Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

Oj, sunku cia manau ka ir pasakyti yra labai individualu kiekvienam. Aisku vienareiksmiskai, Palangoje pasivaiksciojimams vietu daugiau, ir gal patrauklesniu, oras su jodu irgi tik i nauda ypac kvepavimo taku ligomis sergantiems, bet ten patekti tikrai sudetingiau. o del salygu ir proceduru, kol pats asmeniskai nepabandei visur negali ir lyginti, nes visi mes skirtingi ir skirtingai vertiname. mums kadangi alergine bronchine astma, tai aktualu buvo alergologo konsultacijos ir stebejimai, pulmonologo, tai gal del to labiau Pusyno kelia siule, kitamet jei tik priklausys (o geriau nebereiketu ir pasveike butume)tai tikrai bandysim brautis i palanga, kad palygint galetume.
Atsakyti
Sveikos
Merginos gal palangoje yra skalbykle mokama kokia?
Kaciux visiskai su tavimi sutinku, reikia pabuti visose ,kad galetum palyginti, nes kiekvienas zmogaus poreikiai yra skirtingi.
O mums siule Abromiskes,Palanga ir Vilniu del kvepavimo taku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2008 06 11, 08:12)
Kaciux visiskai su tavimi sutinku, reikia pabuti visose ,kad galetum palyginti, nes kiekvienas zmogaus poreikiai yra skirtingi.
O mums siule Abromiskes,Palanga ir Vilniu del kvepavimo taku  mirksiukas.gif

mes galim lyginti palanga ir druskininkus.
palangoje buvome karta, o i druskininkus dabar isvezta jau trecia.
Vilniaus nesirinkome del aplinkos

P.S druskininkai taip pat specializuojasi ir kvepavimo takuose.
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2008 06 11, 07:12)
Sveikos
Merginos gal palangoje yra skalbykle mokama kokia?
O mums siule Abromiskes,Palanga ir Vilniu del kvepavimo taku  mirksiukas.gif

mums irgi tik sitas siule g.gif ax.gif

del skalbykles nezinau, bet renovuotose kambariuose vonioje visada karstas gyvatukas. mano mama kai ka skalbe rankomis ir ten dziovindavo. be to ir balkonas yra...
saviskiui drabuziu prikroviau laaaabai daug. visu istepliot nespejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2008 06 11, 09:23)
mes galim lyginti palanga ir druskininkus.
palangoje buvome karta, o i druskininkus dabar isvezta jau trecia.
Vilniaus nesirinkome del aplinkos

P.S druskininkai taip pat specializuojasi ir kvepavimo takuose.

Gali buti kad ir Druskininkai, nes nebuvusi tai negaliu ka ir sakyti blush2.gif
ir as Vilniaus nenoreciau blush2.gif

QUOTE(cenzura @ 2008 06 11, 09:33)
mums irgi tik sitas siule  g.gif  ax.gif

del skalbykles nezinau, bet renovuotose kambariuose vonioje visada karstas gyvatukas. mano mama kai ka skalbe rankomis ir ten dziovindavo. be to ir balkonas yra...
saviskiui drabuziu prikroviau laaaabai daug. visu istepliot nespejo  biggrin.gif

Nu ziuresim kaip nuvaziuosim, kraunuosi po truputi tases, bet neisivaizduoju kaip sutalpinti reiks i automobili vezimas tiek vietos uzima doh.gif
O mano panele tai tokia megeja smeli pasikapstyti biggrin.gif namie perrengineju po penkis kartus ,tai net nenutuokiu kiek ko reikes, dar ir orai neaiskus blush2.gif
Atsakyti
Nu va as jau visus popierius susitvarkiau thumbup.gif dave 18d. kelialapi smile.gif
Atsakyti
Katik gryžom iš Gintaro,turėjom gryžt tik rytoj,bet procedūrų nebebuvo ir nebemiegojom,viskas ten neblogai,mes kol kas dar nesusirgom,nors sergančių ten doh.gif skalbyklos ten nėra ir tai man didelis minusas,skalbiaus beveik kasdien,galiu pasakyt kad pavargau taip,kad net nemoku žmogui apsakyt doh.gif gal kieno vaikai ramūs gal ir nieko,nu mano...ištisą dieną bėgom,lauke ir lauke,kurios su didesniais tai džiaugiasi,kad atsigauna ten ,bet man buvo laaabai sunku,tikiuos kad kitais metais bus didesnė ir gudresnė,jei kam kas įdomu,klauskit,atsakysiu,dabar jau nebeturiu jėgų,labanakt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Acne @ 2008 06 09, 10:11)
Labutes,
pasiskambinau ką tik į Gintaro sanatoriją ir kai išgirdo, kad mano mergaitei 3.5 metų, tai sakė mažiems vaikams vietų yra labai mažai, taip, kad galima būtų tik nuo rugsėjo 20 dienos  unsure.gif

