Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

QUOTE(dzese @ 2009 06 04, 15:41)
vat mergaites,jus dabar man atsakykite,ar sanatorinis gydymas mokamas? Mano giminaite vakar bande itikinti kad jos dukrai reikia vaziuoti i sanatorija,o toje sanatorijoje diena kainuoja50lituku. kazkokie paistalai as manau g.gif  Ar jus mokejote kiek uz kelialapius? tiesa,jos dukrai jau 17metu bus

Jeigu jos diagnozė įrašyta į tą sarašą,kas gauna kelialapį,tai tada yra galimybė gaut nemokamai,bet dabar apmažino kvotas,tai be rimtų problemų sunku gauti tą kelialapį nemokamai...O kaip mokamai,tai kažkaip pigu labai atrodo... g.gif
Atsakyti
Sveiki, grįžome šiandien iš "Gintaro", įspūdžiai švieži, kuo geriausi, ryt ryte papasakosiu plačiau blush2.gif

QUOTE(Ruta1992 @ 2009 06 04, 18:50)
.O kaip mokamai,tai kažkaip pigu labai atrodo... g.gif

kadangi minėtoji panelė yra virš 7 m. amžiaus, ją lydintis asmuo turi išsipirkti lovadienius po 35lt parai, bet abejoju ar septyniolikmetei reiks palydos biggrin.gif Tai turi būti nemokamai viskas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 06 04, 22:23)
Sveiki, grįžome šiandien iš "Gintaro", įspūdžiai švieži, kuo geriausi, ryt ryte papasakosiu plačiau blush2.gif
kadangi minėtoji panelė yra virš 7 m. amžiaus, ją lydintis asmuo turi išsipirkti lovadienius po 35lt parai, bet abejoju ar septyniolikmetei reiks palydos biggrin.gif Tai turi būti nemokamai viskas smile.gif

Nebūtinai.Juk sumažino kvotas iki minimumo.Tai reiškia,kad maždaug trečdalis vaikų kurie anksčiau gaudavo siuntimus,jų nebegaus.Kai su artritu būdavo galima po keletą kartų per metus sanatorijon važiuot,tai dabar vienas kartas ir viskas.Važiuosiu už avo pinigus Liepos mėn vėl į sanatoriją.Tai pačiam mokant kažkaip 50lt atrodo per mažai,nes kažkaip abejoju,kad ten procedūros,maistas geras už tokią kainą... doh.gif g.gif
Man irgi 17,ir manęs niekas į sanatoriją nelydės,bet mokėsiu lyg ir po 100-120 lt už dieną.. doh.gif Vat ir "nemokamai"!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta1992: 05 birželio 2009 - 09:10
hm, na maistas vertinamas 8lt dienai, bent mums tai tikrai geras pasirodė smile.gif Procedūrų kainos svyruoja, viena maždaug 10lt smile.gif

ai kas moka virš 100lt, moka pilną kainą kaip be siuntimo jokio, nelogiška kažkaip man čia smile.gif Aš tada vietoje kažkur išsipirkiau tų visokių procedūrų, pigiau gautųsi smile.gif
Atsakyti
Man per dieną padarydavo procedūros,kurių bendra kaina būtų išėjusi apie 90 lt
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 06 05, 19:49)
Man per dieną padarydavo procedūros,kurių bendra kaina būtų išėjusi apie 90 lt
g.gif

na taip,vyresniems maždaug 7 procedūros per dieną smile.gif

Aš tą ir noriu pasakyti,kad jei mokėsi virš 100lt dienai, tai geriau tada šiaip kur nori privačiai tas procedūras darytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 06 06, 10:32)
na taip,vyresniems maždaug 7 procedūros per dieną smile.gif

Aš tą ir noriu pasakyti,kad jei mokėsi virš 100lt dienai, tai geriau tada šiaip kur nori privačiai tas procedūras darytis doh.gif

O aš manau,kad ne.Būnant sanatorijoj,bent kiek laiko pušyne pagyveni,švaresniu oru pakvėpuoji,pailsi nuo miesto,kompo,tv ir šiaip nuo visko.Nes taip kaip pailsėjau sanatorijoj ir ligoninėj nuo viso to šurmulio,skubėjimo ir tt.tai per jokias atostogas taip nepailsiu...
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 06 05, 09:09)
mokėsiu lyg ir po 100-120 lt už dieną.. doh.gif  Vat ir "nemokamai"!

doh.gif čia Kačerginėj?
Atsakyti
QUOTE(Westute @ 2009 06 06, 20:30)
doh.gif čia Kačerginėj?

Jo! doh.gif Ne bet nesakykim,procedūrom ten skųstis negalima... rolleyes.gif Bet važiuosiu tikrai ten,nes aplinka puiki,procedūros geros,maistas pakenčiamas,auklėtojos,gydytojos super!Tik seselės kiek trinkteltos šlapiu skuduru! hihihi.gif
Atsakyti
Mes praeita savaitgali grizom is Gintaro,ir kaip nekeista,grizom nesirgdami,kaip kad budavo iprasta po sanatorijos smile.gif Matyt pajurio oras daro savo..
Gyvenom galiu pasakyti,tikrai gerom salygom,renovuotam kambary,2 korpuse.Visko uzteko,ir patogumu,ir proceduru.Na..gal palyginant su Saulute,personalas Saulutej zymiai malonesnis,Palangoj visos tokios "vaznos"(o ypatingai valgykloj)Musu stalas buvo prie pat duru,tai daznai nerasdavom,nei bandeliu,nei maisto gaudavom kokio noredavom,o tik kas likdavo,nes atvaziuodavo pas mus paskutinius dazniausiai..Ai,bet tiek to,isgyvenom tas 18 dienu,nenumirem biggrin.gif Svarbu,kad pypliui bent kiek butu padeje smile.gif
Atsakyti
Sonecka,sveika sugrįžusi, vienu metu mes ten buvom, bet va nesusirašėm, aš be interneto buvau blush2.gif Taip smalsu kuri ten tu buvai blush2.gif biggrin.gif
Dėl valgyklos tai pritariu - jei stalas prie išėjimo, tai šakės-nurenka praeidami kaip išbadėję tas bandeles ir sūrelius mastau.gif Juokingai atrodė viena mama šalia mūsų stalo, kuri su sūnum viską suvalgiusi, likučius susirinkusi dar iš aplinkinių stalų paprašydavo sriubų (jas susipildavo į indelius), duonos ir t.t. Gal ten su visa familija atostogavo laugh.gif
Atsakyti
Sveikos,gal kas neseniai buvo "Pusyno kelias".Jusu atsiliepimai .Kaip personalas?ir t.t.Aciu!
Atsakyti