QUOTE(Acne @ 2008 06 10, 07:21)
mano mergaitė serga lengva astmos forma ir tankiai bronchitu, nekalbant apie ištisus peršalimus
Juodai pavargom per paskutinius du metus nuo ištisinio sirgimo
Pakalbėjau su vaiko gydytoja, tai sakė nebėra tokio dalyko, kuomet duoda kelalapus tiems, kas dažnai serga, o duoda tik po astmos paūmėjimo ir plaučių uždegimo reabilitacijai, t.y. kai yra eksta atvejis. Taigi tokiu atveju čia prieš pusmetį neužsisakysi. Na nebent gal galima be kelalapio, pačiam viską mokant... jei taip priima, ir berods kainuoja ~1000 Lt dviem savaitėm. Taip bent jau man gydytoja minėjo, nes su Gintaru apie tai nekalbėjau
Ir dar gydytoja sakė, kad ji labai griežtai atsiskaito už kiekvieną išduotą kelalapį ir labai ten kamantinėja, nors būna akivaizdu, kad vaikui reikia, bet vis tiek tampo
ju puslapyje parasyta kiek kainuoja mokamai viena para. pasiskambink vyr. gydytojai. manau, mokamai priims be problemu
Papildyta:
QUOTE(Silvute @ 2008 06 10, 07:23)
gintare pasivaiksciojus, tai atrodo, kad i kurorta atvaziavai - nu neteko matyti "sunkiu" vaiku ( psicines ir fizines negalios komplektas). O i Druskininkus silpnu nervu ar besilaukiant tikrai geriau nevaziuoti.
O apie sveikuma tai atskira kalba - mano vaikas is isores atrodo sveikas, bet problemu turime
o as ten buvau vos 2 kartus trumpam uzbegus. ir pamaciau nemazai sunkiu ligoniu
. ir su psichikos ir su fizine negalia. be to, kiek supratau, plauciu ligoniai bei ligoniai su psichine ir fizine negalia gyvena visai atsikai.
o jau kosulys, einant koridoriu, is visu pusiu
svarbiausiai net vaiku nematai, tik kosuli girdi
man i kurorta buvo visai nepanasu
Papildyta:
dar prisiminiau
cia gi kazkas rase, kad jei problemos su judejimo aparatu, geriau i druskininkus vaziuot. ten proceduros tokiems ligoniams geresnes. o mums po plauciu uzdegimo, net druskininku ir nesiule