių kur priklauso mažam vaikui,ėjau tris kartus klaust kodėl negaunam doh.gif padavėjos naglos,jei nepaklausi tai ir neduos,vieną kartą net man matant atidavė paskutinę porciją vienam šešiamečiui,o mano trimetei tipo nebeturim varškėčių,vos vėjo nepakėliau,įsiutino nerealiai, pasakiau administratorei,tuoj atnešė ,ir taip pastoviai,turi žiūrėt kad gautum kas priklauso,o pagrindas šnicelis arba kotletas su sausom bulvėm arba sausais grikiais doh.gif maistui tikrai turiu pretenzijų,ir dar galėtų pietūs būt anksčiau,vaikai maži išvargsta,ir valgyt nebenori,nes jau nori miego...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif .
Ir aš jungiuosi prie jūsų,beketinanti su savo mažyliu vykti į Palangos "Gintaro" sanatoriją.Mano vaikinas didelis ligoniukas,turime didelių neurologinių ir viškinimo problemų.Gal kurios mažiukui (mažiukei) pasitaiko vėmimo priepolių ir dėl to lankėtės sanatorijoje?Mano sūnų kankina šita bėda verysad.gif .Tad galvoju dėl to vykti į sanatoriją. Šiandien pasiskambinau į registraciją,tai galėtume važiuoti nuo rugsėjo 10 d. Dabar trūksta tik vieno svarbaus dalyko - gauti kelalapį...Rytoj dėl savo bėdų iš ryto einam pas gydytoją,tad bandysiu prašytis.... Patarkit,kaip pradėti kalbėti,ką sakyti... Patys gydytojai,kaip suprantu,labai vengia dalinti tuos kelalapius... Kaip su jais reikia kalbėtis, ar reikia "patepti". Ir kokia stafkė būtų ir pan.

Ačiū už info 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnelė: 22 liepos 2008 - 15:39
Nuo rugsėjo 3 d. mes vyksime į Palangą,į "Gintaro" sanatoriją unsure.gif. Gal kas tuo metu bus,būtų smagu susidraugauti rolleyes.gif .
Atsakyti