Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 20, 11:51)
mamytes kiek girdejau ten patalpos pusiau atremontuotos?

bet jaigu pats moki uz kelione,gal galima paprasyti,kad duotu atremontuotas? unsure.gif

o kiek dienu vaziuojate?
ar pakaks 10dienu?ar reiktu pora savaiciu?

Yra vienas korpusas su renovuotais kambariais, jų kaina bet kuriuo atveju yra 15lt vasaros sezonu smile.gif

Aš jei mokamai važiuočiau, imčiau 8-12 dienų, ne daugiau, nes tik tiek ilgiausiai tęsiasi druskos ir inhaliacijos, visos kitos procedūros tai kokie 5-8 kartai smile.gif

QUOTE(Darling @ 2009 06 20, 21:27)
O pas kokią jūs gydytoją prisirašę? kiek žinau tai su lengva forma neduoda kelialapio,o su sunkia ar vidutine duoda g.gif Man tai problema ta,kad maitinu mažiuką ir negaliu vežtis kartu į sanatoriją,tai turbūt ir dukrytė liks be sanatorijos verysad.gif

mums davė vienai su svidutine, kitai su lengva forma, bet nuo birželio keitėsi tvarka, astmininkams beveik nebedalins kelialapių...

Su kūdikiu tikrai ten problematiška, visų pirma jis turėtų derintis prie bendro grafiko - t.y. pusryčių,pietų ir vakarienės valgykloje, procedūrų įvairių... Nu grynas vargas su leliukais ten, man su metinuke ir tai nelengva buvo.

QUOTE(Dovyte @ 2009 06 21, 09:50)
Kas buvo sanatorijoje "Palngos gintaras", pasidalinkite prasau patirtimi: ar ten visi kambariai atskiri?Ar reikia moketi uz elektros prietaisus?

Ir dar mamytes, kurios vezesi savo antrus vaikus papildomai. Ka veike vaikas, kai kitam dare proceduras, pavyzdziui druskos kambary reikia pakankamai ilgai buti, negi palikt vaika uz duru  g.gif

kambariai visi atskiri, visi naudojasi virduliais,kompiuteriais nemačiom...

Druskose mama gali būti su vaiku tik triskart, už kitus kartus jau moka po 12lt, arba palieka vieną vaiką. Šiaip su vaikais problemų nebuvo bent jau man, kol vienai druskos, kita pamiegodavo, arba kieme palaukdavom, na,svarbiausia,kad vienas iš vaikų jau būtų savarankiškesnis, tarkim sugebėtų susirasti savo kambarį (pareitų iš kokios procedūros atgal).
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 06 21, 20:41)
Druskose mama gali būti su vaiku tik triskart, už kitus kartus jau moka po 12lt, arba palieka vieną vaiką. Šiaip su vaikais problemų nebuvo bent jau man, kol vienai druskos, kita pamiegodavo, arba kieme palaukdavom, na,svarbiausia,kad vienas iš vaikų jau būtų savarankiškesnis, tarkim sugebėtų susirasti savo kambarį (pareitų iš kokios procedūros atgal).

Kitam vaikui jokiu proceduru nebus, tai matyt tures uz duru laukt. Neklauzados mano vaikai, jauciu kaip sunku bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovyte @ 2009 06 21, 22:33)
Kitam vaikui jokiu proceduru nebus, tai matyt tures uz duru laukt. Neklauzados mano vaikai, jauciu kaip sunku bus  doh.gif

susitarkit graziai su sesute kuri aptarnauja drusku kambari ir leis ieiti ir su kitu vaikiuku mirksiukas.gif as tai vaziavau su trimis padauzomis doh.gif o priklause pagal kelialapi tik vienam ax.gif vesdavausi visus i visas proceduras, graziai paprasydavom 4u.gif (saldainiu dezutem apdalydovom) ir viskas buvo thumbup.gif

viena karta maciau mamyte su lelium nesykleje, tai tikrai nekas, o paskui abidvi kazkur dingo, gal namo isvaziavo g.gif bet tada buvo ankstyvas pavasaris,visokie vejai ir skersvejai kolidoriuose, nei y laukeli iseiti. vo dabar gi vasara, manau jei yra noro ir ryzto tikrai viskas bus biggrin.gif tik skambinant uzsiregistruoti niekada nereik sakyti kad dar ir palydos atsivezat, nelegala taip sakant ax.gif viskas spresis vietoje, mes tai ten niekam neuzkliuvom visa buvimo laika...
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2009 06 21, 09:32)
Tai vat kad jis pas mane toks ramuolis, verkia itin mažai unsure.gif Aha, iš lazdynų mirksiukas.gif  Šiaip man Valantejutė tai labiau patinka už Krasovskienę,bet kiek žinau,tai abi per daug nedalina kelialapių unsure.gif Jeigu kreiptumėtės į Santariškes pas pulmonologą,tai manau tikrai skirtų, nes galima ir per juos važiuoti, tik reikia dar reabilitaciją praeiti.

