Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

Ačiu labai už atsakymus mirksiukas.gif 4u.gif kažkaip jaudulys ima prieš išleidžiant vaiką, nesvarbu, kad su savo pačios mama, bet vis tiek blush2.gif be to ir dukriukas pati vakar apsiverkė nei iš nieko, sako aš labai jūsų su tete pasiilgsiu, nors šiaip močiutė tai geriausia draugė smile.gif na nieko, viskas ten bus gerai, o ir orelis koks nuostabus šiomis dienomis, kad tik joms ten geras oras pasivaikščiojimams būtų g.gif pranešiu visas žinias pirmadienio vakarą mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, na ka pargrizom anksciau laiko namo is Saulutes....vaikas jau trecia diena koseti pradejo, sloguoti, gydemes kosuli, kai si pagaliau isigydem, sia nakti tempa uzkilo nuo gerkles..zodziu likus savaitei iki galo- mes namuose....ka as gali pasakyti- gyventi galima- maistas tik nuobodus, ems beveik ten nevalgydavom:( proeduros, personalas man liuks pasirode....tik aibe kosinciu, serganciu vaiku, todel sunku isbuti nesusirgus, nes as ir pat tokia visa ant ribos...
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2009 03 14, 19:47)
sveikutes, na ka pargrizom anksciau laiko namo is Saulutes....vaikas jau trecia diena koseti pradejo, sloguoti, gydemes kosuli, kai si pagaliau isigydem, sia nakti tempa uzkilo nuo gerkles..zodziu likus savaitei iki galo- mes namuose....ka as gali pasakyti- gyventi galima- maistas tik nuobodus, ems beveik ten nevalgydavom:( proeduros, personalas man liuks pasirode....tik aibe kosinciu, serganciu vaiku, todel sunku isbuti nesusirgus, nes as ir pat tokia visa ant ribos...

nu sakes, to labiausiai ir bijau. atrodo norisi viska atlikt, bet.... oi, paskui paskaiciau, kad cia saulute, nors gali visko buti ir palangoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mumutis: 15 kovo 2009 - 08:37
gal kas gali parasyti, kokius reikia dokumentus i ligoniu kasas pristatyti, kai ruosies i sanatorija. dekoju..
Atsakyti
Sveikutes,gal zinot ar darbdavys privalo suteikti nemokamas atostogas jei reikia vezti vaika i sanatorija?Kiek zinau,tai reikia pristatyti pazyma,kad tikrai vaziuosi i sanatorija ir tada turi isleisti.Patarkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2009 03 16, 15:43)
Sveikutes,gal zinot ar darbdavys privalo suteikti nemokamas atostogas jei reikia vezti vaika i sanatorija?Kiek zinau,tai reikia pristatyti pazyma,kad tikrai vaziuosi i sanatorija ir tada turi isleisti.Patarkit smile.gif

man suteike 4 dienas, nes tiek teprasiau, be jokiu pazymu. zodziu pasakiau, kam ju reikia, tik liepe susirast, kas mane pavaduotu
Papildyta:
QUOTE(Janio mama @ 2009 03 16, 14:20)
gal kas gali parasyti, kokius reikia dokumentus i ligoniu kasas pristatyti, kai ruosies i sanatorija. dekoju..

na viska gydytojas pasako, kuris siuncia jus. as ketvirtadieni gausiu galutinius popierius, pries tai dar turejom siuntimus 2 pas reabilitologa ir pulmonologa musu atveju, israsus siandien savo gydytojai nunesiau, tai ji viska surasys.
Atsakyti
QUOTE(Mumutis @ 2009 03 16, 17:34)
man suteike 4 dienas, nes tiek teprasiau, be jokiu pazymu. zodziu pasakiau, kam ju reikia, tik liepe susirast, kas mane pavaduotu

Yra taip vadinama slauga. Tai kazkas panasaus i nemokamas atostogas. Man viska tvarke darbe kadru skyriuje.
Atsakyti
QUOTE(Janio mama @ 2009 03 16, 15:20)

Pazyma sanatoriniam gydymui, ja isdave seimos gydytoja, ir gydytojo israsa turejau na toki kaip siuntima, bet jo nepasilieka ligoniu kasos.
O dar pries tai tai buvo pasivaiksciojimo is seimos gydytojo pas rebelitologa, is rebrlitologo vel pas seimos gyd.
Buvom Sauluteje , personalas thumbup.gif ypac gydytojas ismanantis papuole, tik gaila kad paskutine savaite nemokamu atostogu isejo verysad.gif

Maistas kaip kazkuri mineji nuobodus . Buvo ir virskinimas sutrikes vaikui ir veme doh.gif