Vietų tikrai yra,pusė kambarių stovi tuščių netgi tokiu laiku,nesuprantu kodėl sako kad nėra,čia turėtų šeimos gydytoja skambint ir rezervuot jei ji turi kelialapį,kaip kad padarė mano gydytoja,mes kai nuvažiavom,jau kambarys buvo paruoštas(nerenovuotas),bet švarus ir tvarkingas,patalynė balta,o ko dar reikia...? g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2008 06 13, 14:10)
Nu va  as jau visus popierius susitvarkiau  thumbup.gif  dave 18d. kelialapi  smile.gif

dabar kraukite tases 4u.gif sekmes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Depresyja @ 2008 06 13, 22:01)
Katik gryžom iš Gintaro,turėjom gryžt tik rytoj,bet procedūrų nebebuvo ir nebemiegojom,viskas ten neblogai,mes kol kas dar nesusirgom,nors sergančių ten doh.gif skalbyklos ten nėra ir tai man didelis minusas,skalbiaus beveik kasdien,galiu pasakyt kad pavargau taip,kad net nemoku žmogui apsakyt doh.gif gal kieno vaikai ramūs gal ir nieko,nu mano...ištisą dieną bėgom,lauke ir lauke,kurios su didesniais tai džiaugiasi,kad atsigauna ten ,bet man buvo laaabai sunku,tikiuos kad kitais metais bus didesnė ir gudresnė,jei kam kas įdomu,klauskit,atsakysiu,dabar jau nebeturiu jėgų,labanakt 4u.gif
Papildyta:

taip, serganciuju is tikruju daug doh.gif todel geriausiai su kitais maziau bendraut... bet uztad oras wub.gif nors ir sunkoka, jauciu, mazaja po pusynus ganyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Depresyja @ 2008 06 14, 00:01)
Katik gryžom iš Gintaro

Vietų tikrai yra,pusė kambarių stovi tuščių netgi tokiu laiku,nesuprantu kodėl sako kad nėra,čia turėtų šeimos gydytoja skambint ir rezervuot jei ji turi kelialapį,kaip kad padarė mano gydytoja,mes kai nuvažiavom,jau kambarys buvo paruoštas(nerenovuotas),bet švarus ir tvarkingas,patalynė balta,o ko dar reikia...? g.gif  thumbup.gif

O as skambinausi pasiteirauti del vyresnio ar galima pajimti, tai atsakymas buvo toks Jus ka juk vasara viskas uzimta pufai, islankstomos loveles, bet dave suprasti kad gal ir atsiras bigsmile.gif

QUOTE(cenzura @ 2008 06 14, 08:40)
dabar kraukite tases  4u.gif  sekmes  4u.gif
Papildyta:
taip, serganciuju is tikruju daug  doh.gif  todel geriausiai su kitais maziau bendraut... bet uztad oras  wub.gif  nors ir sunkoka, jauciu, mazaja po pusynus ganyt  rolleyes.gif

kraunu,
Jo apie sergancius vaikus man gydytoja sake maziau bendrauti, kad neparsivezti ligu.
O lygintuvo ir to tikriausiai nera g.gif zodziu skalbsim rankom unsure.gif nes mano panele labai akltyvi
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2008 06 14, 10:22)
O as skambinausi pasiteirauti del vyresnio ar galima pajimti, tai atsakymas buvo toks Jus ka juk vasara viskas uzimta  pufai, islankstomos loveles, bet dave suprasti kad gal ir atsiras  bigsmile.gif 
kraunu,
Jo apie sergancius vaikus man gydytoja sake maziau bendrauti, kad neparsivezti ligu.
O lygintuvo ir to tikriausiai nera  g.gif  zodziu skalbsim rankom  unsure.gif  nes mano panele labai akltyvi

