Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

QUOTE(audiga @ 2009 02 16, 21:00)
Mes šiuo metu sveikstam Abromiškėse, tai gyvenam atskiram kambarėlį, ir kitos mamos kiek mačiau irgi atskiruose kambarėliuose. WC ir dušas tik bendras 3-4 palatom , bet dar neteko kad būtų eilė. Šiaip ten viskas super  wub.gif

Oi,tai turbūt ir pasirinksiu Abromiškes,nes tiek žmonių vienam kambary-košmaras doh.gif Koks ten poilsis unsure.gif Jos ir arčiau man,nei Druskininkai rolleyes.gif Ačiū už info,rytoj skambinsiuos ax.gif O ten druskų kambarys yra,kokios dar procedūros,jei BA?
Atsakyti
Siandien skambinausi i Druskininku Saulute, sake su tevais vaikai po du buna( dvi mamos du vaikai) .Tie vaikai kur atvaziuoja vieni, jie palatose buna po 5 po 4.
Mes rinksimes Saulute turbut, jeigu dar gausim kelialapi ax.gif

Per kiek dienu kazi turi nuvaziuot i sanatorija po kelialapio gavimo g.gif Kazkas sake kad per tris, o Saulutej kai skambinau sake per 10 dienu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2009 02 17, 19:14)
Siandien skambinausi i Druskininku Saulute, sake su tevais vaikai po du buna( dvi mamos du vaikai) .Tie vaikai kur atvaziuoja vieni, jie palatose buna po 5 po 4.
Mes rinksimes Saulute turbut, jeigu dar gausim kelialapi ax.gif

Per kiek dienu kazi turi nuvaziuot i sanatorija po kelialapio gavimo g.gif Kazkas sake kad per tris, o Saulutej kai skambinau sake per 10 dienu  g.gif

Man šiandien lygiai taip pat sakė drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2009 02 17, 19:24)
Man šiandien lygiai taip pat sakė drinks_cheers.gif

mes užsiregistravom pirmadieniui į Saulutę su 2 vaikais. Perskaičiau visą temą, bet kas nors gali smulkiau parašyti apie gyvenimo sąlygas, buitį, procedūras. Važiuojam po plaučių uždegimų. Būsiu labai dėkinga:)
Atsakyti
QUOTE(niunka @ 2009 02 17, 18:08)
mes užsiregistravom pirmadieniui į Saulutę su 2 vaikais. Perskaičiau visą temą, bet kas nors gali smulkiau parašyti apie gyvenimo sąlygas, buitį, procedūras. Važiuojam po plaučių uždegimų. Būsiu labai dėkinga:)

Klauskit kas konkreciai domina,mes Saulutej 2 metus is eiles jau buvom,tai daugmaz viska zinom ax.gif

O del nuvaziavimo i sanatorija,tai buna ant paties kelialapio kai isduoda ligoniu kasose parasyta iki kada galioja.Mums gydytoja irgi butinai liepe per 3 dienas nuvaziuot,o kai pasiskambinau i sanatorija pasake,ziurekit galiojimo laika ant kelialapio.
Atsakyti
Gal galite papasakoti viska smulkiau, kas kaip vyksta? Mes vaziuosime jau rytoj su misraus raidos sutrikimu 22 dienom. Kokia ten tvarka?
Atsakyti
QUOTE(niunka @ 2009 02 17, 21:08)

Aš vakar skambinau, tai sakė kitą savaite galit atvažiuot, vietų yra, ir niekas ten mūsų neregistravo g.gif Dar paklausiau, ar pasiskambinti prieš atvažiuojant, tai sakė nereikia, juk dabar skambinat blink.gif Man tai baisoka truputį, jei nuvažiuojam, o vietų nėra, ka gali žinoti kiek vaikų atvažiuos. Mes, beje, po laučių uždegimo važiuojam. Ir mergaitė jau didelė, ketvirtokė, tai įdomu iki kurios valandos ten reikia prisistatyti, ir ar bus jau procedūros pirmą dieną, ir pamokos g.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2009 02 16, 20:46)
Apie Abromiskes tai girdejau labai geru atsiliepimu,detaliau tik nezinau kaip ten del gyvenimo,ar galima atskirai su vaikuciu apsigyvent,bet proceduros sake labai thumbup.gif
Papildyta:
tai mes vasara kai vaziavom,irgi buvom uzsirase,kad atvaziuos tetis su vaiku,sakom gal duos tada atskira kambari,neikels gi su kita mama gyvent bigsmile.gif bet sesutes poste nieko panasaus,sako,tai gerai,apgyvendinsim su kitu teciu ir vaiku(bet jei neklystu tai tuomet nebuvo teciu)ar joms slamanciu reikia duot ar ka,taip ir nesupratom g.gif