Atsakyti
Na vakar jau palikau savo dukrytę su močiute Palangos Gintare mirksiukas.gif pirmas įspūdis tai ne koks buvo, nes visas pirmas aukštas toks šaltas, vieni skersvėjai, o ir ten dauguma procedūrų, vos ne prieš paradines duris sporto salytė, kaip ten išssirengę sportuos ir po to sušilę išeis nelabai įsivaizduoju g.gif ir druskos, ir vandens procedūros rodos irgi pirmame aukšte, vėl gi ne geriausias variantas unsure.gif na o vėliau jau užlipus į savo aukštą (pulmonologijos skyriaus budinti seselė ten reziduoja) viskas pasitaisė-šilta, koridoriai, bet ne visi renovuoti, ėmėm renovuotą kambarį su TV ir šaldytuvu, tai teko sumokėti už tai po 20lt parai, bet tikrai verta, nes kambariukas labai thumbup.gif sanmazgas liuks, dušas, spintelės. Kambary daug vietos daiktams, spinta normali koridoriuke, prie lovu spintelės (mes kai pusę namų išsivežėm, tai mums aktualu buvo, kur viską susikrausim lotuliukas.gif ). Džiaugiamės kad labai anksti išvažiavom, nes tikrai reikėjo palakstyt su popieriukais, pas gydytoją (labai patiko), po kabinetus kol laikus susirašėm procedūroms, norėjom jau palikti jas visai ramiai, kad žinotų savo programą, laisvus laikus ir t.t. Pradžiai procedūrų nelabai daug- dvi mankštos, inhaliacijos, kažkokia aromaterapija, krūtinės ląstos masažas, nuo kitos savaitės druskos, mamos prašiau, kad paklaustų dėl vandens kokių procedurų, vaikis mano labai vandenį mėgsta mirksiukas.gif kadangi mums įtaria gastroezofaginį refliuksą, tai sakė nukreips čia vietoj pas gastroenterologą, padarys echoskopiją, tai būsim jau tikri dėl visų bėdelių. Valgykla antram aukšte tokia didelė, atrodė, iš kur tokia gausa vaikų, bet mama sakė, kad pilna susirinko doh.gif maitinimą išpirkom močiutei, dbr abi eina į valgyklėlę, sakė patiekalų pasirinkimas, per vakarienę ir tai net guliašas, zuikis, sakė per daug visko. Na matysim, kaip joms seksi, šiandien pirma diena procedūrų ax.gif O kad vaikų sergančių yra tai faktas, pati mačiau, baisu baisu labai nesusirgt blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze157 @ 2009 03 17, 08:46)
Na vakar jau palikau savo dukrytę su močiute Palangos Gintare mirksiukas.gif pirmas įspūdis tai ne koks buvo, nes visas pirmas aukštas toks šaltas, vieni skersvėjai, o ir ten dauguma procedūrų, vos ne prieš paradines duris sporto salytė, kaip ten išssirengę sportuos ir po to sušilę išeis nelabai įsivaizduoju g.gif ir druskos, ir vandens procedūros rodos irgi pirmame aukšte, vėl gi ne geriausias variantas unsure.gif na o vėliau jau užlipus į savo aukštą (pulmonologijos skyriaus budinti seselė ten reziduoja) viskas pasitaisė-šilta, koridoriai, bet ne visi renovuoti, ėmėm renovuotą kambarį su TV ir šaldytuvu, tai teko sumokėti už tai po 20lt parai, bet tikrai verta, nes kambariukas labai  thumbup.gif sanmazgas liuks, dušas, spintelės. Kambary daug vietos daiktams, spinta normali koridoriuke, prie lovu spintelės (mes kai pusę namų išsivežėm, tai mums aktualu buvo, kur viską susikrausim lotuliukas.gif ). Džiaugiamės kad labai anksti išvažiavom, nes tikrai reikėjo palakstyt su popieriukais, pas gydytoją (labai patiko), po kabinetus kol laikus susirašėm procedūroms, norėjom jau palikti jas visai ramiai, kad žinotų savo programą, laisvus laikus ir t.t. Pradžiai procedūrų nelabai daug- dvi mankštos, inhaliacijos, kažkokia aromaterapija, krūtinės ląstos masažas, nuo kitos savaitės druskos, mamos prašiau, kad paklaustų dėl vandens kokių procedurų, vaikis mano labai vandenį mėgsta mirksiukas.gif kadangi mums įtaria gastroezofaginį refliuksą, tai sakė nukreips čia vietoj pas gastroenterologą, padarys echoskopiją, tai būsim jau tikri dėl visų bėdelių. Valgykla antram aukšte tokia didelė, atrodė, iš kur tokia gausa vaikų, bet mama sakė, kad pilna susirinko doh.gif maitinimą išpirkom močiutei, dbr abi eina į valgyklėlę, sakė patiekalų pasirinkimas, per vakarienę ir tai net guliašas, zuikis, sakė per daug visko. Na matysim, kaip joms seksi, šiandien pirma diena procedūrų ax.gif O kad vaikų sergančių yra tai faktas, pati mačiau, baisu baisu labai nesusirgt blush2.gif  4u.gif

vandens proceduros vyksta kitame korpuse,tai mums nepatare eiti,nors tavo mergyte didesne ,o maistas zinoma neblogas ,bet meniu nesikeicia ir tikrai nusibosta toks pats maistas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grazina37: 17 kovo 2009 - 09:02
4u.gif dėkui už info mirksiukas.gif su maitinimu aš ir manau, kad pabos greit tas pats, bet kai kambaryje šaldytuvas, tai galės nusipirkti ko nors kad ir maximoj, be to dirba kavinukės, atsibodus galės paįvairint savo repertuarą mirksiukas.gifšiaip gal dėl to, kad pirmadienis, bet eilė prie registratūros vakar buvo įspūdinga, labai daug privežė vaikučių doh.gif ūžia net sanatorija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze157 @ 2009 03 17, 09:20)
4u.gif dėkui už info mirksiukas.gif su maitinimu aš ir manau, kad pabos greit tas pats, bet kai kambaryje šaldytuvas, tai galės nusipirkti ko nors kad ir maximoj, be to dirba kavinukės, atsibodus galės paįvairint savo repertuarą mirksiukas.gifšiaip gal dėl to, kad pirmadienis, bet eilė prie registratūros vakar buvo įspūdinga, labai daug privežė vaikučių doh.gif ūžia net sanatorija lotuliukas.gif

tai taip suprantu, kad pirmadieni jau proceduru nebus, nes kol uzsiregistruosim... o vietu uztenka, na tu po 20 L:t, kur jus emet? kazkur girdejau kad geriau vaziuot sestadieni, tada maziau buna "klientu" ir viska suspeji?
Atsakyti