Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

QUOTE(ZITULYA @ 2009 01 28, 17:55)
Labas. mes cia naujokai. Diagnozavo mums bronchine astma.  verysad.gif Dukrytei 8 men.  noreciau suzinoti kada galeciau as su ja prasyti kelialapio i sanatorija.  mes jau nuo lapkricio kosejam ir vis geriam vaistus. Gal po sanatorijos butu geriau po tu visu proceduru? o gal mes dar per mazi sanatorijai?  mastau.gif

Į sanatoriją priima nuo 1m. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, prasau patarti i kuria sanatorija vaziuoti i Palangos ar Druskininku? Mes vaziuosim del vaiksciojimo, galima gal taip pavadinti. Mes vaikstom, nevisai tvirtai, kartais krentam tai ant nugaros, dar neatsiseda ir neatsistoja pats.
Atsakyti
Mes vaziavom i Druskininkus su kitom problemom, bet ir raida buvo sutrikus, pats nesistojo ir nevaiksciojo. Po pirmos savaites pradejo stotis thumbup.gif , o po dvieju bande ir vaiksciot thumbup.gif , visi stebejosi, kaip akivaizdziai nauda matesi. Na o Druskininkus rinkomes, nes arciau namu, todel apie Gintara nieko negaliu pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Armandukas @ 2009 01 29, 14:17)
Sveikos mamytes, prasau patarti i kuria sanatorija vaziuoti i Palangos ar Druskininku? Mes vaziuosim del vaiksciojimo, galima gal taip pavadinti. Mes vaikstom, nevisai tvirtai, kartais krentam tai ant nugaros, dar neatsiseda ir neatsistoja pats.

Su tokiom bedom gal labiau Druskininkai specializuojasi, geriau mankstas moka daryt ir jos daugiau individualios buna.
Atsakyti
Kada Jus buvot Druskininkuose? Koki metu laika? Koks ten rezimas, gal galite papasakoti. Kaip personalas? Mat mums arciau Palanga, bet noriu issirinkti ne del namu artumo, o del rezultatu. Kur geresne kokybe proceduru?
Atsakyti
QUOTE(Armandukas @ 2009 01 29, 20:34)
Kada Jus buvot Druskininkuose? Koki metu laika? Koks ten rezimas, gal galite papasakoti. Kaip personalas? Mat mums arciau Palanga, bet noriu issirinkti ne del namu artumo, o del rezultatu. Kur geresne kokybe proceduru?

Mes buvom spalio men. Proceduros prasideda nuo 8 iki pietu, bet laika deriniesi pati, kadangi mano mazius buvo tik 1,2m ir miegojo du kartus, tai pasilikau valandele ir miegui. Apie personala irgi nieko blogo negaliu pasakyti. Teko guleti ir Vilniuj raidos centre, tai Druskininkai palyginti liko tikras kurortas, kur niekas taves nekontroliuoja, turi savo atskira kambari su raktu ir erdves pakankamai daug. Aisku kai lauke silta, smagiau, gali i lauka dazniau iseiti ir laikas greiciau praeina, bet tada buna daug vaiku ir kaikurias proceduras gali gauti tik kas antra diena. O del kokybes... vis tik manau kad Sauluteje geriau, nors vilioja ir Palanga, bet pavasari pasirinksim vel Druskininkus.
Atsakyti
Aciu mamytes uz savo pasisakymus ir patarimus. smile.gif Tai greiciausiai vaziuosim i Druskinikus.
Atsakyti
QUOTE(Armandukas @ 2009 01 29, 20:41)
Aciu mamytes uz savo pasisakymus ir patarimus. smile.gif  Tai greiciausiai vaziuosim i Druskinikus.

Į Palangą daugiau važiuoja tie,kas turi kvėpavimo problemų mirksiukas.gif Bet nepasakyčiau,kad Druskininkai stiprūs su mankštom,gal čia tik mums papuolė taip,bet mankštos Vilniaus raidos centre daug stipresnės. Su judėjimo problemom visai neblogai Utenoj.
Atsakyti
Nors mes važiavom į "Ginatarą" po plaučių uždegimo, vistiek šiek tiek mačiau kokios procedūros taikomos ir turintiems problemų su judėjimu. Yra vandens procedūros, šildymai, purvas (nežinau tiksliai ar tas, kuris tepas ant kūno), keletas skirtingų kineziterapijos kabinetų. Kai ėjau tartis dėl sūnaus kvėpavimo mankštos, tai teko keliuose iš jų apsilankyti. Supratau, kad vieni skirti stuburui, kiti gal sąnariams labiau. Juose dirba mažomis grupelėmis, o kartais ir individualiai. Didesnė salė yra bendrai įvairiai mankštai. Taip pat mačiau, kad panelės ateidavo šildytis su Bioptron lempomis. Žinoma, aš nežinau kiek tai efektyvu ir naudinga sprendžiant judesio problemas, bet tokias procedūras mačiau atliekant.
Beje, su judesio problemomis priima ir sanatorija Kačerginėje.
Atsakyti
sveikos....mes buvom "Gintare"su negalia turinciu vaiku.Pas ji protinis atsilikimas ir nuo per didelio svorio silpsta kojos.Tai mes buvom gave-masazus,ind.manksta,sukurines koju vonias,mineraline viso kuno vonia ir dar intelekto stiprinimui kelias proceduras.Siaip proceduromis buvau patenkinta,tik kad mano manymu tu 3 sav.kaip ir mazoka buvo.
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2009 01 29, 22:57)
Į Palangą daugiau važiuoja tie,kas turi kvėpavimo problemų mirksiukas.gif  Bet nepasakyčiau,kad Druskininkai stiprūs su mankštom,gal čia tik mums papuolė taip,bet mankštos Vilniaus raidos centre daug stipresnės. Su judėjimo problemom visai neblogai Utenoj.

Pilnai sutinku, tokiu mankštų, kokios Vilniuj, niekur nemačiau thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2009 01 29, 22:57)
Į Palangą daugiau važiuoja tie,kas turi kvėpavimo problemų mirksiukas.gif  Bet nepasakyčiau,kad Druskininkai stiprūs su mankštom,gal čia tik mums papuolė taip,bet mankštos Vilniaus raidos centre daug stipresnės. Su judėjimo problemom visai neblogai Utenoj.

Mes buvom Utenoje rudeni, tai patiko, bet mano nuomone galetu buti maziau atsizvelgiama i vaiku norus ir daugiau dirbama. As pilnai suprantu, kad jie negali kad vaikas verktu, bet man pasirodo kad per daug buvo i tai atsizvelgta. Gavom tikrai neblogu rezultatu, bet galejo buti ir geresni. Bet siaip patenkinta buvau.
Papildyta:
QUOTE(linalink @ 2009 01 30, 14:57)
Pilnai sutinku, tokiu mankštų, kokios Vilniuj, niekur nemačiau thumbup.gif .

Kai buvom Utenoj ir kalbejau su kita mamyte, tai sake kad Vilniuj tikrai geresne kokybe, kadangi maziau atsizvelgia i vaiku norus, o dirba rimtai.
Atsakyti