Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

[quote=Mumutis,2009 03 17, 15:18]
tai taip suprantu, kad pirmadieni jau proceduru nebus, nes kol uzsiregistruosim... o vietu uztenka, na tu po 20 L:t, kur jus emet? kazkur girdejau kad geriau vaziuot sestadieni, tada maziau buna "klientu" ir viska suspeji?
[/quo
geriausia vaziuoti sekmadieni,nera eiles prie registraturos,paskiria kambari,valgykloje sutari del maitinimo,issikrauni rubelius ir pailsi po keliones,o pirmadieni apsilankot pas daktare ir per valanda susirasai proceduru laikus ir dar speji bent 3 proceduras atlikti,o jei nuvaziuosi siastadieni, tai kogiaro viena diena is gydymo issibraukia,nes siastadieni nevisos proceduos atliekamos,tai negalesit net i jas uzsirasyti,ir dar kazin ar dirbs gydytoja kuri jus priziures viso gydymo metu,nes siastadieni jos buna tik budincios ,jei neklystu viena visam skyriui doh.gif
Atsakyti
[quote=grazina37,2009 03 17, 20:05]
[quote=Mumutis,2009 03 17, 15:18]
tai taip suprantu, kad pirmadieni jau proceduru nebus, nes kol uzsiregistruosim... o vietu uztenka, na tu po 20 L:t, kur jus emet? kazkur girdejau kad geriau vaziuot sestadieni, tada maziau buna "klientu" ir viska suspeji?
[/quo
geriausia vaziuoti sekmadieni,nera eiles prie registraturos,paskiria kambari,valgykloje sutari del maitinimo,issikrauni rubelius ir pailsi po keliones,o pirmadieni apsilankot pas daktare ir per valanda susirasai proceduru laikus ir dar speji bent 3 proceduras atlikti,o jei nuvaziuosi siastadieni, tai kogiaro viena diena is gydymo issibraukia,nes siastadieni nevisos proceduos atliekamos,tai negalesit net i jas uzsirasyti,ir dar kazin ar dirbs gydytoja kuri jus priziures viso gydymo metu,nes siastadieni jos buna tik budincios ,jei neklystu viena visam skyriui doh.gif
[/quote]
dekui, labai geras patarimas, taip ir darysim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes kai pirmadienį nuvažiavom, tai tikrai spėjom tik užsiregistruot, pas gydytoją, į valgyklą, ir per visus kabinetus laikų užsirašyt, o procedurų tikrai tą dieną negavo 4u.gif taip kad variantas sekmadienis labiau tinkamas, mes irgi taip svarstėm, tik negalėjom įgyvendint mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos mamytes,

na pasiurpinote mane su savo pasakojimais apie Palangos Gintaro sanatorija, mano maziukei skirs sanatorija sake galima pasirinkti kur vaziuoti, as kazkaip buvau linkusi i Palanga, pradejau rinktis info, ir skaitineti internete, bet uzteko perskaityti skundai.lt, vienos rasiusios mamos laiska, ir amo netekau, be to cia paskaicius irgi neradau geru atsiliepimu, tik ir skaitau..:salta, vejas, skersvejai, kambariai pelesiniai patalyne dregna, su kvapu...nu vienu zodziu, jauciu kad kalejime geriau nei vaiku sanatorijoje, ka patartumete daryti, ka rinktis??? g.gif
Na taip siulomas variantas yra mokami renovuoti kambariai, bet kur garantija kad ten bus geriau??
patarkite man prasau, nes laiko visai nedaug turiu apsispresti( iki sio pirmadienio 09.03.23) kokia sanatorija pasirinkti, kas buvo kitur, ar Palangoje tik Gintaras yra, o gal kt sanatoriju skirtu vaikams yra.. g.gif

busiu laaabai dekinga jei mamytes atsakys i asmenine pasto dezute, nes ne visada turiu galimybe prisesti prie supermamu

