QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 20, 11:51)
mamytes kiek girdejau ten patalpos pusiau atremontuotos?
bet jaigu pats moki uz kelione,gal galima paprasyti,kad duotu atremontuotas?
o kiek dienu vaziuojate?
ar pakaks 10dienu?ar reiktu pora savaiciu?
bet jaigu pats moki uz kelione,gal galima paprasyti,kad duotu atremontuotas?
o kiek dienu vaziuojate?
ar pakaks 10dienu?ar reiktu pora savaiciu?
Yra vienas korpusas su renovuotais kambariais, jų kaina bet kuriuo atveju yra 15lt vasaros sezonu
Aš jei mokamai važiuočiau, imčiau 8-12 dienų, ne daugiau, nes tik tiek ilgiausiai tęsiasi druskos ir inhaliacijos, visos kitos procedūros tai kokie 5-8 kartai
QUOTE(Darling @ 2009 06 20, 21:27)
O pas kokią jūs gydytoją prisirašę? kiek žinau tai su lengva forma neduoda kelialapio,o su sunkia ar vidutine duoda Man tai problema ta,kad maitinu mažiuką ir negaliu vežtis kartu į sanatoriją,tai turbūt ir dukrytė liks be sanatorijos
mums davė vienai su svidutine, kitai su lengva forma, bet nuo birželio keitėsi tvarka, astmininkams beveik nebedalins kelialapių...
Su kūdikiu tikrai ten problematiška, visų pirma jis turėtų derintis prie bendro grafiko - t.y. pusryčių,pietų ir vakarienės valgykloje, procedūrų įvairių... Nu grynas vargas su leliukais ten, man su metinuke ir tai nelengva buvo.
QUOTE(Dovyte @ 2009 06 21, 09:50)
Kas buvo sanatorijoje "Palngos gintaras", pasidalinkite prasau patirtimi: ar ten visi kambariai atskiri?Ar reikia moketi uz elektros prietaisus?
Ir dar mamytes, kurios vezesi savo antrus vaikus papildomai. Ka veike vaikas, kai kitam dare proceduras, pavyzdziui druskos kambary reikia pakankamai ilgai buti, negi palikt vaika uz duru
Ir dar mamytes, kurios vezesi savo antrus vaikus papildomai. Ka veike vaikas, kai kitam dare proceduras, pavyzdziui druskos kambary reikia pakankamai ilgai buti, negi palikt vaika uz duru
kambariai visi atskiri, visi naudojasi virduliais,kompiuteriais nemačiom...
Druskose mama gali būti su vaiku tik triskart, už kitus kartus jau moka po 12lt, arba palieka vieną vaiką. Šiaip su vaikais problemų nebuvo bent jau man, kol vienai druskos, kita pamiegodavo, arba kieme palaukdavom, na,svarbiausia,kad vienas iš vaikų jau būtų savarankiškesnis, tarkim sugebėtų susirasti savo kambarį (pareitų iš kokios procedūros atgal).