Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

QUOTE(Ernesta @ 2009 01 18, 13:06)
jeigu vaikas nedrasus tai niekas taves ir nevarys (nera „lietuvybes“ tai atsiprasau kad taip rasau)
mes kaip tik sanatorijoje
tai gal susitiksim mes busim iki sausio 30 d.  g.gif palatoje viena su vaiku visai normaliai, renovuotos palatos para 10 lt. bet mes emem paprastas, nes su dviem vaikais tiksliau mergaite prie paugliu, tai pas juos palatos daugiau aptriususios.
Siaip vaiku beveik nera tikrai ramu tylu labai dziaugiuosi, kad nelaukiau pavasario  thumbup.gif

labas turetum susitikti nes vaziuosi sausio24 t.y si sestadieni,pernai buvom saulutei tai tikrai patiko tikiuosi ir cia nenusivylsim. smile.gif o ar yra koks vaiku zaidimu kambarys?
Atsakyti
QUOTE(rugile24 @ 2009 01 20, 13:52)
o ar yra koks vaiku zaidimu kambarys?

mane ir domina g.gif
mes vasario pradžioj turėtume važiuot g.gif
Atsakyti
siandien skambinau i sanatorija tai renovuotas kambarys parai 10lt. bet mes manau vistiek imsim paprasta palata, nemanau kad bus ten blogai.
Atsakyti
QUOTE(rugile24 @ 2009 01 21, 09:06)
siandien skambinau i sanatorija tai renovuotas kambarys parai 10lt. bet mes manau vistiek imsim paprasta palata, nemanau kad bus ten blogai.

mes kai skambinom, sakė tą patį drinks_cheers.gif bet sakė atvažiuosit pamatysit, o tada rinksitės mirksiukas.gif tai mes ir pažiūrėsim pirmiau ką siūlo g.gif

o sakykit kaip su internetu ten g.gif
ir jei atvyksti, tą pačią dieną jau gauni maistą ar tik nuo sekančios dienos g.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2009 01 21, 10:21)

Ar traukia? Bite traukia biggrin.gif
Interneto kaviniu nera salia ir ypac ziema ten is viso viskas uzsikonservave, nereali ramybe Palangoje, tikras kurortas.
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2009 01 22, 21:58)
Ar traukia? Bite traukia biggrin.gif
Interneto kaviniu nera salia ir ypac ziema ten is viso viskas uzsikonservave, nereali ramybe Palangoje, tikras kurortas.

ačiū 4u.gif
Atsakyti
smile.gif mes v aziuojam siandien i sanatorija kai grysime parasysiu kaip sekesi
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2009 01 21, 09:21)
mes kai skambinom, sakė tą patį drinks_cheers.gif bet sakė atvažiuosit pamatysit, o tada rinksitės mirksiukas.gif tai mes ir pažiūrėsim pirmiau ką siūlo g.gif

ir jei atvyksti, tą pačią dieną jau gauni maistą ar tik nuo sekančios dienos g.gif