Kacerginej i druskas vezioja. O del palatu, tai yra ir atskiru, bet nedaug. Tad jei nebus uzimta, tai gal gausit. O siaip mamos su vaikais gyvena atskiram korpuse, palatos dideles ir gyvena po dvi mamas ar teciais.
Atsakyti
QUOTE(šilkinė @ 2009 02 18, 08:42)
Aš vakar skambinau, tai sakė kitą savaite galit atvažiuot, vietų yra, ir niekas ten mūsų neregistravo g.gif  Dar paklausiau, ar pasiskambinti prieš atvažiuojant, tai sakė nereikia, juk dabar skambinat blink.gif Man tai baisoka truputį, jei nuvažiuojam, o vietų nėra, ka gali žinoti kiek vaikų atvažiuos. Mes, beje, po laučių uždegimo važiuojam. Ir mergaitė jau didelė, ketvirtokė, tai įdomu iki kurios valandos ten reikia prisistatyti, ir ar bus jau procedūros pirmą dieną, ir pamokos  g.gif

del pamoku nezinau,nes maniskis dar mazas,o del nuvaziavimo,tai nera skirtumo kada nuvaziuosit,priims vistiek,aisku kuo anksciau - tuo geriau,pirma diena tik vizitas pas gydytoja,o tada,jei dar nebuna per velu,reikia tik perbegti per kabinetus ir uzsirasyti proceduroms,nebent labai anksti atvaziuosit,tai pirma diena dar galit ir kokiu proceduru gauti.Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2009 02 17, 21:59)
Klauskit kas konkreciai domina,mes Saulutej 2 metus is eiles jau buvom,tai daugmaz viska zinom ax.gif

O del nuvaziavimo i sanatorija,tai buna ant paties kelialapio kai isduoda ligoniu kasose parasyta iki kada galioja.Mums gydytoja irgi butinai liepe per 3 dienas nuvaziuot,o kai pasiskambinau i sanatorija pasake,ziurekit galiojimo laika ant kelialapio.

oi viskas domina. Nuo atvažiavimo iki atvažiavimo, tvarka visa, gyvenimo sąlygos, visi užkulisiai- ar reikia kam nors mokėti "juodai". Mes 3 būsim, tai gal atskirą kambarį gausim. Laisvalaikis ar yra?Maistas Ačiū labai.. Mes 1 k. važiuojam, gal kokių patarimų turit, ir dar-k ąvežtis, ar skalbtis yra.? Mes po plaučių uždegimų važiuojam.
Atsakyti
QUOTE(šilkinė @ 2009 02 18, 11:42)
Aš vakar skambinau, tai sakė kitą savaite galit atvažiuot, vietų yra, ir niekas ten mūsų neregistravo g.gif  Dar paklausiau, ar pasiskambinti prieš atvažiuojant, tai sakė nereikia, juk dabar skambinat blink.gif Man tai baisoka truputį, jei nuvažiuojam, o vietų nėra, ka gali žinoti kiek vaikų atvažiuos. Mes, beje, po laučių uždegimo važiuojam. Ir mergaitė jau didelė, ketvirtokė, tai įdomu iki kurios valandos ten reikia prisistatyti, ir ar bus jau procedūros pirmą dieną, ir pamokos  g.gif

jei neklystu tai pamokos tenais vyksta po pietu. Is ryto proceduros, o po pietu pamokos.
Jeigu nuvaziuosite anksti ryta, tai ir pirma diena bus proceduros.

as vakar irgi skambinau, tai vasarai dar neregistruoja. Nu reiks palaukti siek tik ir rezervuotis vieta birzelio men
Atsakyti
o per kiek laiko i ligoniu kasas nuvezti is ligonines gauta siuntima i sanatorija? man gydytoja minejo, kad per 10 dienu nuo ligonines reikia i snaatorija prisistatyti....
Atsakyti