aha man irgi valantejute fainesne, Krasovskiene tai labai nepatinka,nevirksinu jos visai blush2.gif
siaip patinka labai Irena, sesute musu ax.gif
kaip smagu,kad irgi is lazdynu smile.gif thumbup.gif
gaila,kad leliukas jusu papinukas, unsure.gif o gal dukryte isleisk i sanatorija su tetuku?
nes as pati galvoju,kad gal mazaji isleisiu su anyta,arba savo mama smile.gif nes pas mane labai dag darbo verysad.gif

sian eisim pas gidytoja,prasysiu ,kad duotu siuntima pas pulmonologe, nu ne svaikui negereja, net ikvepent ora, tos svilpimas pas ji girdisi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 22 birželio 2009 - 09:24
mamytes, o per diena kiek buna proceduru mazdaug? blush2.gif
telikas yra kiek supratau?
ir kiek kartu per diena maitina? ax.gif
ACIU
Atsakyti
Erikiuxxx, švilpimas bronchuose tai obstrukcija, dažnai tai ir parodo bronchinę astmą unsure.gif Būtinai pas pulmonologą rodykitės, vaikas kankinasi, gaus ventolino kokio, ar pan., pagerės...

Per dieną būna keletas procedūrų, pradžioje daugiausiai, dičkei gaudavom 6 procedūras, maždaug būna nuo 4 iki 7 proc per dieną.

TV yra tik tuose kambariuose už kuriuos vasarą moki po 20lt. Bet mes neėmėm tokio kambario, nes yra poilsio kambarys, bet kada raktą paimi pas seselę budinčią ir eini žiūrėti ten TV. Mums retai kada jo prireikė...

Maitinimai tokiu grafiku:
8 - pusryčiai
13.30 pietūs
apie 16.30 - pavakarių pienas šiltas
18.30 vakarienė.

Maisto sočiai užtenka ir mamai nuo vaikų cool.gif Dar parsinešdavom sumuštinių,vaisių,sūrelį ar bandelių naktipiečiams.

Kažkas rašė, kad vežėsi kelis vaikus papildomus, ir niekas neužciokino, tai galiu truputį nugąsdinti, bet dabar labai kabinėjasi, jei užmato nelegalą, liepia susimokėti už jį, o į procedūras griežtai tikrina,kad papildomų vaikų nesivestumėte, keli atvejai prie manęs tokie ir buvo, kai mama mokėjo už leliuką, negana to, vos didesnė dukrytė turėjo eiti į aromaterapijos seansus viena be mamos, nes mamai su kūdikiu už durų laukti reikėjo doh.gif
Žodžiu aš rimtai pagalvočiau ar vežtis papildomų mažų vaikiukų (didesni - kas kita, jie ir palaukti kambary gali, ir t.t.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čili: 22 birželio 2009 - 09:50
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 22, 07:43)
mamytes, o per diena kiek buna proceduru mazdaug? blush2.gif
telikas yra kiek supratau?
ir kiek kartu per diena maitina? ax.gif
ACIU

musu aukste tai telika buvo galima ziureti tik nustatytu laiku,nuo 17iki 21 valandos.Viena karta su dar viena mama ir vaikais uzsibuvom,buvo 21.10,ibego sesute ir liepe isjungt(keistoka kakzaip pasirode.. g.gif )Bet labai retai vakare budavom namie,bet kokiu oru keliaudavom i pusyna arba prie juros thumbup.gif
siaip tai patarciau virduli veztis,nes ar apsirgtu vaikiukas,ar gerklyte suskaustu,neprilakstysi pas sesutes i posta arbatos(ten jos uzplikiusios turi)
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 06 22, 10:45)
Erikiuxxx, švilpimas bronchuose tai obstrukcija, dažnai tai ir parodo bronchinę astmą unsure.gif Būtinai pas pulmonologą rodykitės, vaikas kankinasi, gaus ventolino kokio, ar pan., pagerės...

Per dieną būna keletas procedūrų, pradžioje daugiausiai, dičkei gaudavom 6 procedūras, maždaug būna nuo 4 iki 7 proc per dieną.

TV yra tik tuose kambariuose už kuriuos vasarą moki po 20lt. Bet mes neėmėm tokio kambario, nes yra poilsio kambarys, bet kada raktą paimi pas seselę budinčią ir eini žiūrėti ten TV. Mums retai kada jo prireikė...
Maitinimai tokiu grafiku:
8 - pusryčiai
13.30 pietūs
apie 16.30 - pavakarių pienas šiltas
18.30 vakarienė.