k.angeliukas69@gmail.com

labai lauksiu info is jusu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktusa @ 2009 03 18, 12:15)
Sveikos visos mamytes,

na pasiurpinote mane su savo pasakojimais apie Palangos Gintaro sanatorija, mano maziukei skirs sanatorija sake galima pasirinkti kur vaziuoti, as kazkaip buvau linkusi i Palanga, pradejau rinktis info, ir skaitineti internete, bet uzteko perskaityti skundai.lt, vienos rasiusios mamos laiska, ir amo netekau, be to cia paskaicius irgi neradau geru atsiliepimu, tik ir skaitau..:salta, vejas, skersvejai, kambariai pelesiniai patalyne dregna, su kvapu...nu vienu zodziu, jauciu kad kalejime geriau nei vaiku sanatorijoje, ka patartumete daryti, ka rinktis??? g.gif
Na taip siulomas variantas yra mokami renovuoti kambariai, bet kur garantija kad ten bus geriau??
patarkite man prasau, nes laiko visai nedaug turiu apsispresti( iki sio pirmadienio 09.03.23) kokia sanatorija pasirinkti, kas buvo kitur, ar Palangoje tik Gintaras yra, o gal kt sanatoriju skirtu vaikams yra..  g.gif

busiu laaabai dekinga jei mamytes atsakys i asmenine pasto dezute, nes ne visada turiu galimybe prisesti prie supermamu

k.angeliukas69@gmail.com

labai lauksiu info is jusu  4u.gif

Jei zmogus nori matyti tik blogasias puses tai ir mato,buvom mes gruodzio menesi gintare,ir tikrai neturiu kuo skustis,kambari emiau nerenovuota,bet tikrai buvau patenkinta,man ypatingu patogumu nereikejo,tualetas dusas ir man to tikrai pakako,kambaryje buvo labai sita ,jokio smarves ar pelesiu nebuvo,koridoriuose yra traukimas,bet rengemes bliuzoniukus su kapisonu ,koridoriuose nebudavom ir nezaisdavom,turejau nusivezus televizoriu ir jei blogas oras laisva laika praleisdavom kambaryje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktusa @ 2009 03 18, 13:15)
Sveikos visos mamytes,

patarkite man prasau, nes laiko visai nedaug turiu apsispresti( iki sio pirmadienio 09.03.23) kokia sanatorija pasirinkti, kas buvo kitur, ar Palangoje tik Gintaras yra, o gal kt sanatoriju skirtu vaikams yra..  g.gif

k.angeliukas69@gmail.com

labai lauksiu info is jusu  4u.gif

Turiu daug pazistamu mediku tarpe, ir kai norejau vaziuoti i sanatorija su vaiku, tai man geriau patare rinktis Druskininku "Saulute". Nors ten dabar irgi visokios pertvarkos. Nezinau kur Lietuvoje gyveni ir koks susirgimas, bet gali rinktis sanatorija Kacergineje. Cia salygos gal ir neprilygsta 5 zvaigzduciu viesbuciui, bet paslaugus personalas, maistas neblogas, nemazai proceduru, gal tik blogu oru nera labai daug ka veikti.
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2009 03 18, 16:45)
Jei zmogus nori matyti tik blogasias puses tai ir mato,buvom mes gruodzio menesi gintare,ir tikrai neturiu kuo skustis,kambari emiau nerenovuota,bet tikrai buvau patenkinta,man ypatingu patogumu nereikejo,tualetas dusas ir man to tikrai pakako,kambaryje buvo labai sita ,jokio smarves ar pelesiu nebuvo,koridoriuose yra traukimas,bet rengemes bliuzoniukus su kapisonu ,koridoriuose nebudavom ir nezaisdavom,turejau nusivezus televizoriu ir jei blogas oras laisva laika praleisdavom kambaryje  thumbup.gif