valgyti gauni ta pacia diena,mes atvaziavom 13.45,ir tik sutvarke popierius liepe eiti i valgykla,ten paskyre staliuka ir atnese valgyti thumbup.gif
Atsakyti
Aš su sūnumi buvau "Gintare" 2005 m. gruodžio mėn. Mus siuntė ligoninės pediatrė po plaučių uždegimo. Sūnui tada buvo 2 metai ir 4 mėnesiai. Tada jis jau puikiai kalbėjo, o ir drąsos galėjo būti mažiau doh.gif , su savarankišku pavalgymu dar nebuvo viskas 100 proc. OK, bet pakankamai. Taigi, gyvenome mudu dviese, turėjom savo vonią ir WC. Kambarys buvo neremontuotas, bet sakyčiau pakenčiamas. Gyvenom 5-ame aukšte, ten visos buvo mamos su vaikais, taigi ramu smile.gif Maistas mums tiko, o čia kaip žinoma, skonio reikalas smile.gif Tiesa, būdavo taip, patiekalų variantai dviejų rūšių, tai padavėjos paklausdavo ko norėtume. Aišku, buvo taip, kad kažko pageidaujamo neliko, nes stalas mūsų buvo beveik galinis, bet ne bėda schmoll.gif Palyginau aš meniu su tais laikais, kai dar pati būdama vaikas (1994-1995m.) buvau toje san., tai be žodžių. Kai aš buvau, tai prisimenu tik skrylius (išvirti tešlos gabalai ir užpilti pienišku spirgučių padažu) doh.gif
Procedūros paskirtos buvo: masažas, inhaliacijos su Brontexu (nes buvo dar iš ligoninės parašyta), užėjus vėl kelių dienų dusinimui, inhal. su Adrenalinu, masažas (rankomis vibracinis ar pan., kad geriau atsikosėtų), purvo aplikacijos (purvas į maišelį ir ant krūtinės šildyti), druskų kameros, Bioptron šviesos terapija sinusams, kvėpavimo mankšta kineziterapijos kabinete. Šiaip lyg ir viskas, nebent jau ko nepamenu. Dėl mamos procedūrose, tai net kalbos nebuvo, kad manęs neleistų, nes juk kai kur reikia nusirengti (o kol tie mažiai susikuičia, jau dar vieną procedūrą būtų galima atlikt), purvo maišelius palaikyt ir pan.
Tiesa, kiek kebloka su druskų kameromis. Ten reiki išbūti 45 min., tiesa, rodo filmukus ten, bet tie mažiai ne visi ramiai pabūna, ima žaisti su druska, net mėtytis, tai svarbu, kad būtų kažkas iš vyresnių, mama kokia arba vyresnis vaikas (bet jų protai irgi nedidesni). Šiaip buvo tokių, kurie patys vieni kitus tramdė, nes trukdė žiūrėti TV smile.gif Kadangi mano mažius buvo 2 su trupučiu metų, aš ėjau į Halo kamerą kartu su juo, pasiimdavau ant kelių, jei būdavo vietos, pasodindavau atskirai. Problema tame, kad jei eina suaugęs, už procedūrą turi susimokėti, o ji nepigi tada buvo, lyg daugiau nei 10 Lt. Bet prižiūrinti sesutė manęs paklausė apie mano AKS, pasakius, kad aukštas, ji paslapčia mane leido nemokamai. Gal ji pagalvojo, kad man mažai naudos iš šios procedūros, žalos daugiau, nes po druskų AKS dar pakyla, o gal ir dėl to, kad jai pačiai ramiau, kai kažkas yra iš vyresnių. Taigi toks mano patyrimas.
Galiu pasakyti tik vieną trūkumą, žiemą ten šalti tarpiniai koridoriai tarp foje ir korpusų. Jie gana ilgi ir nešildomi, o vaikščioti jais - neišvengiama. Aš sūnui visada užvilkdavau storą su kapišonu bliuzoną, nesušalo. Kambariuose ir procedūrose šilta.
Šiaip, ten būna organizuojami įvairūs vakarai vaikams, diskotekos ir pan. Paaugliams ten pasaka. Iš patirties žinau tongue.gif Bet, kai nuvažiavau į tą sanatoriją jau kitame vaidmenyje, tai kažkaip nejučiomis pajutau, kad laikas bėga ne mano naudai... cry.gif Atrodo, vos ne vakar pati šėlau toje "šokių" salėje, o dabar vaikštau su savo pypliu.. smile.gif
Atsakyti
Mes važiuojam nuo pirmadienio į Gintarą, gal dar kas važiuoja g.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kas į až parašytų būtiniausių daiktų sąrašą bigsmile.gif ax.gif 4u.gif būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Labas. mes cia naujokai. Diagnozavo mums bronchine astma. verysad.gif Dukrytei 8 men. noreciau suzinoti kada galeciau as su ja prasyti kelialapio i sanatorija. mes jau nuo lapkricio kosejam ir vis geriam vaistus. Gal po sanatorijos butu geriau po tu visu proceduru? o gal mes dar per mazi sanatorijai? mastau.gif
Atsakyti