Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

QUOTE(Čili @ 2009 06 13, 16:18)
Sonecka,sveika sugrįžusi, vienu metu mes ten buvom, bet va nesusirašėm, aš be interneto buvau blush2.gif Taip smalsu kuri ten tu buvai blush2.gif  biggrin.gif
Dėl valgyklos tai pritariu - jei stalas prie išėjimo, tai šakės-nurenka praeidami kaip išbadėję tas bandeles ir sūrelius mastau.gif Juokingai atrodė viena mama šalia mūsų stalo, kuri su sūnum viską suvalgiusi, likučius susirinkusi dar iš aplinkinių stalų paprašydavo sriubų (jas susipildavo į indelius), duonos ir t.t. Gal ten su visa familija atostogavo laugh.gif

As irgi nepaskambinau tau,nors numeri ir turejau,bet maniau,kad bus nuobodziau,o laikas labai greitai prabego.Juolab,tetis su mumis buvo,ir dar pazistamus susitikom,vienzo visai smagu smile.gif Mes valgykloj,kaip ir minejau, sedejom prie "durinio"staliuko tai gal pastebejai kada,mano vaikinas garbanius,sviesiais plaukais biggrin.gif O tavo abi mergaites gal?Viena tokia mazute? ax.gif Bandau atgaminti ka mes ten matem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2009 06 16, 20:27)
As irgi nepaskambinau tau,nors numeri ir turejau,bet maniau,kad bus nuobodziau,o laikas labai greitai prabego.Juolab,tetis su mumis buvo,ir dar pazistamus susitikom,vienzo visai smagu smile.gif Mes valgykloj,kaip ir minejau, sedejom prie "durinio"staliuko tai gal pastebejai kada,mano vaikinas garbanius,sviesiais plaukais biggrin.gif O tavo abi mergaites gal?Viena tokia mazute? ax.gif Bandau atgaminti ka mes ten matem biggrin.gif

aha,mano abi mergiotės, vieną dažniausiai ant rankų nešiojausi biggrin.gif Nu neatgaminu jūsų, gal foto kokią asmeniškai? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vaziuojam nuo birzelio 26 i palangos gintara, gal dar kuri mamyte siuo metu vaziuos?
Atsakyti
sveikute
mes irgi galvojame vaziuoti i ginatara
mamytes kiek girdejau ten patalpos pusiau atremontuotos?

bet jaigu pats moki uz kelione,gal galima paprasyti,kad duotu atremontuotas? unsure.gif

as uzvakar skambinau vietu yra, gal del to ,kad iskart pasakiau,kad zadam vaziuoti ir uz viska susimoketi ax.gif
nors vaikui yra kaip ir bronchine astam,bet gydytoja pasake,kad mum nepriklauso ..

kainyte su mama butu i diena mazdaug 170lt
o kiek dienu vaziuojate?
ar pakaks 10dienu?ar reiktu pora savaiciu?

Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 20, 11:51)
sveikute
mes irgi galvojame vaziuoti i ginatara
mamytes kiek girdejau ten patalpos pusiau atremontuotos?

bet jaigu pats moki uz kelione,gal galima paprasyti,kad duotu atremontuotas? unsure.gif

as uzvakar skambinau vietu yra, gal del to ,kad iskart pasakiau,kad zadam vaziuoti ir uz viska susimoketi ax.gif
nors vaikui yra kaip ir bronchine astam,bet gydytoja pasake,kad mum nepriklauso ..

kainyte su mama butu i diena mazdaug 170lt
o kiek dienu vaziuojate?
ar pakaks 10dienu?ar reiktu pora savaiciu?

Kiek žinau,tai ilgiausiai būna druskų kambarys, skiria 10 kartų. Tai gal ir užtektų tiek dienų,nes brangiai gaunasi...O kur jūs paliksit mažiuką? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2009 06 20, 12:41)
Kiek žinau,tai ilgiausiai būna druskų kambarys, skiria 10 kartų. Tai gal ir užtektų tiek dienų,nes brangiai gaunasi...O kur jūs paliksit mažiuką? g.gif

na as irgi pagalvojau,kad kokiom 10dienu minimum reiktu unsure.gif
maziuka paliktume mociutei smile.gif

siandien buvome susitike su draugais,ju mergytei bronchine astma
tai jie buvo issireikalave sanatroja,
man tai ydomu labai pasidare, gal rimtai galima gauti kelione unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 20, 20:32)
na as irgi pagalvojau,kad kokiom 10dienu minimum reiktu unsure.gif
maziuka paliktume mociutei  smile.gif
siandien buvome susitike su draugais,ju mergytei bronchine astma
tai jie buvo issireikalave sanatroja,
man tai ydomu labai pasidare, gal rimtai galima gauti kelione  unsure.gif