pritariu minciai.....
Atsakyti
jjjolanta aciu uz komentarus, na as cia prisiskaiciau visko forume apie visas sanatorijas, tikrai nesu is "fifu" kuriai reikia luxsinio kambario, tiesiog norisi geru salygu. Zinai is viso pasirinkimo kiek pati skambinau, o skambinau i visas kiek yra, kalbejau tiesiai sviesiai kaip ir kas, parasiau net meila paciam Palangos Gintaro san. vadovui, patikekit mamytes zaibiskai suregavo biggrin.gif jis man is karto atskambino, pasikalbejome, nes as jam nusiunciau iskarpas, su pacientu nuomonem apie tai ka mato ir ka gauna, na jis teisinosi, kad pastatai statyti pries 30-40 metu, kad plyteles galbut skirtingu spalvu, tuoletai sovietinai bet tikrai uztikrino tvarkingi, na jis is karto pasiule geresnes jau po euroremonto palatas ar kambarius kaip cia pavadinus, sakau zinau apie juos bet jie kainuoja parai 20lt., sako cia ne tie, bet yra kiti kambariai nauji baldai atskiras tuoletas, tvarkingas, gyvenama dviese su kita mamyte, vadinasi du vaikai, dvi mamos ir t.t. bet kaina 10 lt., plius dar kainuoja slauganciajam maitinimas dienai 8.33Lt., na susumavus grubiai busim jei 14d skaiciuojam kaina po 10Lt., jei nori gero kambario, plius maitinimo ispirkimas, dar kuras, ir viso gaunam apie 490Lt., na sorry, bet man tai tikrai per brangu, ben jau kriziniu laikotarpiou, net ir savo vaikui to leisti negaliu, nors jei reiketu pasiskolinciau pinigu ir vaziuociau, taciau minejo, kad po plauciu uzdegimo, mazes geriau i dregna palangos ora nevezti, geriau palauskim vasaros 4u.gif , zodziu, pasikalbejome su vadovu normaliai (kam bus idomu klauskite placiau papasakosiu), o seip buvo mano bendradarbis Kacergineje Zibuteje, sake ne visi korpusai buvo tuo metu renovuoti, bet as kai kalbejau su Zibutes darbuotoja, mes su maze pagal amziu papuolam i 2-a korpusa, o ten ji minejo renuovuota, ir sake maitina gerai maziukam 5 kartai per diena, slaugantysis gauna tik pietus, bet gali issipirkti pusrycius ir vakariene, taciau uztikrino, kad proceduros tikrai super liko patenkinti, sake ir pati darbuotoja sanatorijos, kad tam skiria labai dideli demesi, o aplamai mamytes pasakysiu tik tiek esu pati is Kauno, ir nutariau rytoj is ryto pati iki vietos nuvaziuoti juk per galva niekas nekirs, ir pati savo akimis pamatysiu kas ir kaip, ir tikrai pasidalinsiu matyta info biggrin.gif
butinai rasykite jei ka turite papildyti ar kokios kt info apie sanatorija thumbup.gif
Papildyta:
grazinai37...
na niekas nenori matyti blogu pusiu, bet pasiskaitinekite prasau placiau forume, nu neteko skaityti teigiamu atsiliepimu apie Gintara g.gif kad ir kiek kas kalbetu bus daug nuomoniu ir minciu, ne visiems gal kas ir itinka, na kad itikinciau, ikelsiu citata vienos autore....:"Teko lankytis toje "sanatorijoje" prieš mėnesį. Viskas tiesa, ką rašo autorė. Aš buvau pakraupusi, kai pamačiau, kokiame kambaryje apsistojo mano draugė su duktyte. Man trūksta žodžių, aprašyti kambario būklę. Baisu..., lova paramstyta kažkokiais lentgaliais, visi kampai priskretę, sienos apėjusios pelėsiais.Tiesa, jos išbuvo tik tris dienas ir išvyko į ligoninę, kur (po tos sanatorijos) gydėsi 2 svaites...." ir dar ...."Tiesa, dar daug ko ir neparašiau..nes žodžiais to neapsakysi..O šiandien ir vėl išėjus iš LOR kabineto su eiliniu antibiotikų receptu, prisiminiau ir prakeikiau tą dieną kada ten atsiradome..Norisi garsiai rėkti visiems : SAUGOKITĖS to gintarinio maro..'

