Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

QUOTE(cenzura @ 2008 06 09, 10:07)
pabandyk vietoj $  biggrin.gif

Taip ir darysiu blush2.gif
QUOTE(Acne @ 2008 06 09, 10:11)
Labutes,
pasiskambinau ką tik į Gintaro sanatoriją ir kai išgirdo, kad mano mergaitei 3.5 metų, tai sakė mažiems vaikams vietų yra labai mažai, taip, kad galima būtų tik nuo rugsėjo 20 dienos  unsure.gif

nesupratau, tai tu kelialapi turi?
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2008 06 09, 08:27)
nesupratau, tai tu kelialapi turi?

nea ax.gif aš pamaniau, kad pradžioj paklausiu ar jie turi vietos, o tada kreipsiuos į gydytoja rolleyes.gif Ar ne taip daroma? g.gif
Galų gale, galiu susimoketi gal, kad tik vaikas gautų procedūras, nes labai esam pavargę nuo ligų verysad.gif
Niekas nesiūlė, o aš tik dabar aptikusi reklamėlę praregėjau doh.gif Bet jaučiu, kad labai pavėlavom g.gif
Atsakyti
pas mus tai irgi jokiu kelalapiu nedalina gydytoja, pati skambinkis ir registruokis, ji tik popierius sutvarko, nezinau nuo ko cia priklauso. kazka esu girdejus, kad kelalpiai tik ipatingis atvejais duodami, iskart po ligonines rebilitacijai ar dar kaip ten, nezinau. bet irgi pavargau nuo to nezinojimo, siuncia visur, o zmogus nesupranti kur cia kelio pradia kur bus pabaiga. Nei tos sanatorijos nebesinori. Ir i planga siule nvaziuot tipo proceduros prastesnes, bet taip ir nezinau ar cia tikrai del to agitvo i kita, ar turi savu kitu sumetimu, i tikriausiai kol visu neisbandysiu ir nesuzinosiu
Atsakyti
QUOTE(kačiux @ 2008 06 09, 11:38)
pas mus tai irgi jokiu kelalapiu nedalina gydytoja, pati skambinkis ir registruokis, ji tik popierius sutvarko, nezinau nuo ko cia priklauso. kazka esu girdejus, kad kelalpiai tik ipatingis atvejais duodami, iskart po ligonines rebilitacijai ar dar kaip ten, nezinau. bet irgi pavargau nuo to nezinojimo, siuncia visur, o zmogus nesupranti kur cia kelio pradia kur bus pabaiga. Nei tos sanatorijos nebesinori. Ir i planga siule nvaziuot tipo proceduros prastesnes, bet taip ir nezinau ar cia tikrai del to agitvo i kita, ar turi savu kitu sumetimu, i tikriausiai kol visu neisbandysiu ir nesuzinosiu

siaip mane irgi kazkodel bande atkalbinet nuo palangos g.gif nes, ten "kambariai su pelesiais" blink.gif o apie renovuotus net neminejo blink.gif
bet kambariuke, kr gyveno maniskiai pelesiu nei kvapo... visai salia botanikos sodas, vietu, kur galima pasivaiksciuot kruva, nekalbant apie jura wub.gif
proceduros tikrai nera prastesnes... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2008 06 09, 12:18)
nea  ax.gif  aš pamaniau, kad pradžioj paklausiu ar jie turi vietos, o tada kreipsiuos į gydytoja  rolleyes.gif  Ar ne taip daroma?  g.gif
Galų gale, galiu susimoketi gal, kad tik vaikas gautų procedūras, nes labai esam pavargę nuo ligų  verysad.gif
Niekas nesiūlė, o aš tik dabar aptikusi reklamėlę praregėjau  doh.gif Bet jaučiu, kad labai pavėlavom  g.gif

O tai Jums pagal liga priklauso sanatorija?
Seip kiek zinau tai gali jau registruotis kitiems metams pradeti nes vietos ten is anksti registruotis reikia, kiek zinau mirksiukas.gif
QUOTE(kačiux @ 2008 06 09, 13:38)

Taip mes po ligonines plauciu uzdegimo, o dabar baiginejam bronhita gydytis, tai kelialapi mums ligonineja duoda.
reiketu su savo gydytoja sneketi ji mano nuomone turetu isaiskinti smile.gif
QUOTE(cenzura @ 2008 06 09, 13:42)
siaip mane irgi kazkodel bande atkalbinet nuo palangos  g.gif  nes, ten "kambariai su pelesiais"  blink.gif  o apie renovuotus net neminejo  blink.gif 
bet kambariuke, kr gyveno maniskiai pelesiu nei kvapo... visai salia botanikos sodas, vietu, kur galima pasivaiksciuot kruva, nekalbant apie jura  wub.gif
proceduros tikrai nera prastesnes...  schmoll.gif

