Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

Mes jau tvarkomes popierius vaziuoti i Druskininkus, bet dar nesiskambinom ar yra vietu, bet kaip supratau tokiu laiku dazniausiai buna. Mat ketvirtadieni eisim pas reabitologa, kad gauti paskutini sutikima vaziuoti. Bet taip bijau tu Druskininku, kazkodel. g.gif Bijau kad nebutu salta. Gal kas zinot ar ten dideli atstumai nuo kambario iki proceduru, valgyklos?
Atsakyti
QUOTE(Armandukas @ 2009 02 09, 13:46)
Mes jau tvarkomes popierius vaziuoti i Druskininkus, bet dar nesiskambinom ar yra vietu, bet kaip supratau tokiu laiku dazniausiai buna. Mat ketvirtadieni eisim pas reabitologa, kad gauti paskutini sutikima vaziuoti. Bet taip bijau tu Druskininku, kazkodel.  g.gif  Bijau kad nebutu salta. Gal kas zinot ar ten dideli atstumai nuo kambario iki proceduru, valgyklos?

Kiek girdejau vaikams per lauka eiti reikia i proceduras unsure.gif
Atsakyti
Gal ten galima vestis kokius sildytuvus? Ten turbut skalbtis reikia rankomis rubus? Kazin koks personalas? Gal kas nesenai buvot?
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2009 02 09, 12:17)
Kiek girdejau vaikams per lauka eiti reikia i proceduras  unsure.gif

Tikrai nereikia schmoll.gif
QUOTE(Armandukas @ 2009 02 09, 14:11)
Gal ten galima vestis kokius sildytuvus?  Ten turbut skalbtis reikia rankomis rubus? Kazin koks personalas? Gal kas nesenai buvot?

Skalbtis tai tik rankom,personalas geras,o dėl šildytuvų tai mes buvom šildymo sezonu,tai buvo labai šilta.Bet kitu metu girdėjau,kad kiti vežasi,tik nelabai afišuojama,nes turi pasirayti atvažiavus,kad nenaudosi nei šildytuvų, nei virdulių.
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2009 02 08, 19:30)
O šiaip kas liečia šildymą ten labai įdomu, pvz. mūsų kambaryje radiatoriai ir vonioje gyvatukas tiesiog „plyšo“ nuo karščio, o šalia esančiame kambaryje sakė vos vos drungni  g.gif

jei čia kalba apie Gintarą, tai mes dabar kaip tik ten ir galim suteikt info mirksiukas.gif
bent mūsų kambarį nerealiai karšta, pastoviai vėdinu kambarį, o naktį net miegot neina, radiatorių apkarstau šlapiais rankšluosčiais doh.gif
tiesa, labai daug šiuo metu vaikų, tai visus naujus grūda į ketvirtą korpusą arba mokamus kambarius unsure.gif o ketvirtam labai šalta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2009 02 09, 16:59)
Tikrai nereikia schmoll.gif

Skalbtis tai tik rankom,personalas geras,o dėl šildytuvų tai mes buvom šildymo sezonu,tai buvo labai šilta.Bet kitu metu girdėjau,kad kiti vežasi,tik nelabai afišuojama,nes turi pasirayti atvažiavus,kad nenaudosi nei šildytuvų, nei virdulių.

Gerai as nezinau, kiek man buvo sake, matomai ten koks vasarinis variantas buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2009 02 09, 18:27)
Gerai as nezinau, kiek man buvo sake, matomai ten koks vasarinis variantas  buvo g.gif

Kad net neįsivaizduoju,kur ten reikėtų eiti per lauką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2009 02 09, 20:33)
Kad net neįsivaizduoju,kur ten reikėtų eiti per lauką g.gif

sakai nera g.gif
Tada man idomu ? biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
na druskininku Saulutej tai bumas nuo balandzio vidurio siaip prasideda ax.gif
Papildyta:
beje ziurint i koki skyriu: neurologini ar pulmonologini? bigsmile.gif
jei apie neurologini tai galiu papasakoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2009 02 09, 19:27)
Gerai as nezinau, kiek man buvo sake, matomai ten koks vasarinis variantas  buvo g.gif

Druskininkuose buvome prieš 11 metų tai tikrai nereikėjo, gal sumaišė su „Palangos Gintaru“, nes ten į vandens procedūras reikia eiti per lauką, o jeigu gyveni 4 korpuse, tai kaip suprantu į visas priocedūras eini, aš ten nebuvau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2009 02 10, 12:38)
Druskininkuose buvome prieš 11 metų tai tikrai nereikėjo, gal sumaišė su „Palangos Gintaru“, nes ten į vandens procedūras reikia eiti per lauką, o jeigu gyveni 4 korpuse, tai kaip suprantu į visas priocedūras eini, aš ten nebuvau  g.gif

Visiskai teisingai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2009 02 10, 12:38)
Druskininkuose buvome prieš 11 metų tai tikrai nereikėjo, gal sumaišė su „Palangos Gintaru“, nes ten į vandens procedūras reikia eiti per lauką, o jeigu gyveni 4 korpuse, tai kaip suprantu į visas priocedūras eini, aš ten nebuvau  g.gif

QUOTE(Depresyja @ 2009 02 10, 12:58)
Visiskai teisingai  drinks_cheers.gif

Matomai susimaise mamyte smile.gif
Atsakyti