ir tai tik maza dalis ka perskaiciau, o dar placiau paemus, nu sakau nezinau kaip jus komentuosite, taciau negaliu pasakyti nieko gero ka perskaiciau is paciu mamyciu, net noras praejo i Gintara vaziuoti... doh.gif
Atsakyti

viskas, nebeskaitysiu ir nebelįsiu čia... pirmadieni įsitikinsiu pati, gal ištempsim savaite biggrin.gif čia atsiliepimai ne kokie, o pažįstami kas buvo džiaugiasi labai ir kasmet ten pat į tą "gintarinį marą" važiuoja. na, bet grįžusi parašysiu savo atsiliepimą vistiek biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mumutis: 18 kovo 2009 - 17:32
Na nezinau,bet mano drauges dukterecia jau daug metu kas vasara vaziuoja i Gintara.Ne karta ir mano drauge buvo nuvaziavus jos lankyt,ar net keletui dienu pavieset pas ja,bet nesake,kad ten butu nepakenciamos salygos ar pan g.gif Reiks rytoj dar karta paklaust,nes mes irgi jau uzsirasem ten geguzes pabaigai ax.gif
Atsakyti
Na kaip jau rašiau mano mama dbr Palangoj Gintare su mūsu dukryte, tai tikrai nenukraupau. Tiesa, sakiau, kad gyvena renovuotam kambary po dvidešimt lt, labai patenkinti kambariu, pinigėlių negaila, žinoma jie nemaži ax.gif juk laikotarpis vos ne trys savaitės, kol kas pirkom dvejoms, neaišku kiek norės būti, ar nesusirgs, ar maža kas gali nutikti. Skersvėjis ir šaltoka pirmame aukšte, bet kituose korpusuose, gyvenamuose tikrai nešalta, na valgykla nelabai šilta. Apie procedūras kol kas negaliu labai daug pasakyt, tik dvi dienas tas procedūras lanko, bet personalu nesiskundžia schmoll.gif na tik tas oras kaip tyčia doh.gif nors šiandien sakė saulė švietė, neįtikėtina rolleyes.gif vaikščiojo pajūriu ir grožėjosi jūra mirksiukas.gif o mes čia šlapdriboj maudomės, tikra žiema užėjo blink.gif
Atsakyti
na jau neteisios jus iki numirimo, kaip viena mamyte rase - ka nori pamatyt ir pamatai, ka nori rast ta ir randi. Beveik kasmet vaziuojam i santorijas po du kartus, tai jei nereiktu - manes ten varu nieks nenuvarytu - ner geriau uz namus, bet kai vaziuoji del vaiko, tai gali ir uzsimerkt, kad ten nelabai skanus sniceliukas, kad sesele sokolado nori, kad skersvejukas pucia. Apskritai gyvenime turint tiksla, tokie dalykai patampa smulkmenomis. Juk jei netinka patalyne, tai nusivezkite savo - niekas nedraudzia, ka mes pvz ir darom.
Na ir siaip jei nera poreikio, tai nereikia ten ir vaziuoti, rinkites siltuosius krastus poilsiui ir panasiai, ten gausite ir aptarnavima, ir konforta, o jei yra poreikis, tiesiog geronoriskumo daugiau, ir viskas ten tikrai yra gerai. Kiek pastebejau, kad kuo didesne provincija, tuo didesni reikalavimai ir velgi viskas susiveda i ta pacia tolerancija aplinkiniu atzvilgiu tiek salia gyvenanciu, tiek ten dirbanciu.
Atsakyti