Papildyta:
Ir mane atkalbinejo, bet kaip issiaiskinom kad priklauso o dar ir ligonine duoda tai ir proga naudojiuosi
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2008 06 09, 12:42)
proceduros tikrai nera prastesnes...  schmoll.gif

is asmenines patirties galiu pasakyti, kad palangoje proceduros tikrai prastesnes ( buvau su vaiku tiek ten, tiek Druskininkuose), bet gyvenimo salygos, jei nepapuoli i vasarinius korpusus geresnes.
Galu gale palangos kokybes nenaudai tikrai byloje tai, kad sunkiu ligoniu palangoje tikrai nepamatysi, ko, deja, nepasakysi apie druskininkus.
O siaip galiu pagyvrimo zodi Saulutei pasakyti - palatos jau suremontuotos, yra irengta virtuvele su mikrobangine, kad butu galima pasisildyti maista.

P.S buvo keista matyti, kad vaiko sanatorines ligos korteles yra saugomos. Siemet vel gulemes pas ta pati gydytoja kaip pernai, tai maciau, kad varte vaiko pernykste kortele ir lygino kas kaip yra siemet.
Papildyta:
QUOTE(zuika12 @ 2008 06 09, 19:08)
reiketu su savo gydytoja sneketi ji mano nuomone turetu isaiskinti  smile.gif

o as dabar galvoju, kaip man reikes musu gydytojai atsidekoti. Kai ligoniu kasose tvarkiausi dokumentus, siek tiek su darbuotoja snektelejau. Seimos gydytojas gauna maximum 5 kelialapius sanatorijai ( vaikai ir suauge skaiciuojasi bendrai), o man nekyla problemu vaikui ji gauti, tik metu pradzioje turiu perspeti, kad noresiu pasinaudoti.
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2008 06 09, 21:28)
is asmenines patirties galiu pasakyti, kad palangoje proceduros tikrai prastesnes ( buvau su vaiku tiek ten, tiek Druskininkuose), bet gyvenimo salygos, jei nepapuoli i vasarinius korpusus geresnes.
Galu gale palangos kokybes nenaudai tikrai byloje tai, kad sunkiu ligoniu palangoje tikrai nepamatysi, ko, deja, nepasakysi apie druskininkus.
O siaip galiu pagyvrimo zodi Saulutei pasakyti - palatos jau suremontuotos, yra irengta virtuvele su mikrobangine, kad butu galima pasisildyti maista.

P.S buvo keista matyti, kad vaiko sanatorines ligos korteles yra saugomos. Siemet vel gulemes pas ta pati gydytoja kaip pernai, tai maciau, kad varte vaiko pernykste kortele ir lygino kas kaip yra siemet.
Papildyta:

o as dabar galvoju, kaip man reikes musu gydytojai atsidekoti. Kai ligoniu kasose tvarkiausi dokumentus, siek tiek su darbuotoja snektelejau. Seimos gydytojas gauna maximum 5 kelialapius sanatorijai ( vaikai ir suauge skaiciuojasi bendrai), o man nekyla problemu vaikui ji gauti, tik metu pradzioje turiu perspeti, kad noresiu pasinaudoti.

Tai [paga tavo parasyma suprantu, kad sveiki zmones sanatorijose?

o tai pvz. vaikas nenori valgyti, tai maista nera kur pasisildyti? as klausiu apie Gintara.

Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2008 06 09, 18:08)
O tai Jums pagal liga priklauso sanatorija?

mano mergaitė serga lengva astmos forma ir tankiai bronchitu, nekalbant apie ištisus peršalimus verysad.gif Juodai pavargom per paskutinius du metus nuo ištisinio sirgimo schmoll.gif
Pakalbėjau su vaiko gydytoja, tai sakė nebėra tokio dalyko, kuomet duoda kelalapus tiems, kas dažnai serga, o duoda tik po astmos paūmėjimo ir plaučių uždegimo reabilitacijai, t.y. kai yra eksta atvejis. Taigi tokiu atveju čia prieš pusmetį neužsisakysi. Na nebent gal galima be kelalapio, pačiam viską mokant... jei taip priima, ir berods kainuoja ~1000 Lt dviem savaitėm. Taip bent jau man gydytoja minėjo, nes su Gintaru apie tai nekalbėjau g.gif
Ir dar gydytoja sakė, kad ji labai griežtai atsiskaito už kiekvieną išduotą kelalapį ir labai ten kamantinėja, nors būna akivaizdu, kad vaikui reikia, bet vis tiek tampo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2008 06 10, 07:51)
Tai [paga tavo parasyma suprantu, kad sveiki zmones sanatorijose?

