QUOTE(Čili @ 2009 06 13, 16:18)
Sonecka,sveika sugrįžusi, vienu metu mes ten buvom, bet va nesusirašėm, aš be interneto buvau Taip smalsu kuri ten tu buvai
Dėl valgyklos tai pritariu - jei stalas prie išėjimo, tai šakės-nurenka praeidami kaip išbadėję tas bandeles ir sūrelius Juokingai atrodė viena mama šalia mūsų stalo, kuri su sūnum viską suvalgiusi, likučius susirinkusi dar iš aplinkinių stalų paprašydavo sriubų (jas susipildavo į indelius), duonos ir t.t. Gal ten su visa familija atostogavo
Dėl valgyklos tai pritariu - jei stalas prie išėjimo, tai šakės-nurenka praeidami kaip išbadėję tas bandeles ir sūrelius Juokingai atrodė viena mama šalia mūsų stalo, kuri su sūnum viską suvalgiusi, likučius susirinkusi dar iš aplinkinių stalų paprašydavo sriubų (jas susipildavo į indelius), duonos ir t.t. Gal ten su visa familija atostogavo
As irgi nepaskambinau tau,nors numeri ir turejau,bet maniau,kad bus nuobodziau,o laikas labai greitai prabego.Juolab,tetis su mumis buvo,ir dar pazistamus susitikom,vienzo visai smagu Mes valgykloj,kaip ir minejau, sedejom prie "durinio"staliuko tai gal pastebejai kada,mano vaikinas garbanius,sviesiais plaukais O tavo abi mergaites gal?Viena tokia mazute? Bandau atgaminti ka mes ten matem