Sveikutės, ar kas važiavote su vaiku į sanatoriją ir kartu ėmėte mažesnįjį? Aš savo mažąją dar maitinu, tai negaliu palikti, turiu kartu vežtis... Jai vietą gal išsipirkti reikia? Tik tiek,kad ji nevalgo suaugusių maisto ir miega su manim
SVeikos,norejau paklausti-jei mano dukra alergiska tam tikriems maisto produktams(kiausiniams ir pienui) ar yra galimybe gauti specialu maista,t.y. be tu maisto produktu, sanatorijoje "Gintaras"?
QUOTE(InViDa @ 2009 03 30, 15:06)
SVeikos,norejau paklausti-jei mano dukra alergiska tam tikriems maisto produktams(kiausiniams ir pienui) ar yra galimybe gauti specialu maista,t.y. be tu maisto produktu, sanatorijoje "Gintaras"?
manau specialiai pagal jūsų vaiką niekas ten nederins patieklaų Tik girdėjau,kad dažnai leidžia rinktis vieną iš dviejų patiekalų, o tas gan neblogai sakyčiau... Mano vegetarė
Važiuojam gegužės 7 į "Gintarą", gal kas į kompaniją?
QUOTE(InViDa @ 2009 03 30, 14:06)
musu klause ar yra alergiska maistui. ir kiek maciau kai kuriems vaikams duodavo visai kitoki maista nei visiems.
o del kepurytes - BUTINAI. as dar ir salikeli uzrisu ar bent jau su golfytem vedzioju, is drusku kameru isejus, salia durys i lauka - vaje koks ten saltis pertraukia ir siandien net persigandau, tikiuos is naujo nesusirgs
cili, linkiu jums sekmes Gaila, kad mes nusprendem atideti vaziavima, kitaip pasiplanuociau ir as su jumis
QUOTE(InViDa @ 2009 03 26, 18:07)
SAM patvirtintu ligu sarsas
As vaziuoju su 6 metu dukra, sergancia astma ir jai pagal istatymus priklauso kelialapis ir man biuletenis.
O ligu saraso paklauskyte pas gydytoja, siaip kai prasote kelialapio, tai ir gydytojos paprasykite pasiaiskinti del biuletenio....
As vaziuoju su 6 metu dukra, sergancia astma ir jai pagal istatymus priklauso kelialapis ir man biuletenis.
O ligu saraso paklauskyte pas gydytoja, siaip kai prasote kelialapio, tai ir gydytojos paprasykite pasiaiskinti del biuletenio....
dėl nedarbingumo lapelio- geriau klausti Sodroj arba Ligonių kasose. SĄrašas ligų turi būti internete, su kuriomis priklauso. Geriau gydytojų neklausti- man irgi aiškino, kad priklauso, bet pasirodo, kad ne...
Juk aš sakiau irgi, kad biuletenis nepriklauso, bet tikrai būtų gerai iki galo viską išsiaiškinti, nes tiek čia minčių, mintelių, bet rezultate vis tiek lieka klaustukų, nors aš esu įsitikinusi, jei liga ne iš SAM sąrašo, tai biuletenio neduoda
QUOTE(niunka @ 2009 03 31, 09:48)
dėl nedarbingumo lapelio- geriau klausti Sodroj arba Ligonių kasose. SĄrašas ligų turi būti internete, su kuriomis priklauso. Geriau gydytojų neklausti- man irgi aiškino, kad priklauso, bet pasirodo, kad ne...
biuletenis tikrai nepriklauso Buvau su sunum 6m (po sunkaus plaucio uzdegimo), kita karta su dukryte 2m(astma) . Isduoda tik pazyma i darba, kad buvai sanatorijoje ir tiek.... Sodra uz tai nemoka
QUOTE(anuska:) @ 2009 04 01, 10:47)
biuletenis tikrai nepriklauso Buvau su sunum 6m (po sunkaus plaucio uzdegimo), kita karta su dukryte 2m(astma) . Isduoda tik pazyma i darba, kad buvai sanatorijoje ir tiek.... Sodra uz tai nemoka
BUTENT!!! Del tos pacios priezasties emiau dali nemokamu, dabar isleidau savaitei mama, paskui vel vaziuosiu as.
Papildyta:
o as suprantu ta ligu sarasa taip: kad tas sarasas pravercia kai slaugai vaika su tam tikra liga ligoninej ar namuose ir sodra pagal liga nustato kiek moketi mamai ar kitam slauganciam asmeniui uz slaugymo laika. o sanatorija cia ne prie ko. vaziuojant ten biliotenis nepriklauso. cia tik mano pamastymai... gal kas nueis i Sodra ir tiksliai paklaustu ir issiaiskintu
QUOTE(KEPTA BULVE @ 2009 04 01, 15:55)
BUTENT!!! Del tos pacios priezasties emiau dali nemokamu, dabar isleidau savaitei mama, paskui vel vaziuosiu as.
Papildyta:
o as suprantu ta ligu sarasa taip: kad tas sarasas pravercia kai slaugai vaika su tam tikra liga ligoninej ar namuose ir sodra pagal liga nustato kiek moketi mamai ar kitam slauganciam asmeniui uz slaugymo laika. o sanatorija cia ne prie ko. vaziuojant ten biliotenis nepriklauso. cia tik mano pamastymai... gal kas nueis i Sodra ir tiksliai paklaustu ir issiaiskintu
Papildyta:
as buvau sodroje pries pora men. Uz buvima sanatorijoje su vaiku NEAPMOKA
QUOTE(anuska:) @ 2009 04 01, 15:00)
as buvau sodroje pries pora men. Uz buvima sanatorijoje su vaiku NEAPMOKA
nu va, pagaliau, moterys, turim aisku atsakyma.
QUOTE(KEPTA BULVE @ 2009 04 01, 16:06)
nu va, pagaliau, moterys, turim aisku atsakyma.
Su plauciu ligom gal ir neapmoka, bet su CP tikrai duoda ir apmoka, buvom rudeni todel tiksliai zinau, nes kaip tik celebrinis paralyzius ieina i ta ligu sarasa.