gintare pasivaiksciojus, tai atrodo, kad i kurorta atvaziavai - nu neteko matyti "sunkiu" vaiku ( psicines ir fizines negalios komplektas). O i Druskininkus silpnu nervu ar besilaukiant tikrai geriau nevaziuoti.
O apie sveikuma tai atskira kalba - mano vaikas is isores atrodo sveikas, bet problemu turime
QUOTE(zuika12 @ 2008 06 10, 07:51)
  o tai pvz. vaikas nenori valgyti, tai maista nera kur pasisildyti? as klausiu apie Gintara.

kai as buvau mikrobange stovejo sesuciu poilsio kambari ir jos kartais leisdavo pasisildyti. Bet tas kabinetas budavo rakinamas
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2008 06 10, 07:21)
mano mergaitė serga lengva astmos forma ir tankiai bronchitu, nekalbant apie ištisus peršalimus  verysad.gif  Juodai pavargom per paskutinius du metus nuo ištisinio sirgimo  schmoll.gif
Pakalbėjau su vaiko gydytoja, tai sakė nebėra tokio dalyko, kuomet duoda kelalapus tiems, kas dažnai serga, o duoda tik po astmos paūmėjimo ir plaučių uždegimo reabilitacijai, t.y. kai yra eksta atvejis. Taigi tokiu atveju čia prieš pusmetį neužsisakysi. Na nebent gal galima be kelalapio, pačiam viską mokant...  jei taip priima, ir berods kainuoja ~1000 Lt dviem savaitėm. Taip bent jau man gydytoja minėjo, nes su Gintaru apie tai nekalbėjau  g.gif
Ir dar gydytoja sakė, kad ji labai griežtai atsiskaito už kiekvieną išduotą kelalapį ir labai ten kamantinėja, nors būna akivaizdu, kad vaikui reikia, bet vis tiek tampo doh.gif

ju puslapyje parasyta kiek kainuoja mokamai viena para. pasiskambink vyr. gydytojai. manau, mokamai priims be problemu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Silvute @ 2008 06 10, 07:23)
gintare pasivaiksciojus, tai atrodo, kad i kurorta atvaziavai - nu neteko matyti "sunkiu" vaiku ( psicines ir fizines negalios komplektas). O i Druskininkus silpnu nervu ar besilaukiant tikrai geriau nevaziuoti.
O apie sveikuma tai atskira kalba - mano vaikas is isores atrodo sveikas, bet problemu turime

o as ten buvau vos 2 kartus trumpam uzbegus. ir pamaciau nemazai sunkiu ligoniu unsure.gif . ir su psichikos ir su fizine negalia. be to, kiek supratau, plauciu ligoniai bei ligoniai su psichine ir fizine negalia gyvena visai atsikai.
o jau kosulys, einant koridoriu, is visu pusiu blink.gif svarbiausiai net vaiku nematai, tik kosuli girdi unsure.gif man i kurorta buvo visai nepanasu blink.gif schmoll.gif
Papildyta:
dar prisiminiau ax.gif
cia gi kazkas rase, kad jei problemos su judejimo aparatu, geriau i druskininkus vaziuot. ten proceduros tokiems ligoniams geresnes. o mums po plauciu uzdegimo, net druskininku ir nesiule rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cenzura: 10 birželio 2008 - 07:34
QUOTE(cenzura @ 2008 06 10, 07:42)
ju puslapyje parasyta kiek kainuoja mokamai viena para.

ale aš blondinė nerandu įkainių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Acne @ 2008 06 10, 08:25)
ale aš blondinė nerandu įkainių  doh.gif

Jeigu norite atvykti ir neturite TLK pažymos, siūlome už gydymą susimokėti patiems (esant laisvų vietų). Vienos dienos gydymo kaina : reabilitacija - 122 Lt., palaikomoji reabilitacija 92,4 Lt., sveikatą grąžinamasis gydymas 72,7 Lt

http://palangosginta...imo_tvarka.html

paskutine pastraipa 4u.gif
Atsakyti