Mes jau tvarkomes popierius vaziuoti i Druskininkus, bet dar nesiskambinom ar yra vietu, bet kaip supratau tokiu laiku dazniausiai buna. Mat ketvirtadieni eisim pas reabitologa, kad gauti paskutini sutikima vaziuoti. Bet taip bijau tu Druskininku, kazkodel. Bijau kad nebutu salta. Gal kas zinot ar ten dideli atstumai nuo kambario iki proceduru, valgyklos?
QUOTE(Armandukas @ 2009 02 09, 13:46)
Mes jau tvarkomes popierius vaziuoti i Druskininkus, bet dar nesiskambinom ar yra vietu, bet kaip supratau tokiu laiku dazniausiai buna. Mat ketvirtadieni eisim pas reabitologa, kad gauti paskutini sutikima vaziuoti. Bet taip bijau tu Druskininku, kazkodel. Bijau kad nebutu salta. Gal kas zinot ar ten dideli atstumai nuo kambario iki proceduru, valgyklos?
Kiek girdejau vaikams per lauka eiti reikia i proceduras
QUOTE(zuika12 @ 2009 02 09, 12:17)
Kiek girdejau vaikams per lauka eiti reikia i proceduras
Tikrai nereikia
QUOTE(Armandukas @ 2009 02 09, 14:11)
Gal ten galima vestis kokius sildytuvus? Ten turbut skalbtis reikia rankomis rubus? Kazin koks personalas? Gal kas nesenai buvot?
Skalbtis tai tik rankom,personalas geras,o dėl šildytuvų tai mes buvom šildymo sezonu,tai buvo labai šilta.Bet kitu metu girdėjau,kad kiti vežasi,tik nelabai afišuojama,nes turi pasirayti atvažiavus,kad nenaudosi nei šildytuvų, nei virdulių.
QUOTE(Ernesta @ 2009 02 08, 19:30)
O šiaip kas liečia šildymą ten labai įdomu, pvz. mūsų kambaryje radiatoriai ir vonioje gyvatukas tiesiog plyšo nuo karščio, o šalia esančiame kambaryje sakė vos vos drungni
jei čia kalba apie Gintarą, tai mes dabar kaip tik ten ir galim suteikt info
bent mūsų kambarį nerealiai karšta, pastoviai vėdinu kambarį, o naktį net miegot neina, radiatorių apkarstau šlapiais rankšluosčiais
tiesa, labai daug šiuo metu vaikų, tai visus naujus grūda į ketvirtą korpusą arba mokamus kambarius o ketvirtam labai šalta
QUOTE(Darling @ 2009 02 09, 16:59)
Tikrai nereikia
Skalbtis tai tik rankom,personalas geras,o dėl šildytuvų tai mes buvom šildymo sezonu,tai buvo labai šilta.Bet kitu metu girdėjau,kad kiti vežasi,tik nelabai afišuojama,nes turi pasirayti atvažiavus,kad nenaudosi nei šildytuvų, nei virdulių.
Gerai as nezinau, kiek man buvo sake, matomai ten koks vasarinis variantas buvo
QUOTE(zuika12 @ 2009 02 09, 18:27)
Kad net neįsivaizduoju,kur ten reikėtų eiti per lauką
QUOTE(Darling @ 2009 02 09, 20:33)
Kad net neįsivaizduoju,kur ten reikėtų eiti per lauką
sakai nera
Tada man idomu ?
sveikos,
na druskininku Saulutej tai bumas nuo balandzio vidurio siaip prasideda
Papildyta:
beje ziurint i koki skyriu: neurologini ar pulmonologini?
jei apie neurologini tai galiu papasakoti
na druskininku Saulutej tai bumas nuo balandzio vidurio siaip prasideda
Papildyta:
beje ziurint i koki skyriu: neurologini ar pulmonologini?
jei apie neurologini tai galiu papasakoti
QUOTE(zuika12 @ 2009 02 09, 19:27)
Druskininkuose buvome prieš 11 metų tai tikrai nereikėjo, gal sumaišė su Palangos Gintaru, nes ten į vandens procedūras reikia eiti per lauką, o jeigu gyveni 4 korpuse, tai kaip suprantu į visas priocedūras eini, aš ten nebuvau
QUOTE(Ernesta @ 2009 02 10, 12:38)
Druskininkuose buvome prieš 11 metų tai tikrai nereikėjo, gal sumaišė su Palangos Gintaru, nes ten į vandens procedūras reikia eiti per lauką, o jeigu gyveni 4 korpuse, tai kaip suprantu į visas priocedūras eini, aš ten nebuvau
Visiskai teisingai
QUOTE(Ernesta @ 2009 02 10, 12:38)
QUOTE(Depresyja @ 2009 02 10, 12:58)
Visiskai teisingai
Matomai susimaise mamyte