Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

QUOTE(Skorpe @ 2009 02 20, 10:17)
o per kiek laiko i ligoniu kasas nuvezti is ligonines gauta siuntima i sanatorija? man gydytoja minejo, kad per 10 dienu nuo ligonines reikia i snaatorija prisistatyti....

g.gif man irgi rupi sitas klausimas.
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2009 02 20, 09:37)

Aš tiksliai nežinau,bet visada važiuojam į sanatoriją pirmadienį, o į ligonių kasas nuvežu kokį ketvirtadienį,tai visada būna gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2009 02 20, 10:37)

Ligonines pazyma i ligoniu kasas galioja ar 3 d., o pazyma is ligoniu kasu - 10 d., anksciau buvo menesi.
Atsakyti
QUOTE(jjjolanta @ 2009 02 20, 10:58)
Ligonines pazyma i ligoniu kasas galioja ar 3 d., o pazyma is ligoniu kasu - 10 d., anksciau buvo menesi.

dekui uz atsakyma. tai, jei mes snd gaunam israsus, pazyma i snaatorija, tai, jei pirmadieni nuvesime viskas bus ciki ane? ar vezti siandien? ir po to jau per desimt dienu i snaatorija papulti taip?
Atsakyti
QUOTE(jjjolanta @ 2009 02 20, 11:58)

O aš galvoju ar ne atvirkščiai:hm nes kai nuėjau į ligonių kasas, tai klausė kurią dieną važiuojam į sanatoriją. Man atrodo, kad po ligonių kasoso išduotos pažymos reikia per 3 d. nuvažiuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2009 02 20, 12:01)
dekui uz atsakyma. tai, jei mes snd gaunam israsus, pazyma i snaatorija, tai, jei pirmadieni nuvesime viskas bus ciki ane? ar vezti siandien? ir po to jau per desimt dienu i snaatorija papulti taip?

nezinau kaip skaiciuojasi savaitgaliai. Bet manau, kad pirmadieni nevelu. Kad butu ramiau, tai pasiimant dokumentus paklauskit daktares. Nezinau ar visose sanatorijoje, bet buna, kad i sanatorija gali vaziuoti iskart is ligonines, o dokumentus ligoniu kasose sutvarko pati sanatorija.
Atsakyti
dar su keliais klausimeliais as... taigi gavome mes pazyma del kelialapio is ligonines, ji galioja 10 dienu. tai kaip supratau po ligoniu kasu, per tris dienas isvaziuoti turetumem taip? ar reikia skambintis ir rezervuotis vietas? mus siuncia neurologas, tai ar jau automatiskai turesime vienvieti kambari? o jei noriu geresnio? vietoje tartis? ar is anksto rezervuotis? kokia papildoma paroskaina tam geresniam kambariui?
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2009 02 20, 20:52)
dar su keliais klausimeliais as... taigi gavome mes pazyma del kelialapio is ligonines, ji galioja 10 dienu. tai kaip supratau po ligoniu kasu, per tris dienas isvaziuoti turetumem taip? ar reikia skambintis ir rezervuotis vietas? mus siuncia neurologas, tai ar jau automatiskai turesime vienvieti kambari? o jei noriu geresnio? vietoje tartis? ar is anksto rezervuotis? kokia papildoma paroskaina tam geresniam kambariui?

Viskas priklauso,į kurią sanatoriją važiuojat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2009 02 20, 21:27)
Viskas priklauso,į kurią sanatoriją važiuojat mirksiukas.gif

i Saulute
Atsakyti
niekaip nepriskambinu i Saulute. o labai domina ar gausime vienvieti kambari? mes kaip minejau su neurologo siuntimu, tiesiai is ligonines. ir kaip su pagerintu kambariu? kiek reikia uz ji moketi? ar yra galimybe ji gauti? pirmadieni i ligoniu kasas vaziuojame, tai po ju greitai turetumem sanatorijoje buti...o info neturiu:(
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2009 02 21, 10:25)
niekaip nepriskambinu i Saulute. o labai domina ar gausime vienvieti kambari? mes kaip minejau su neurologo siuntimu, tiesiai is ligonines. ir kaip su pagerintu kambariu? kiek reikia uz ji moketi? ar yra galimybe ji gauti? pirmadieni i ligoniu kasas vaziuojame, tai po ju greitai turetumem sanatorijoje buti...o info neturiu:(

Pabandyk skambinti tiesiai i skyriu arba i registartura, telefonu Nr. radau sanatorijos tinklalapy, per google susiradau. Jei narasi, galesiu veliau parasyti. As kelis kartus skambinau, tai atsiliepe
Atsakyti
QUOTE(šilkinė @ 2009 02 21, 10:07)
Pabandyk skambinti tiesiai i skyriu arba i registartura, telefonu Nr. radau sanatorijos tinklalapy, per google susiradau. Jei narasi, galesiu veliau parasyti. As kelis kartus skambinau, tai atsiliepe

dekui, siap ne taip priskambinau, skambinau bele kiek numeriu:) taigi vaziuojam e treciadieni jau, vietu yra, uzregistravo, sake turetumem gyventi vienvieciame kambaryje, kai neurologinis susirgimas:) telika galima veztis, arbatini irgi, tik reiks susimoketi 2 lt uz para, uz abu daiktus:) sake kambariai pagerinti yra uzimti komerciniu klientu is maskvos. zodziu gausim ka gausim...tikiuosi, akd su uzuolaidomis, ar geriau veztis savas:)
Atsakyti