Maisto sočiai užtenka ir mamai nuo vaikų cool.gif Dar parsinešdavom sumuštinių,vaisių,sūrelį ar bandelių naktipiečiams.
Kažkas rašė, kad vežėsi kelis vaikus papildomus, ir niekas neužciokino, tai galiu truputį nugąsdinti, bet dabar labai kabinėjasi, jei užmato nelegalą, liepia susimokėti už jį, o į procedūras griežtai tikrina,kad papildomų vaikų nesivestumėte, keli atvejai prie manęs tokie ir buvo, kai mama mokėjo už leliuką, negana to, vos didesnė dukrytė turėjo eiti į aromaterapijos seansus viena be mamos, nes mamai su kūdikiu už durų laukti reikėjo doh.gif
Žodžiu aš rimtai pagalvočiau ar vežtis papildomų mažų vaikiukų (didesni - kas kita, jie ir palaukti kambary gali, ir t.t.)

aciu smile.gif
oi teks anksti keltis biggrin.gif namie miegam iki 11h doh.gif
o jai nesergam i darza einam 10-tai h ax.gif

QUOTE(ta pati Sonecka @ 2009 06 22, 19:41)
musu aukste tai telika buvo galima ziureti tik nustatytu laiku,nuo 17iki 21 valandos.Viena karta su dar viena mama ir vaikais uzsibuvom,buvo 21.10,ibego sesute ir liepe isjungt(keistoka kakzaip pasirode.. g.gif )Bet labai retai vakare budavom namie,bet kokiu oru keliaudavom i pusyna arba prie juros thumbup.gif
siaip tai patarciau virduli veztis,nes ar apsirgtu vaikiukas,ar gerklyte suskaustu,neprilakstysi pas sesutes i posta arbatos(ten jos uzplikiusios turi)

oki aciu,zinosime del virdulio smile.gif
mes gavome siuntima pas pulmonologe,ziuresime ka sakys, ax.gif
Atsakyti
erikiuxxx, na,pagrindinės procedūros būna nuo 8.30 iki 12 val biggrin.gif Teks kažkaip keltis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 06 23, 11:42)
erikiuxxx, na,pagrindinės procedūros būna nuo 8.30 iki 12 val biggrin.gif Teks kažkaip keltis biggrin.gif

doh.gif jo

siandien buvome pas pulmonologe ,padare tirima, dar uz keliu dienu darys rengena, ir dar keleta tyrimu doh.gif
ziuresime,kas bus ax.gif
Atsakyti
Labas mamytės. Šiandien gydytojų konsultacinė komisija išleido mus į Gintarą. Važiuosim nuo liepos 13 d. Nors esu buvusi du kartus su savo vaikais, tačiau matau, kad naujovių visokių yra. Paskutinį kartą buvome 2007 m. pavasarį. Su vaiku "nelegaliuku" buvo sudėtinga, su pačiu vyr. gydytoju kalbėjau. Sudėtingai, bei leido, mokėti nereikėjo. Šįmet užsiprašiau rezervuoti renovuotą kambarį ir pasakiau, kada galbūt atsivešim brolį. 15 Lt parai. bet kaip matau, visgi ten dar galima prasisukti be mokesčių? Ech.... Gal su seselėm pigaa atsieitų susitarti? rolleyes.gif
O tie renovuoti kambariai visgi 10 ar 15 Lt kainuoja? Verta jį sakytis? O televizoriai kambariuose? visgi jie jau yra ar dar ne? Ir koks mokestis už juos?
Tai gal ir kokie arbatinukai renovuotuose yra? Papasakokit, mamytės, kuris buvot. Liksiu labai dėkinga smile.gif
Papildyta:
ir dar klausimėlis - ar yra galimybė ten ir vyrui pabūti kažkiek? ta prasme -nelegaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loresa @ 2009 06 16, 12:30)
Sveikos,gal kas neseniai buvo "Pusyno kelias".Jusu atsiliepimai .Kaip personalas?ir  t.t.Aciu!

As buvau praeita vasara, tai galiu pasakyt kad personalas ir visos proceduros idealu buvo, bet gyvenimo salygos mamoms su vaikais tai.... nu jeigu galit isivaizduoti pastatus nuo anu laiku stovyklu likusius tai va tokie. Na jeigu noresit gal ir nuotraukele kur nors rasiu.
Bet mums oras buvo labai geras tai mes tame kambaryje tiek ir tesedejom, pamiegam pietu ir gryzdavom nakciai. O daugiau, laikas proceduroms paderinamas prie vaiko dienos rezimo (aisku kiek tai imanoma), personalas malonus, drusku kambaryje su dvimeciu buvau visus kartus ir visos mamos su vaikais ejo, tik didesnieji jau vieni. Kitu laiku vaiskciojom po pusynus, kuriu ten uztektinai, jeigu norisi pramogu vienu autobusu galima nuvaziuoti ir i akropoli, nelabai toli. Maisto sociai ir gana skanus. Na daugiau nzn. Jeigu kas domina klauskit. O siaip mus kai registravomes del guvenimo salygu perspejo, gal jau siemet bus viskas sutvarkyta, reikia tiesiog paskambinus pasiklausti, nes jie nesliapia, sako kaip yra.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kačiux: 26 birželio 2009 - 14:29