O pas kokią jūs gydytoją prisirašę? kiek žinau tai su lengva forma neduoda kelialapio,o su sunkia ar vidutine duoda g.gif Man tai problema ta,kad maitinu mažiuką ir negaliu vežtis kartu į sanatoriją,tai turbūt ir dukrytė liks be sanatorijos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2009 06 20, 21:27)
O pas kokią jūs gydytoją prisirašę? kiek žinau tai su lengva forma neduoda kelialapio,o su sunkia ar vidutine duoda g.gif Man tai problema ta,kad maitinu mažiuką ir negaliu vežtis kartu į sanatoriją,tai turbūt ir dukrytė liks be sanatorijos verysad.gif

ech jo jai as maitinciau irgi negaleciau istrukti,nebent vaziuoti su dviem jai leidziama aisku ax.gif
bet kai nemaitinu,tai ramia sazine apliksiu mociutei smile.gif tik biski pavargs ji su mazium

na o kaip ta vidutine ir sunki forma atrodo?
mum paprasciausiai nuo 1metuku kai prasidejo kosuliai taip ir nesibaigia, max istempiam be kosuliu 2savaites, atibijotikus tik israso, kvepuojam per ta duda, singuliara geriam
vienu zodziu net nezinau gal cia lengva forma? g.gif
kas labiausiai gaila,kad musu pulmonologe dekrete dar man atrodo, Tomosiuniene,labai faina,pirmai lankydavomes pilymo, o veliau vazinejome uz natakalnio i tuberkuliozini g.gif ax.gif

o siaip pas pediatra tai lazdynuose vaikstom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 20, 23:24)
ech jo jai as maitinciau irgi negaleciau istrukti,nebent vaziuoti su dviem jai leidziama aisku ax.gif
bet kai nemaitinu,tai ramia sazine apliksiu mociutei smile.gif tik biski pavargs ji su mazium

na o kaip ta vidutine ir sunki forma atrodo?
mum paprasciausiai nuo 1metuku kai prasidejo kosuliai taip ir nesibaigia, max istempiam be kosuliu 2savaites, atibijotikus tik israso, kvepuojam per ta duda, singuliara geriam
vienu zodziu net nezinau gal cia lengva forma? g.gif
kas labiausiai gaila,kad musu pulmonologe dekrete dar man atrodo, Tomosiuniene,labai faina,pirmai lankydavomes pilymo, o veliau vazinejome uz natakalnio i tuberkuliozini g.gif  ax.gif

o siaip pas pediatra tai lazdynuose vaikstom ax.gif

Tai vat aš ir klausiu,pas ką Lazdynuose lankotės. Man Krasovskienė tai davė kelialapį,nes BA nustatė Santariškėse,kur parašė vidutinę sunkumo formą ir kad reikalingas sanatorinis gydymas. O dėl sanatorijos tai skambinau į Gintarą ir paklausiau, ar galiu atsivežti kartu kūdikį,tai vyr. gydytojas pareiškė,kad kūdikiams sanatorijoj ne vieta ir trukdys kitims gyventojams verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2009 06 20, 23:40)
Tai vat aš ir klausiu,pas ką Lazdynuose lankotės. Man Krasovskienė tai davė kelialapį,nes BA nustatė Santariškėse,kur parašė vidutinę sunkumo formą ir kad reikalingas sanatorinis gydymas. O dėl sanatorijos tai skambinau į Gintarą ir paklausiau, ar galiu atsivežti kartu kūdikį,tai vyr. gydytojas pareiškė,kad kūdikiams sanatorijoj ne vieta ir trukdys kitims gyventojams verysad.gif

as pas Valantejute,
u sakau tik uzsiminiau apie sanatorija,iskart buvo pasakyta jum nepriklauso doh.gif
tai
vienu zodziu nezinau,bandysiu eiti pas pulmonologe tai apsiklausiu smile.gif
paciai ydomu pasidare, nu tikrai vaikas ziauriai nusilpes, tie kosuliai jo sad.gif

del kudikio tai gaila,kad neleidzia, bet del trugdymo blink.gif kiek skaiciau kambariai ten atskiri,tai labai abejoju kad kudikis trugdys...
tie dvimetinukai daug triuksmingesni negu kudikiai smile.gif doh.gif

o tai tu is lazdynu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 21, 00:33)
as pas Valantejute,
u sakau tik uzsiminiau apie sanatorija,iskart buvo pasakyta jum nepriklauso doh.gif
tai
vienu zodziu nezinau,bandysiu eiti pas pulmonologe tai apsiklausiu  smile.gif
paciai ydomu pasidare, nu tikrai vaikas ziauriai nusilpes, tie kosuliai jo sad.gif

del kudikio tai gaila,kad neleidzia, bet del trugdymo blink.gif kiek skaiciau kambariai ten atskiri,tai labai abejoju kad kudikis trugdys...
tie dvimetinukai daug triuksmingesni negu kudikiai smile.gif doh.gif
o tai tu is lazdynu? bigsmile.gif

Tai vat kad jis pas mane toks ramuolis, verkia itin mažai unsure.gif Aha, iš lazdynų mirksiukas.gif Šiaip man Valantejutė tai labiau patinka už Krasovskienę,bet kiek žinau,tai abi per daug nedalina kelialapių unsure.gif Jeigu kreiptumėtės į Santariškes pas pulmonologą,tai manau tikrai skirtų, nes galima ir per juos važiuoti, tik reikia dar reabilitaciją praeiti.
Atsakyti
Kas buvo sanatorijoje "Palngos gintaras", pasidalinkite prasau patirtimi: ar ten visi kambariai atskiri?Ar reikia moketi uz elektros prietaisus?
Ir dar mamytes, kurios vezesi savo antrus vaikus papildomai. Ka veike vaikas, kai kitam dare proceduras, pavyzdziui druskos kambary reikia pakankamai ilgai buti, negi palikt vaika uz duru g.gif
Atsakyti