Aš tik prieš porą valandų grįžau iš "Žibutės" Kačerginėje.Procedūros tikrai geros ir jų daug,gydytojos geros,seselės pakenčiamos neskaitant to,kad mėgsta ant mūsų naktį parėkt Gyvenimo sąlygos aišku ne stebuklai,bet prie visko priprantama.....Išbuvau virš 3 sav ir po mėn su trupučiu vėl važiuosiu,nes labai patiko
Grįžau trumpam iš Kačerginės, tai galiu pasidalinti įspūdžiais
Tikrai ne. Yra ir vienviečių - vienam tėveliui ir vaikui, yra ir dviviečių, yra ir didelių kambarių.
Skirtingi kambariai, skirtingas vaizdas. Aš jau persikėliau į 3 kambarį ir dabar jau
Procedūros Masažuotoja (trenerė) Ligita normalus. Pušynas Tik uodai
QUOTE(ravesa @ 2009 05 19, 11:29)
kambariai visi daugiaviečiai,
Tikrai ne. Yra ir vienviečių - vienam tėveliui ir vaikui, yra ir dviviečių, yra ir didelių kambarių.
QUOTE(jjjolanta @ 2009 05 19, 12:56)
Salygos nera penkiu zvaigzduciu
Skirtingi kambariai, skirtingas vaizdas. Aš jau persikėliau į 3 kambarį ir dabar jau
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 05 19, 21:12)
Procedūros tikrai geros ir jų daug,gydytojos geros,seselės pakenčiamos
Procedūros Masažuotoja (trenerė) Ligita normalus. Pušynas Tik uodai
Jo Ligita Nors kaip ji manęs nemasažavo (Masažavo Rasa ) bet manau,kad ir masažą daro gerai!
Jo,pušynai super,bet uodų pilna visą parą
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 05 23, 21:53)
Mes naudojom purškiklį nuo uodų OFF, tai atsipirkom tik keletu įkandimų, nors beveik visą dieną leisdavom lauke, ten ir pagrindine gatve vaikščiodamas jautiesi lyg miške...
QUOTE(Westute @ 2009 05 24, 18:27)
Mes naudojom purškiklį nuo uodų OFF, tai atsipirkom tik keletu įkandimų, nors beveik visą dieną leisdavom lauke, ten ir pagrindine gatve vaikščiodamas jautiesi lyg miške...
Ahaa.Jaukios ten tos gatvelės O man OFF visai nepadėjo...o per visą buvimo laiką,visą flakonėlį išpurškiau...O Jūs mažiukų korpuse buvot?
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 05 24, 21:53)
O Jūs mažiukų korpuse buvot?
Turbūt Pirmas pastatas prie valgyklos
Jo,ten mažiukų...
O mums gydytoja siandien pasake, kad nebegausim sanatorijos nes sumazino visas kvotas, paliko tipo tik invalidams vaikams. O mes su BA galime ir be jos issiversti, taip ir pasake... nors visa ziema , vos tik atsalus orams, iki pat geguzes, kol jie susyla, sergame...nes mergaite alergiska dregmei...
QUOTE(viltuse @ 2009 05 27, 20:29)
O mums gydytoja siandien pasake, kad nebegausim sanatorijos nes sumazino visas kvotas, paliko tipo tik invalidams vaikams. O mes su BA galime ir be jos issiversti, taip ir pasake... nors visa ziema , vos tik atsalus orams, iki pat geguzes, kol jie susyla, sergame...nes mergaite alergiska dregmei...
Jo,sumažino.Su gydytoja iš sanatorijos kalbėjau (reabilitologe) tai sakė,kad labai sumažino kvotas ir kartu krito atlyginimai labai.Tai kiek žinau dabar iš 5 vaikų po širdies operacijų sanatorijon važiuoja tik 2... Aš tai tik džiaugiuosi,kad reumatininkam kaip ir neužmažino visko,nes reumatinių problemų turintiem vaikam faktiškai vienintelis gydymas nuo kurio bent kiek geriau gali būti- vaistai+reabilitacija...
Sveikos mamos! gal kas neseniai gulejot " Pusyno take". Noreciau suzinot daugiau apie salygas ir proceduru kokybe.
sveikos mamos mes pernai buvom gintare na salygos tai ne kokios bet pripratom viskas buvo ok labai puikus kolektyvas tu sesuciu gerumas neispasakytas,tik sunervavo jie simet mane mes nuo metu pradzios skambinom prasem vietu vasara galvojam bus smagu tai jie mes neregistruojam taip atsakydavo mum sausi vasari kovo pradzioj...na pasiskambonom kovo pabaigoj o mum registraturoj sako vietu jau nebeturim tik rugpjucio gale tai pasirodo jie ten nuomuoja kambarius vasaros metu pinigeli daro,keletas saltiniu pasakojo kad suvaziuoja ir turtingu nemazai zmogeliu kur perkasi masaziukus ir gyvena sau vaikuciu kambariuose vasaros metu...
vat mergaites,jus dabar man atsakykite,ar sanatorinis gydymas mokamas? Mano giminaite vakar bande itikinti kad jos dukrai reikia vaziuoti i sanatorija,o toje sanatorijoje diena kainuoja50lituku. kazkokie paistalai as manau Ar jus mokejote kiek uz kelialapius? tiesa,jos dukrai jau 17metu bus