Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

QUOTE(grazina37 @ 2009 02 06, 21:16)
nu geras ,nereikia i ligoniu kasas g.gif ,o is kur jie zinos kad jus nebuvote sanatorijoje pvz nuo sausio 1 dienos ir atbuve tas 18 dienu gryzot ir vel apsirgot doh.gif
na kai as sirgau ir tiesei is ligonines veze i sanatorija ,tai vyras turejo vaziuoti i ligoniu kasas su dokumentais,ir jie ziurejo ar neesu buvusi tais metais sanatorijoje ,ir jie vietoje siulomu 18 dienu ,dave 30 dienu reabilitacija,na gal ir buna isimciu ,bet nelabai tikisi g.gif

Na kadangi nuo tos datos keletas vaiku keliauja i ta pacia sanatorija, tai veza popierius vairuotuojas kazkoks i ligoniu kasas, tik tas skirtumas, kad paciam nereikia.
O dėl druskų kambario- tai jų puslapy yra foto...tia gal pasiskolino iš kur nors g.gif

Iš tikro tai nevažiuotumėm tokie maži ir dar gripo epidemijai artėjant, bet jau nebežinau ką ir bedaryt... dėl to ir rinkausi kačerginę, kad jei ką, eitų bsusitart, kad į procedūras atvažiuot iš namų- nuo namų apie 40 km iki Kačerginės. na, kitą savaitę bus matyti
Atsakyti
[quote=Rustė,2008 09 25, 18:30]
esu buvus su dukra du kartus "Pušyno kelyje"

labai patiko, tiek personalas, tiek patalpos smile.gif

Labutis, norėčiau paklausti, ar Pušyno kelyje yra virtuvėlė? Ar užtenka duodamo maisto? Ar reikia vežtis virdulį, indus? Kiek skiria procedūrų, ar jos kokybiškos? Gal turite kokiu nors svarbių pastabų?.. Būsiu dėkinga už atsakymą.
Papildyta:
QUOTE(Daivasys @ 2008 08 24, 19:00)
Sveiki,
Mes su vaiku irgi Pusyno kelyje dabar esam, ir personalas ir maitinimas ir kambarys, proceduros, viskas yra gerai. Kai grisim , o busim 18 dienu, parasysiu daugiau.

Tai gal parašykit apie viską konkrečiau, labai lauksim.
Atsakyti
Mes šiuo metu esam Abromiškių vaikų sanatorijoj, po plaučių uždegimo... Kadangi kai pati ieškojau info, tai nelabai ką radau, galiu papasakot kaip ten kas ax.gif Kambary gyvenam mes vienos, yra atskiras korpusas mamoms su vaikais, yra šaldytuvas, WC ir dušas šalia palatos, bendras keletui kambarių, bet dėl to problemų nekyla. Švaru, jauku, paremontuota šiek tiek. Maistas skanus, porcijos didelės, mano kai nevalgi dukra tai pilnai užtenka man kiek ji palieka, taip kad maisto neišsipirkinėjau... Personalas labai malonus, net nesitikėjau wub.gif . Procedūros neblogos, na mes kaip pirmą kart sanatorijoj, tai neturiu su kuo lygint. Tik kad druskų kambario nėra ir į baseiną vežioja į suaugusių skyrių (bet mums jis nepaskirtas).
Atsakyti
Gal kuri zino, kada prasideda vaiku bumas i Druskininkus, planuoju balandi, bet gal vietu nelabai bus?
Atsakyti
O kaip dirbanciai mamai? Ar priklauso biletenis? Juk mazo vaiko nepaliksi vieno?
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2009 02 08, 13:53)
O kaip dirbanciai mamai? Ar priklauso biletenis? Juk mazo vaiko nepaliksi vieno?

nedarbingumo pažymėjimas nepriklauso.
Atsakyti
Hm, idomiai kazkaip, kazkur tikrai buvau radus SM, kad priklauso, bet nors uzsimusk, dabar niekaip nerandu doh.gif O tai kai pats buni sanatorijoj, tai bileteni gauni? O cia slauga? Tai turetu priklausyt? kaip ir serganti vaika slaugom namuose?
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2009 02 08, 18:34)
Hm, idomiai kazkaip, kazkur tikrai buvau radus SM, kad priklauso, bet nors uzsimusk, dabar niekaip nerandu  doh.gif  O tai kai pats buni sanatorijoj, tai bileteni gauni? O cia slauga? Tai turetu priklausyt? kaip ir serganti vaika slaugom namuose?

Nepriklauso,uztai tiek daug sanatorijose buna seneliu su vaikais,jei tevai negali pasimt atostogu,tenka siust senelius,o ka daryt? doh.gif
Norejau paklaust,ar buvot kas nors Palangos Gintare pavasari,kai jau sildymas buna isjungtas?idomu ar labai salta buna kambariuose?mes buvom geguzes pabaigoj,kambarys papuole kur saule visa diena neatsisuka,tai zinokit vakare budavo nejauku,idomu tai kaip pavasari kai jau nesildo? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Depresyja: 08 vasario 2009 - 18:31
Taip taip nepriklauso, jau aš klausiau to paties, keista, bet nepriklauso schmoll.gif
O šiaip kas liečia šildymą ten labai įdomu, pvz. mūsų kambaryje radiatoriai ir vonioje gyvatukas tiesiog „plyšo“ nuo karščio, o šalia esančiame kambaryje sakė vos vos drungni g.gif
Atsakyti
QUOTE(viltuse @ 2009 02 08, 17:34)
Hm, idomiai kazkaip, kazkur tikrai buvau radus SM, kad priklauso, bet nors uzsimusk, dabar niekaip nerandu  doh.gif  O tai kai pats buni sanatorijoj, tai bileteni gauni? O cia slauga? Tai turetu priklausyt? kaip ir serganti vaika slaugom namuose?

vaiko prieziura sanatorijoje nera slauga, kadangi vaikas neserga, o jam yra atliekama reabilitacija. Slauga yra skiriama pagal sam patvirtinta ligu ir bukliu sarasa ( pvz jeigu vaikas nevaiksto).
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(ravesa @ 2009 02 08, 15:19)
nedarbingumo pažymėjimas nepriklauso.

Nu va, gaunasi turi imti atostogas smile.gif
O as galvojau duoda nedarbinguma blush2.gif
Skambinau i Gintara, norejau pakliuti rugpjucio men blush2.gif tai sake kad balandi, geguze ir rugsejo men ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika12: 09 vasario 2009 - 11:22
QUOTE(Ernesta @ 2009 02 08, 21:30)
Taip taip nepriklauso, jau aš klausiau to paties, keista, bet nepriklauso  schmoll.gif
O šiaip kas liečia šildymą ten labai įdomu, pvz. mūsų kambaryje radiatoriai ir vonioje gyvatukas tiesiog „plyšo“ nuo karščio, o šalia esančiame kambaryje sakė vos vos drungni  g.gif

Aciuks aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti