Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

Mamos, kiek procedūrų ir kokių gauna jūsų vaikai prieš sanatoriją su reabilitologo siuntimu? Važiuojam šiandien pas vieną spec., smalsu kiek ten ko skirs, ar spėsim apsisukti iki sanatorijos numatytos datos... unsure.gif
Atsakyti
Labulia visom smile.gif
norejau paklausti apie vaikų sanatorija "Gintaras" kaip ten su mokymu nes mano dukra isvaziuoja jau si pirmadieni ir labai mum idomu kaip ten kas. beto kaip ten su apgivendinimu nes kadangi viena ja paliksiu tai labai labai idomu.
Atsakyti
Mamytes, mes uzsiregistravom rugpjucio menesi, laukiam, susiderinau visas atostogas, o nebus taip, kad , kai reikes vaziuot, musu vieta "isgaruos"? Nerimauju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2009 05 06, 19:09)
Mamytes, mes uzsiregistravom rugpjucio menesi, laukiam, susiderinau visas atostogas, o nebus taip, kad , kai reikes vaziuot, musu vieta "isgaruos"? Nerimauju  doh.gif

nu neturėtų būti schmoll.gif Bent iš aplinkinių negirdėjau dar tokio atvejo smile.gif
Atsakyti
Labulia visom smile.gif
norejau paklausti apie vaikų sanatorija "Gintaras" kaip ten su mokymu nes mano dukra isvaziuoja jau si pirmadieni ir labai mum idomu kaip ten kas. beto kaip ten su apgivendinimu nes kadangi viena ja paliksiu tai labai labai idomu. jai 13 ir ji labai labai domisi. gal ka papasakokit?
Atsakyti
QUOTE(ToP'e @ 2009 05 06, 21:22)
Labulia visom  smile.gif
norejau paklausti apie vaikų sanatorija "Gintaras" kaip ten su mokymu nes mano dukra isvaziuoja jau si pirmadieni ir labai mum idomu kaip ten kas. beto kaip ten su apgivendinimu nes kadangi viena ja paliksiu tai labai labai idomu. jai 13 ir ji labai labai domisi. gal ka papasakokit?

tai kad prieš porą žinučių to paties klausėt biggrin.gif Gaila,aš nebuvusi, negaliu papasakoti kaip ten kas su mokinukais, tik žinau,kad nuo pietų jiems pamokos vyksta smile.gif Paskaitykit šitą temelę, nepatingėkit, bent aš visą info taip radau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2009 05 06, 20:09)
Mamytes, mes uzsiregistravom rugpjucio menesi, laukiam, susiderinau visas atostogas, o nebus taip, kad , kai reikes vaziuot, musu vieta "isgaruos"? Nerimauju  doh.gif

mes esam uzsiregistrave rugsejo 9 dienai,bet manau,kad gal neisgaruos.Nors zadu kokiam rugpjuty pasiskambint i "Gintara".Nerimas ir yra.....
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 05 06, 22:23)
tai kad prieš porą žinučių to paties klausėt biggrin.gif Gaila,aš nebuvusi, negaliu papasakoti kaip ten kas su mokinukais, tik žinau,kad nuo pietų jiems pamokos vyksta smile.gif  Paskaitykit šitą temelę, nepatingėkit, bent aš visą info taip radau smile.gif

o kelinta cia puslapi radai?
Atsakyti
QUOTE(ToP'e @ 2009 05 07, 09:34)
o kelinta cia puslapi radai?

nu visus skaičiau g.gif
Atsakyti
Bet tai kaip idomiai su tais renovuotais kambariais.. g.gif As kai skambinau,rezervavau renovuota kambari kurie po 10 lt,tai sekretore sako,kad po geguzes 1d jie bus po 15lt.Kaip suprast? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2009 05 07, 14:14)
Bet tai kaip idomiai su tais renovuotais kambariais.. g.gif As kai skambinau,rezervavau renovuota kambari kurie po 10 lt,tai sekretore sako,kad po geguzes 1d jie bus po 15lt.Kaip suprast? g.gif

na, bent jau kol kas tai 10 Lt biggrin.gif O kas ten kaip keisis, tai gal jie pagal vėjo kryptį sugalvoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 07 gegužės 2009 - 13:37
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2009 05 07, 13:14)

Nieko keisto, mes kai jau buvom paskutine savaite, pries velykas, tai greziojo skyles televizoriaus antenoms, tik nzn ar ten jau bus telikai, ar savo reiks turet, nes atseit visi ir taip naudojasi tv, tai nusprende papildomai apmokestint.
Atsakyti