Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

QUOTE(asta_lapute @ 2009 07 31, 14:19)
Sveikute,

O kiek reikia mokėti už tą papildomą gyventoją????

Būkit geros mergaitės, atsakykyt... smile.gif
Gal rastume ir mes galimybe viena nelegalą nusivešti?.... blush2.gif

bandykit vežtis, jei įkliūtumėt, susimokėsit į kasą po 15lt berods už vaiką.. Realiai tai niekas ten netikrina, užsuka tik valytoja rytais iki kokių 11 val smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 08 01, 15:53)
bandykit vežtis, jei įkliūtumėt, susimokėsit į kasą po 15lt berods už vaiką..  Realiai tai niekas ten netikrina, užsuka tik valytoja rytais iki kokių 11 val smile.gif

Labai ačiū už info. 4u.gif
Bandysim vežtis nelegalą, gal kaip nors.... Na, jei reikės ir susimokėsim, nepergyvenam dėl to. Grįžusi būtinai parašysiu atsiliepimus. smile.gif
Atsakyti
O gal kas nors galetumete papasakoti kuom maitina Palangos Gintare. Na mazdaug kas per maistas pusryciams, pietums ir vakarienei? Busiu labai dekinga. Mano dukryte ne viska gali valgyti, tai labai idomu. O ten meniu gal buna pritaikytas pagal amziaus grupes?
Atsakyti
QUOTE(Edituks I @ 2009 08 05, 15:27)
O gal kas nors galetumete papasakoti kuom maitina Palangos Gintare. Na mazdaug kas per maistas pusryciams, pietums ir vakarienei? Busiu labai dekinga. Mano dukryte ne viska gali valgyti, tai labai idomu. O ten meniu gal buna pritaikytas pagal amziaus grupes?

meniu kažkiek atitaiko jei vaikas alergiškas. Mano metinukei beveik viskas tiko ten.
Pusryčiams visada sumuštinukai su sūriu,mėsyte ar dešryte.;pasirinktinai būna kokia nors košė-avižų,ryžių,manų,grikių. Arbata.
Pietums sriubos kelių rūšių (ant visų stalų skirtingos pakliūna,jei ką-galima prašyti iš kaimynų mėgstamos sriubos wink.gif ), sultys kokios, kartais bananas,obuolys,jogurtukas vaikams iki 3 metukų. Karštas patiekalas pasirenkamas irgi iš kelių, dažnai duoda maltinukus tokius,beveik kasdien, tai mano panai labai tiko-nei kramtyt daug nereikia, nei ką biggrin.gif Salotos būna, blynų įvairiausių rūšių..
Vakarienei vėlgi arba blynai, varškėtukai kokie, sumuštiniai su arbata, kažkas mėsiško..

Žodžiu atsirinkti tikrai galima kas ką mėgsta ir ką gali valgyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 08 05, 15:43)
meniu kažkiek atitaiko jei vaikas alergiškas. Mano metinukei beveik viskas tiko ten.
Pusryčiams visada sumuštinukai su sūriu,mėsyte ar dešryte.;pasirinktinai būna kokia nors košė-avižų,ryžių,manų,grikių. Arbata.
Pietums sriubos kelių rūšių (ant visų stalų skirtingos pakliūna,jei ką-galima prašyti iš kaimynų mėgstamos sriubos wink.gif ), sultys kokios, kartais bananas,obuolys,jogurtukas vaikams iki 3 metukų. Karštas patiekalas pasirenkamas irgi iš kelių, dažnai duoda maltinukus tokius,beveik kasdien, tai mano panai labai tiko-nei kramtyt daug nereikia, nei ką biggrin.gif Salotos būna, blynų įvairiausių rūšių..
Vakarienei vėlgi arba blynai, varškėtukai kokie, sumuštiniai su arbata, kažkas mėsiško..

Žodžiu atsirinkti tikrai galima kas ką mėgsta ir ką gali valgyti 4u.gif

Hm, na idomiai, tikejausi sveikesnio meniu nei sumustiniai ir maltiniai. O darzoviu duoda nors kiek? Nes mano mazoji megsta visu labiausiai darzoves, mesos valgom karta dienoje maza gabaliuka. Blynus nebent retai ir pacios gamintus, nes mes visai netoleruojam pieno produktu. Kaip suprantu bus mums ten sunkokai. O kambari galima savo virduli tureti, nepyksta?
Atsakyti
QUOTE(Edituks I @ 2009 08 05, 16:01)
Hm, na idomiai, tikejausi sveikesnio meniu nei sumustiniai ir maltiniai. O darzoviu duoda nors kiek? Nes mano mazoji megsta visu labiausiai darzoves, mesos valgom karta dienoje maza gabaliuka. Blynus nebent retai ir pacios gamintus, nes mes visai netoleruojam pieno produktu. Kaip suprantu bus mums ten sunkokai. O kambari galima savo virduli tureti, nepyksta?

būna ir vištienos, ir salotų, ir karbonadų wink.gif Virdulį galit turėti, nelabai kas tikrina... Meniu svarbiausia įvairovė, nėra viskas nesveika, pvz maniškė valgydavo sūrį nuo sumuštinio arba atsirinkdavom sriubas be pieno... Pasakysit valgyklos administratorei,kad alergiška mergaitė ir pritaikys jums kažkiek wink.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,mes jau ir pradejom ruostis i Palangos "Gintara".Kazin ar gausim palaiminima is ligoniu kasu....
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2009 08 06, 09:56)
sveikos mergaites,mes jau ir pradejom ruostis i Palangos "Gintara".Kazin ar gausim palaiminima is ligoniu kasu....

lauksim žinių, o kokiam jūs mieste?
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 08 06, 11:03)
lauksim žinių, o kokiam jūs mieste?

mes esam is Siauliu...
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2009 08 06, 11:39)
mes esam is Siauliu...

na, tikėkimės suras dar lėšų jums 4u.gif Aš nerimauju dėl kito pavasario, tikriausiai nebegausim jau mes unsure.gif
Atsakyti
O prie kambario yra tualetai, ar tik kazkur bendri, kur reikia nueiti? Gal kambaryje yra kriaukles?? Su mazu vaiku labai aktualus tie klausimai. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edituks I @ 2009 08 06, 16:42)
O prie kambario yra tualetai, ar tik kazkur bendri, kur reikia nueiti? Gal kambaryje yra kriaukles?? Su mazu vaiku labai aktualus tie klausimai. Aciu smile.gif

prie kiekvieno kambario yra tualetas su dusu...
Atsakyti