Kam jūs išvis klausiat? doh.gif Niekas ten netikrina,suvažiuoja ir gyvena šeimom lotuliukas.gif mano mažės praeitą šęšt.buvo gimtadienis,atvažiavo tėtis ir dar mano geriausia draugė,tai mes jau išanksto buvom pasėmę dvigulį čiužinį ir patalynės,tas čiužinys aišku vos tilpo,nes kambariukai nedideli,bet gyvenom visą savaitgalį,diena čiužinį išnešam į balkoną pastatom i vsio thumbup.gif net juokas ėmė,taip tai beveik vien mamytės sanatorijoj(na yra ir tų super tėvelių),o savaitgalį kad prigužėjo tėtukų doh.gif gražu žiūrėt lotuliukas.gif
lygintuvą pasimkit,nes ne visos sesutės duoda,man davė,nes nusivežiau ir sugedo,net nešiau taisyt,bet pasakė kad nebepataisomas ir išmečiau doh.gif
aš su niekuo nebendravau,gal dėl to ir nesusirgom,o be to kitos mamos vedžioja mažus koridoriais be kepurių,pusplikius,opaskui nori kad nesirgtų doh.gif aš saviškės net iš kambario neišleisdavau be kepurės ar skarelės ir megztuko,nes visur skersvėjai,ypač pirmam aukšte,dar kai eini į 3 korpusą doh.gif mes gyvenom trečiam,6 aukšte,užkniso su tuo liftu važinėt,paaugliai siunta ir sunku pagaut doh.gif
dar čia kažkas rašė kad ten nėra neįgaliųjų,prieštarauju,gal kas dažnai važiuoja,tai jų jau nebepastebi,oaš kai pirmą kartą,tai buvau šoke,pirmą dieną net verkiau,gaila tų mamų be proto,ir lyg tyčia visos mažutės smulkutės,o vaikai vežimėliuose didžiausi,nešioja,tampo ant rankų į tuos kabinetus,kokių tik neprisižiūrėjau,bet gal ir sveika toks sukrėtimas,supranti kad nėr čia ko dejuot dėl savo bėdelių... 4u.gif
Atsakyti
Depresyja aciu uz info 4u.gif
O nereiks ten gimimo liudijimo ?
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2008 06 14, 16:07)
Depresyja aciu uz info  4u.gif
O nereiks ten gimimo liudijimo ?

Žinoma kad reiks,į ligoninę kai guldo juk irgi reikia,ir savo pasą būtinai turėkit doh.gif ir prie registratūros nesisakykit kad atsivežėt dar vieną vaiką,ir nieks ten netikrins,būkit ramūs,valytoja ateina kasdien valyt,bet tik ant greičio prabraukia,šiukšles paima ir nieks jai neįdomu,aš savaitgaly kai išgirsdavau kad jau baladojasi(anksti ateina valyt)iškišu galvą iš kambario ir pasakau kad mano dar miega ir kad gali nevalyt,tik šiukšles atiduodu ir vsio ax.gif galit kas kelios dienos paprašyt kad rankšluosčius pakeistų,nors prisivežiau ir savo,bet jų irgi naudojau prie dušo pasitiest kai išlipi(o kam savo purvint jei duoda ax.gif )dulkių nuo baldų jos nevalo,reikia patiem apsivalyt verysad.gif
O jūs jau žinot kokiam korpuse gyvensit?ar kambarys užsakytas?pas kokią gydytoją? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Depresyja: 14 birželio 2008 - 14:27